Skoljka jel blendas krumpir? Jer ono kak se pretvori u ljepilo ni ja ne bi jela 🙈 Ako ga samo zgnječiš i neće probaj ga kasnije kad budeš mogla malo sira/vrhnja staviti - ne znam meni je to dobra kombinacija ja tak radim pire sebi za jest.
Za ruku možda da odeš doktoru pa da provjeri 🤔 Čudno da tak dugo traje
Daaan..
Ja nikako da se javim.
Ovih dana isprobavamo krumpir, bas mu se ne svidja.
Danas sam kombinirala krumpir, b.tikvu,jabuku, malo rizinih pahuljica i edmu. Svasta stavila da zakamuflira okus, ali jedva je malo pojeo. Sa cim bi vi kombinirale?
Miki ma bravo. Ja kad svom pasim sa prosom, pirom, tad dobro pojede,i rizu ali ako stavim ad.
.
Nikako da vam se pozalim da me ruka boli vec preko mjesec dana, u zglobu sake, kao da mi ispada palac iz lezista zgloba, mozda je tetiva, neznam, iskoci ta zila iz lezista ja umrem i ozivim ponovno od bola dok se ne vrati nazad. Do sad me nije konstantno bolilo nego samo tak kad napravim neki pokret rukom pa iskoci, a sad me poceo i zglob boliti, recimo mahnut ne mogu od bola. Nekad ne mogu A dici jer nemogu ga uhvatiti ispod pazuha. Ma bas se patim.
Jesi probala ledit i popiti npr turu neofena?
Mi smo dobili pikicu jutros ali samo u jednu nogicu jer im jenestalo drugog cjepiva pa je rekla da ce ga dati kad 3 turu cjepiva bude primao. Malo je zaplakao s tim da kod vadjenja krvi nije plakao. Ima 8130 g i 70 cm,rekli su da je bucko. Meni pedijatrica jos ne preporuca kasice.
Pozdrav mame , citam vas redovno i super savjete sam procitala 🤗 Beba ima 3 mjeseca i dojen trebam da ubacim obrok adaptiranog mlijeka jer nam je rano za kašice ali beba nece ni jednu formulu probali sa bebelac, aptamil, nan, humana, hipp na svaku se samo namršti i popljuje sve, na trzistu mi je jos Novalac ostao ali mislim da ce ista reakcija biti (nije do flašice jer pije izdojeno iz flasice) Imate li savjet kako da "zavoli" AD.
Pozdrav mame , citam vas redovno i super savjete sam procitala 🤗 Beba ima 3 mjeseca i dojen trebam da ubacim obrok adaptiranog mlijeka jer nam je rano za kašice ali beba nece ni jednu formulu probali sa bebelac, aptamil, nan, humana, hipp na svaku se samo namršti i popljuje sve, na trzistu mi je jos Novalac ostao ali mislim da ce ista reakcija biti (nije do flašice jer pije izdojeno iz flasice) Imate li savjet kako da "zavoli" AD.
Probaj Bebimil. Ne znam zasto svi misle da je skuplje bolje, nije uvijek. Imas i onaj ad iz DM-a, njihova marka.
Skoljka odi doktoru za to, ocito samo od sebe nece proci.
Krumpir pokusaj samo sa vilicom, mozes malo AD napravljenog dodati da dobijes kao pire.
.
Pupi bravo za dobar pregled, 🤞 da prodje bez temp.
.
Od kad je kcer krenula u vrtic ja sam umornija nego kad je bila kod kuce i kad sam ih oboje cuvala. Svako jutro brze bolje s njim u setnji pa kuhaj, spremaj kucu, da sve obavim dok je ona u vrticu kako bi imala vremena za nju kad dodje. Ne mogu vise. Padam s nogu.
Ma jucer sam izblendala pa je bilo kao ljepilo, inace za pire nikad ne blendam nego gnjecim. Danas sam vilicom izgnjecila, e da dobra ideja da dodam Ad ali sam mislila ne dodavat jer ja njemu jos poslije pol sata dam da doji pa i odspava pol sata. Sve mibzao ukunuti to dojenje, nekako mi je jos mali da mu ukidam 😪 bas mi zao, par puta sam bas preskocila i nije da mu je falilo, al kad mu ponudim nitko sretniji. Ali dobro modu 30ml umjesat u kasice okusa radi, opet moze dojiti. Imam osjecaj da sam ga pocela sopat 🙈🤣jutros je dojio oko 6 pa oko pol 8, u 10 kasica u pol 11 malo dojio oko pol 1 malo banane pojeo, u pol 2 dojio, u pol4 dojio, u 5 malo kasice i evo sad doji, i jos ce u pol9 dojiti +140ad, 🐖, jos mi muz veli trebala bi ga vise hrabiti.
Pa skoljka zasto bi mu ukudala sisu? Ja sam svoju mladju dojila godinu i pol,ok to tad nije neka hrana al je njoj to sve bilo.nisam u toku ad mu dajes jel moras ili? Mozda si i pisala o tome no moj mozak je uvenuo pored troje djece😂
Sortiraj odgovore
Najstariji