Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Kolovoz 2020. 18:05

Sretna 4 mjeseca brankice 🥰

skoljka
    07. Kolovoz 2020. 18:28

Evo i mog malca kak uziva. Par puta se pokusao odignuti na koljena i onda tresne glavom 🙈😂😂😂

skoljka
    07. Kolovoz 2020. 18:29

Ajme sta sam napravila, pogresan link kopirala 😬😵

Maja 3
    07. Kolovoz 2020. 19:06

Brankice...sa sodom pokusaj..
    Skoljka super je malac..ja gledam sliku i ono wtf? Gdje je dijete...samo trava🤣🤣🤣
    Uzivamo jos na moru..jos minimalno 10 dana..

bejb2
    07. Kolovoz 2020. 20:11

Hej curke! Bome ste se raspisale! Sretno 4mj brankice🥰 a i bas mi drago vidjeti kak napredujete s kasicama, ja jedva cekam da pocnemo..nisam bas pisala jer zadnjih sad vec ne znam koliko dana, vise ni ne brojim, nas mali je koma, cendrav, nervozan, stenje, napinje se po cijele dane i noci :( uzasno sam iscrpljena i svaki dan se nadam ajde danas ce mozda proci, ali ne i dalje je isto. To ga toliko muci da ne moze ni spavati..znaci on doslovno odspava sat vremena cijeli dan, a i to nije u komadu..A navecer nam zaspi tek oko 22-23, a legnemo vec u 8 :( i vec se budi u pola 1-2. Probude ga pretpostavljam grcevi, i onda se ne moze pokakat i onda place i place i place..uzas :/ ja nist ne stignem, stalno ga nosam, a teski je, sad me i rez od carskog poceo boljeti, umorna sam jako...Tata nam pomaze maksimalno, ali dok tak place jedino ga ja jedva uspijem smiriti..bas sam zbedirana, danas sam plakala par puta jer ne znam kak da mu pomognem.. u pon idemo kod doktorice po rotu? pa cu joj reci za to jer sam se pocela brinuti da ga nesto drugo boli jer on do sad nije imao takve probavne probleme, pocelo je prije tjedan dana, ja nista ne jedem drugacije tak da ne znam kak to. Uredno jede, cak i precesto pa mu od toga bude jos i gore..a trazi sisu, evo bas sam na rubu danas i jako mi je tesko i svaki dan je novi i veselim mu se, a kad ono opet to stenjanje i napinjanje, ritanje, nervoza..nemam volje za nista..a najgorr mi vidjet njega tako nemocnog i u bolovima.

bejb2
    07. Kolovoz 2020. 20:11

Skoljka malac si uziva, na pikniku🥰

sagi
    07. Kolovoz 2020. 21:04

brankica09

Curke mi imamo 4 mjeseca 🙈 jao sta sam ja postala emotivna, ne prepoznajem se 🤦‍♀️
    https://ibb.co/JmdV3fc

Sretnih velikih 4 🥳 preslatka je 🙂

sagi
    07. Kolovoz 2020. 21:05

Skoljka super je mali i super vam je okoliš sređen. Ova ljuljačka klupa je top🥰
    Bejb2 uf, nadam se da prođe sutra stvarno 🤞

brankica09
    07. Kolovoz 2020. 21:33

skoljka

Evo i mog malca kak uziva. Par puta se pokusao odignuti na koljena i onda tresne glavom 🙈😂😂😂

Vau 🤩😍 divota 🥰

brankica09
    07. Kolovoz 2020. 21:35

bejb2

Hej curke! Bome ste se raspisale! Sretno 4mj brankice🥰 a i bas mi drago vidjeti kak napredujete s kasicama, ja jedva cekam da pocnemo..nisam bas pisala jer zadnjih sad vec ne znam koliko dana, vise ni ne brojim, nas mali je koma, cendrav, nervozan, stenje, napinje se po cijele dane i noci :( uzasno sam iscrpljena i svaki dan se nadam ajde danas ce mozda proci, ali ne i dalje je isto. To ga toliko muci da ne moze ni spavati..znaci on doslovno odspava sat vremena cijeli dan, a i to nije u komadu..A navecer nam zaspi tek oko 22-23, a legnemo vec u 8 :( i vec se budi u pola 1-2. Probude ga pretpostavljam grcevi, i onda se ne moze pokakat i onda place i place i place..uzas :/ ja nist ne stignem, stalno ga nosam, a teski je, sad me i rez od carskog poceo boljeti, umorna sam jako…Tata nam pomaze maksimalno, ali dok tak place jedino ga ja jedva uspijem smiriti..bas sam zbedirana, danas sam plakala par puta jer ne znam kak da mu pomognem.. u pon idemo kod doktorice po rotu? pa cu joj reci za to jer sam se pocela brinuti da ga nesto drugo boli jer on do sad nije imao takve probavne probleme, pocelo je prije tjedan dana, ja nista ne jedem drugacije tak da ne znam kak to. Uredno jede, cak i precesto pa mu od toga bude jos i gore..a trazi sisu, evo bas sam na rubu danas i jako mi je tesko i svaki dan je novi i veselim mu se, a kad ono opet to stenjanje i napinjanje, ritanje, nervoza..nemam volje za nista..a najgorr mi vidjet njega tako nemocnog i u bolovima.

Bejb jel koristis neke kapi? Ja sam davala espumisan i bilo je lakse s kakanjem 🙈  i mene je od silnog nanasanja, tj.od tog nacicavanja dok ju dojim pristisak na trbuh i tezina, znao me dosta cesto bolit rez 🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.