Jutro 🙈
Evo mene 🙈https://ibb.co/BPyrwMX 😋
Danas 5.mjeseci mojoj 👶
Čestitam na petici! 🤩
Daj mi reci gdje si kupila taj kompletić, premedena je u njemu!! 💜
Malina tvoj je jos i dobro spavao.
Moj 30 min jutros u 9, 15 min oko 13h, i 30 min oko 18h 🥴.
Sisao je 9 ili 10 puta danas😵, inace 6 po normalnom rasporedu.
Brankica sretnih 5 mjeseci, preslatka je, ja zaljubljena u trenirkicu 😍
.
Evo jos jednu morsku za kraj, bas mi se ne ide doma 😪
https://ibb.co/QjDKLWQ
Malina 🤞 da noc bude bolja od dana.
.
Mickey bas mi je drago da sam pomogla sa savjetom😊 joj kad se sjetim kako nam je bilo s pranjem kose i sta smo sve isprobavali dok nismo do tog dosli.
Malina tvoj je jos i dobro spavao.
Moj 30 min jutros u 9, 15 min oko 13h, i 30 min oko 18h 🥴.
Sisao je 9 ili 10 puta danas😵, inace 6 po normalnom rasporedu.
Brankica sretnih 5 mjeseci, preslatka je, ja zaljubljena u trenirkicu 😍
.
Evo jos jednu morsku za kraj, bas mi se ne ide doma 😪
https://ibb.co/QjDKLWQ
Divni ste😃
Vidim većina nas je u kašicama..
Ja isto ne mislim sve smrzavati..samo ono domaće što imam..ovo čega ima cijele god u dućanu, ne vidim smisao da si trpam u škrinju..
Mi smo danas prvi put papali teletinu u kombinaciji s batatom i tikvicom.. napokon je počela lijepo jesti..danas je 60g strusila..što je po meni super..
Mi jedemo nakon prvog spavanja..tak da to bude između 11-12.. i evo jučer i danas je odbila cicati nakon spavanja..što znači da smo smanjile jedno cicanje jer papamo 🤗
Školjka preeedivni ste!
Malina dobro da si me sjetila za lidl! Ja bi zaboravila 🤦
Da, meni mama doma zamrzava nešto, nešto sam ja, a isto već napunuila dio s zamrzivačem od hladnjaka 😁
Za sad imamo oprano, očišćeno i narezano rane jabuke, kruške, maline, borovnice, smokve, tikvice, hokaido tikvu, butternut tikvu, mrkvicu, papriku, korabicu.
Ciklu ko što je Mellorine napisala, skuhanu je mama ogulila i narezala na kockice.
Mladi špinat i blitvu sam blanširala, pod hladnu vodu, nasjeckala i zaledila loptice. Onak svaku lopticu umotam u prozirnu foliju ko bombon 😁
Mi planiramo kretat negdje sredinom 11 mjeseca, kad navrši barem 5 mjeseci tak da sad sve samo smrzavam jer će do onda propast.
Jedino ćemo svježe batat, jesenske jabuke i kruške i tikve ak će izdržat do onda.
Mama mi je zaledila i domaće piletine, ali mi nije narezala na kockice nego je u komadu cijeli file, pa moram smisliti kak ću sad to, možda malo odmrzuti tek tolko da mogu narezat pa vratit u škrinju. Ili bolje skuhati pa zamrznuti onda skuhano? 😕
Probaj onom satarom za meso presjeci na manje komade i samo staviti u nove vrecice.. ja ti nama zaledim pileca prsa u 2 vrećice i tako kuham. Izvadim jednu vrećicu za paprikas ili neko varivo, a ako ću peći meso onda izvadim vise vrećica.
.
Ja sam zaledila mrkvu, ciklu, blitvu, šljive, kruške, breskve. Ovo ostalo nisam imala domaćeg, nadam se uloviti od nekoga, a i bože moj, kupit ću ako ništa drugo. Bolje da jede kupovini nego ne uopće 😒
.
Moja ima sve, pravi luk od glave, koci se, ne okreće se. Po novom diže glavu i noge kao da želi sjesti 🤔
Hvataju li vam svima igračke i idu prema njima? Mi ćemo sutra 4 mj i ništa, ama baš ništa neće koliko god ja radila s njom...
Hvala 😘
Ja sam zamrzavala samo sto sam imala u vrtu, jer je potpuno nespricano, i gnojeno domacim gnojem i koprivom, znaci baaas eco. Ostalo ce iz ducana 🤷🏻♀️
Karla sta smiju vec meso, meni ped naglasila sa 7mj uvesti meso 🤔pa ja cekam, ili da mozda uvedem
.
Neverland ne znam sto bi ti rekla pametno, i A je radio hrpu tih nekih cudnih pokreta i odjedanput prestao da nisam ni primjetila kad, napinjao se kao da radi trbusnjake, znala sam da to nevlja, ali onda se poceo okretat na bokove, mozda je to bila priprema. Izvijao se u luk prema nazad i odjedanput prestao, nikad se nije kocio niti imao stianute dlanove, o tome neznam nista.
.
Mi smo presli na Nan2 i sve me nesto muci da mozda od njega ne spava dobro, evo sinoc se probudio u pol 2, zadnji put se tad probudio sa 2 mjeseca 🙈, na jedinici je spavao do 4 ili 5 najjcesce. I onda 4 puta do 7h, svaki put sisati.
A muci me i ova dohrana, kad pojede kasicu ne trazi dojiti, ali da mu sama ponudim prihvatio bi, bas je sisoljubac cim je osjeti odmah uzbudjenje.
Pa se mislim mozda mu fali to dojenje ipak, mozda ne dobije onda dovoljno mlijeka na dan izbacivanjem tog dojenja, ne znam, bas mi treba savjet oko toga sta mi je pravilno ciniti.
Skoljka predivni ste 🥰
Neverland dobra ideja, thanks 🙂
Moj lovi igračke već neko vrijeme, sad si i sam lijepo drži gricku, ali nisam niš posebno radila s njim. Ma svaka beba je drugačija i usvaja svojim tempom.
.
Da, i ja zamrzavam samo domaće, ostalo mi nema smisla. A počela sam nakon kaj su Skoljka i Karla pisale kak zamrzavaju. Prije nisam ni razmišljala o zamrzavanju 🙈
.
Mirnu i naspavanu noć svima 🤞🙂
Vecer!
Skojka preslatko! Kakva kosica!! A nije ni njegova losa 😄 zezam se, nama raste puzevim tempom ima nesto paperja malo, ali na fotkama i dalje izgleda ko celavac 🤭
Ja sam bas jucer kupila mladh mahuna pa mislila blansirat i zamrznut i bas sam se pitala kako bi mogla breskve i smokve za kad krenemo paqat..kako vi to? Da cijele smokve? Za breskve citam da se moraju kuhat prije, a to mi malo zao 😔
Beba V. ❤
Brankica sretnih 5 mjeseci!
Skoljka super ste 😍
Neverland moja hvata igračke i stavlja u usta. Ak je u teretani grabi one igračke sto vise. Ali moja je tri tjedna starija, a imam osjećaj da je bas u ta tri tjedna dosta napredovala. Počela je gmizati, ne znam jel to okej. Znaci ako vidi dudu, igračku ili mene gmiže do toga - znaci glava u pod, guza u zrak i onda se baci i grabi rukama prema najprijed
Sortiraj odgovore
Najstariji