Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    05. Rujan 2020. 21:04

Moj je danas bio mirniji. Nisam pratila točno kolko je spavao jer se tata družio s njim, više puta po malo, pol sata do sat. Ja sam spremala za goste i bio je baš dobar kad su bili, dosta nam i spavao na rukama za stolom 🙂

My baby
    05. Rujan 2020. 21:13

Moja je spavala tri puta danas po sat vremena a moja je ono standard uvijek isto 😁,danas smo se malo igrale pa sam ju stavila na trbuh i igracke ispred nje i tako je slatka bila kad je pruzila ruku da ih dohvati❤️.
    Sjetila sam se i ja svinjske masti pa sam se napacala😂mogu u pecnicu komotno kad sjednem guzica mi sklizne😂

• Sancy3
    05. Rujan 2020. 21:20

malina08

Sanja89

Moj je sad zaspao u histeriji, ja vam to neznam opisat place, place, vristi muk… Koda se onesvijestio vjerujte mi isla sam provjeravat dal dise…

Sanja, nama je tako svaku vecer, toliko je premoren da ono…

On je poludio s tim spavanjem od cijepljenja, ja njega od cetvrtka nemogu uspsvat u miru

Jahanara
    05. Rujan 2020. 21:37

My baby

Moja je spavala tri puta danas po sat vremena a moja je ono standard uvijek isto 😁,danas smo se malo igrale pa sam ju stavila na trbuh i igracke ispred nje i tako je slatka bila kad je pruzila ruku da ih dohvati❤️.
    Sjetila sam se i ja svinjske masti pa sam se napacala😂mogu u pecnicu komotno kad sjednem guzica mi sklizne😂

🤣🤣
    .
    Moj jos ne spava... 

Mom
    05. Rujan 2020. 21:45

Sanja89

malina08

Sanja89

Moj je sad zaspao u histeriji, ja vam to neznam opisat place, place, vristi muk… Koda se onesvijestio vjerujte mi isla sam provjeravat dal dise…

Sanja, nama je tako svaku vecer, toliko je premoren da ono…

On je poludio s tim spavanjem od cijepljenja, ja njega od cetvrtka nemogu uspsvat u miru

Ti to s cijepljenjem povezuješ? 🤔 

My baby
    05. Rujan 2020. 21:48

Moja spava.kako ce mi falit lubenica tog mi mogla na kile pojesti😭😭

• Anita91
    05. Rujan 2020. 21:56

Sanja89

Mame skupljate li zumice? Ja i muz skroz ufurani😂😂😂

Nama je moja mama skupila i vec ih imamo 6 😂, kaze da se dobi vise ako kupis frutek tak da imamo i fruteka kolko oces hahaha

skoljka
    05. Rujan 2020. 22:02

Ajme sad mi lakse kad vidim i da je kod vas ludnica sa nespavanjem. Bit ce da je neato u zraku. Moj vise nema nikakvog reda ni za spavanje, ni za hranje je, sad jede svaka dva sata a moze i svako sat, i zaspe samo na sisi po 15 do 30 min ako imam srece 3 puta na dan. Jucer ludnica od cendranja zbog nespavanja, danas neato bolje. Nadam se da cemo se unormaliti za koji dan. 
    Evo mog plivaca 
    https://ibb.co/g4t6bf2
    Kad se kupamo bez koluta fora mu da trzne glavu u vodu jos i usta otvori, vec si je i nos ocistio 🙊 nadam se da koja roda ne cita 😁 najeo se soli za ovu god i previse 😁
    Danas sam bas uzivala, kako svaki dan mjenjamo plaze, danas smo bas pogodili i bas mi bilo super. Vrijeme i temp savrseni 👌🏻

brankica09
    05. Rujan 2020. 22:06

skoljka

Ajme sad mi lakse kad vidim i da je kod vas ludnica sa nespavanjem. Bit ce da je neato u zraku. Moj vise nema nikakvog reda ni za spavanje, ni za hranje je, sad jede svaka dva sata a moze i svako sat, i zaspe samo na sisi po 15 do 30 min ako imam srece 3 puta na dan. Jucer ludnica od cendranja zbog nespavanja, danas neato bolje. Nadam se da cemo se unormaliti za koji dan.
    Evo mog plivaca
    https://ibb.co/g4t6bf2
    Kad se kupamo bez koluta fora mu da trzne glavu u vodu jos i usta otvori, vec si je i nos ocistio 🙊 nadam se da koja roda ne cita 😁 najeo se soli za ovu god i previse 😁
    Danas sam bas uzivala, kako svaki dan mjenjamo plaze, danas smo bas pogodili i bas mi bilo super. Vrijeme i temp savrseni 👌🏻

💙 divan 💙 kako uziva 🐠

skoljka
    05. Rujan 2020. 22:09

Malina min sat vremena, majke ti mile sta radite toliko? 🙈🤣🤣 Meni je to mrcvarenje, ja valjda nisam taj tip, ja to volim nabrzaka a da bude ludo i nezaboravno 😂😂😂
    Mybaby cini mi se da pomaze i nevenova mast/krema
    Neverland ova sva cuda sta dr ocekuje od tvoje bebe od nepuna 4 mjeseca mi se cine kao nekakvo forsiranje bez potrebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.