Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    07. Kolovoz 2020. 09:33

Jeeee uspjeli smo papati jabuku 🥳🥳🥳 sam je otvarao usta za joooos 😋

🙈😂😂😂 Skuzila sam zasto mi stapni nije tikvicu mogao u kremasto izblendat. Izgleda da ju nisam dovoljno skuhala i nedovoljna kolicina u posudici. Sad sam cjelu jabuku skuhala i izblendalo u roku odmah. 

Inace probudio se jutros u pol 6 😵, mislila ajd zaspat ce ali nista pa dojila ga i jedva zaspaodo 8 i 15 💪🏻

Sinoc smo bili u setnji komarci su ga izgrizli po glavi, djete mi izgleda ko da je bilo u ratu 🙈, sinoc se nista nije vidjelo a jutros koma. Jel se smije necim mazati, ili da ne diram da ga ne pocne svrbiti. Mene niti jedan nije ugrizao a on jadan uzas. 

skoljka
    07. Kolovoz 2020. 09:45

Evo sad mu se pojavilo crvenilo oko usta i po obrazima tocno na mjestima kud je bio umrljan sa jabukom. Brisala sam ga vlaznom maramicom kojom ga inace brisem tako da to iskljucujem. Ako crvenilo ne ode kroz neko vrijeme da zovem ped ili hitna? 

skoljka
    07. Kolovoz 2020. 09:49

Jahanara

Jutro!
    Sagi mi smo obje sise i uspavljivanje nakon tog imali oko 11. Isto budjenje oko 5.
    .
    Idemo u skoro cjelodnevni shoping sa oboje😅 tko prezivi pricat ce🤣🤣

🤞🏻 Da klinci budu dobri i shoping bude uspjesan 😃

Boa35
    07. Kolovoz 2020. 10:24

Mellorine da i naša M otvara usta kad joj približimo žlicu, pa čak i čašu da bi bila 😆 vaš se uzbudi kao da bi papala. Čekat ćemo punih 5mj i onda krećemo s kašicama. 
    Anita91 mi imamo na moru putni krevetić..doma ne spava s nama pa mi nema smisla na ovdje spava.. ona je u krevetiću i super.. 
    Školjka jesi prokuhala jabuku? 
    Samo mu vodom isperi, mislim da se te reakcije povuku same od sebe nakon nekog vremena.. a jesu ti domaće jabuke i neprskane? 
    Napravi pauzu s jabukom par dana, pa probaš ponovo..al ja nebi tjedan dana sigurno opet davala. 

07. Kolovoz 2020. 11:05

Skoljka,i mog su izgrizli, ja sam malo sa sudocremom

MickeyMouse
    07. Kolovoz 2020. 11:23

Meni je kamagel super za protiv uboda, baza je kamilica.
    Skoljka napravi ovako kako ti je Karla rekla. Jel se povuklo već do sada? 
    Jahanara sretno sa sopingom! Zaboravila sam ti jučer komentirati da odvikavanje od pelena ide kako koji dan 😄 danas npr ne želi obuci gaće nego pelene 🤷🏼‍♀️ Al dobro, idemo malo po malo. 
    Mala je noćas bas nemirno i slabo spavala, budna u 6 ujutro naravno 🤦🏼‍♀️ Danas imamo rođendan od nećaka tako da smo u akcijama cijeli dan. 

skoljka
    07. Kolovoz 2020. 12:06

Jabuka je iz ducana ali sam je dobro oprala, develo ogulila i skuhala. Imam hrpu domaceg voca ali jabuke nemam 🤷🏻‍♀️
    U roku od 20ak min se samo povuklo 💪🏻
    Uzet cu u ljekarnoj to nesto na bazi kamilice ili nevena za ugrize, rekli su mi da to moze od 3 mjeseca. 

My baby
    07. Kolovoz 2020. 12:26

Skoljka to crvenilo je vjerovstno bilo zbog ugriza a ne jabuke jer dobio bi odipa da je na hranu,znam ja jer sestrin sin ima reakcije na ugriz komarca i pojavi mu se tako crvenilo na drugom mjestu.povuci ce se ako vec dosad nije

My baby
    07. Kolovoz 2020. 12:27

Dobio bi osip ispravka

My baby
    07. Kolovoz 2020. 12:28

Sto se tice komaraca lete po sobi ,mene zgrizu a Dianu zasad obidju😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.