Dobar dan, ja eto kavu vasu preskocila 😂
Sagi ti nam kuvas kavu jos u 3 😂
Brankice sretni maloj slatkici 🎉
Skoljka koliko kosice i tako velik malac djeluje 😍
Bome nas ima sad dosta vec u kasicama, papalice male.
Ja nasla napokon kad mojoj odgovara drugi obrok, a to je oko 3 poslije spavanja.
Isla probat i kakve su kruske kad se zamrznu da znam ocu njih spremat u skrinju da ih ima jos duze i dobre su. Samo na kraju ubacim u to sto kuham da odlede koju minuticu. Tako da se danas bacam na ciscenje krusaka jer ova neka sorta bas brzo propada nemoze dugo stajati, a toliko je fino socna da mi je zao da joj ne spremim jos.
Jutro 🙈
Evo mene 🙈https://ibb.co/BPyrwMX 😋
Danas 5.mjeseci mojoj 👶
Sretnih velikih 5 mjeseci 🎊😃
Sretnih pet mjeseci preslatka je❤️.
Jahanara ma boli me jos i krvarim bas mislim da cu ih i ja danas sokirat ledom jer mjenjam uloske ko da mengu imam😂.
Nama je dosta tikvica, mi smo danas papale jabuku i bananu, sve je smazala 😊
Cure, ja bi za nekih 2 tjedna krenula sa kašicama pa sam mislila sad već nabaviti nešto i zalediti. Što mogu tako, tikvicu, jabuke, kruške, nešto još možda? I kako vi to, operete, ogulite, na kockice narežete pa, direktno u led?
Mom ja sam zaledila sljive,tikvice,buternot tikvu,blitvu cak kad sam narucivala iz opg rekli su mi da ce tikvice imat citavu zimu ovo sam zaledila da joj probam dat sad kad napuni 4 mjeseca.sljive sam rezala po pola,kospu sam vadila van a sve ostalo na kockice
Mom ako cete za dva tjedna krecati do tada ti sve to navedeno moze stajati, ako nisu neke sorte isto sto brzo propadnu, inace bar toga ima kroz citavu jesen. A ako namjeravas vece kolicine pa da ti ne propadne, sve lijepo ocistis narezes na kockice ili sto ti je zgodnije i zaledis. Ja sam taman bila napisala kako sam kruske, imam vec borovnica smrznutih, sljive ja cijele zamrzavam samo operem i u vrecicu. Butternut tikve ima stalno po trgovinama pa mi nju nema smisla zamrzavati. A tikvice isto mogu dugo stajati ako se puste da velike narastu. Mrkvu cu isto ocistiti i na kolutice narezati i u posudu i zamrznuti. Blitve imam malo blansirane isto vec zamrznute, mahuna isto tako. Korabu sam jednu vecu isto ocistila narezala na kockice i isto odmah zamrznula. Kad uvedem piletinu sto cu vjerojatno ubrzo onda lipo samo to povrce ubacim u juhu da kuha i prije nego dodam zacine njoj odvadim i napravim kasicu.
E da imam i cikle koju sam skuhala u kori, ohladila,ocistila i isto na kockice i zamrznula. Jabuke kad kasnije sorte sazore, moji to u gajbe i u konobu i tako dugo traju. Breskve i marelice joj nisam davala kad nemam domace, ali sve mislim da joj skuham bar breskve da proba ove god. Smokve isto mozda joj na placi kupim sljedeci tjedan pa da malo proba, one nevjerujem da su tretirane. Kapulu sam joj nekidan ubacila u jednu povrtnu kasicu. Domaceg cherry paradajza cu isto zamrznuti pa kad vecinu uvedem onda ce ih u saftu papat. Ma svega se moze ko ima priliku, a i mjesta jer ja to sve kod svojih u skrinju trpam jer u stanu u ledenici od hladnjaka nebi nista stalo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji