Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    10. Rujan 2020. 04:02

Anita super kašica 😂😂
    Corrine bome imaš dobar uteg kod nošenja 😉
    My baby bravo za pregled, super bebica 🙂 i drago mi je da je tebi bolje. 

Jahanara
    10. Rujan 2020. 05:18

Pozdrav iz nocne Part II. 🤗 vise mi se i ne spava🙈
    .
    Malina zab sam komentirati da je robica bas lijepa. Kakve su uopce cijene u Takku? 

10. Rujan 2020. 07:24

Ja sam dosla samo skuhat kavu kome treba ☕☕😂😂 morat cu se vise pomirit da jednostavno ima lagan san kao ja i gotovo.

Vaki
    10. Rujan 2020. 08:29

Opet sam propustila sve fotke od bebica. Mi smo jučer bili u Baby centru i kupili robice na 50% sniženja (Roses u Začretju). Skoknula sam i na šišanje jer mi je otpalo već pola kose. Baš me užasava češljanje... Pa kad će to prestati, ostat ću gole glave... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

10. Rujan 2020. 08:54

Jahanara

Pozdrav iz nocne Part II. 🤗 vise mi se i ne spava🙈
    .
    Malina zab sam komentirati da je robica bas lijepa. Kakve su uopce cijene u Takku?

Pa i nije bas jeftino, ova dva kombinezona su po 70kn. 

10. Rujan 2020. 08:56

Vaki

Opet sam propustila sve fotke od bebica. Mi smo jučer bili u Baby centru i kupili robice na 50% sniženja (Roses u Začretju). Skoknula sam i na šišanje jer mi je otpalo već pola kose. Baš me užasava češljanje… Pa kad će to prestati, ostat ću gole glave…

Joj Vaki, ja imam pundzu po 10 dana i ojda i zbog toga bude hrpetina kose. Idem na sisanje iduci utorak, jedva cekam, boli me mozak

MickeyMouse
    10. Rujan 2020. 09:35

Mybaby super za pregled! 
    Corinne bome je dobro napredovao! Treba nosat 9 kila 🙈
    Vaki ja sam kosu skroz ošišala, i dalje otpada ali kraće dlake bar opadaju 😱
    Sad je pojela kasicu jabuka tikvica 120 grama 😨 samo je otvarala usta u mljackala i došla do dna zdjelice. Valjda će joj to dobro sjest. Ali nas je bila gladna i poslije spavanja 

• Anita91
    10. Rujan 2020. 10:12

Cure super za dobre preglede 😊.
    Corinne uskoro ces na natjecanje kao bodybilderica 🤣.
    I meni jaako pada, imam osjecaj da cim pogledam kosu padne odmah 5 vlasi🤷‍♀️ uzas.
    E da se pohvalim, ja sam nakon 3 mjeseca skuzila za sta nam sluzi jastucic u baby gymu! Da joj se podmetne kad je na busi, onako kako je malina napravila s rucnicima, mislim da je bila malina? 

10. Rujan 2020. 10:38

Jesam, ja sam stavila :)
    .
    Miki, bravo za kasicu 👏

skoljka
    10. Rujan 2020. 11:04

Daaan..
    Ja nikako da se javim.
    Ovih dana isprobavamo krumpir, bas mu se ne svidja.
    Danas sam kombinirala krumpir, b.tikvu,jabuku, malo rizinih pahuljica i edmu. Svasta stavila da zakamuflira okus, ali jedva je malo pojeo. Sa cim bi vi kombinirale?
    Miki ma bravo. Ja kad svom pasim sa prosom, pirom, tad dobro pojede,i rizu ali ako stavim ad. 

Nikako da vam se pozalim da me ruka boli vec preko mjesec dana, u zglobu sake, kao da mi ispada palac iz lezista zgloba, mozda je tetiva, neznam, iskoci ta zila iz lezista ja umrem i ozivim ponovno od bola dok se ne vrati nazad. Do sad me nije konstantno bolilo nego samo tak kad napravim neki pokret rukom pa iskoci, a sad me poceo i zglob boliti, recimo mahnut ne mogu od bola. Nekad ne mogu A dici jer nemogu ga uhvatiti ispod pazuha. Ma bas se patim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.