Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    06. Kolovoz 2020. 12:00

Znaci sva djeca presla bez problema u svoje sobe... mi smo njoj isto uredili kako je htjela, od posteljine, tepiha, naljepnica al dzabe... nisam ja s njom u sobi. Jedno vrijeme sam odustala od tog i pustila je da spava s nama. Mozda sam tu pogrijesila. Sve mi je bilo zao nje a sad mi je zao mene🤣 od nocas krecemo ponovno pa makar dolazila u sred noci, al inzistirat cu da bar zapocne spavati u svojoj sobi pa mozda jednog dana i prespava cijelu noc.
    .
    Mickey moguce da je puni mjesec iako ga ne vidimo. Kako ide odvikavanje od pelena? 
    .
    Malina mozda mu je iz nosa sekret ako je sluzavo🤷‍♀️ jedino mi to pada na pamet. 
    .
    Skoljka mozda mu se samo tikvica ne svidja. Pokusaj sutra s necim drugim. Mozda neke zitarice(rizine,prosene pahuljice). Ako bas ni to ne bude htio, odgodila bi za nekih 10tak dana pa pokusala ponovno. Mozda stvarno nije spreman. Ne znam u koje vrijeme mu nudis. Treba nuditi otprilike pola sata prije nego inace jede, tako da ne bude bas gladan jer i tada odbijaju.

MickeyMouse
    06. Kolovoz 2020. 12:10

Jahanara kad mi muž nije doma uspavljivanje je isto kao i svaku večer - njezin krevet i priča, a po noći dođem do nje i kad opet zaspe, a to bude brzo, vratim se u svoju sobu. Ujutro kad se probudi se ustane i sama dođe do mog kreveta i onda slijedi jutarnje maženje. Jedino sto spava u velikom krevetu, bračnom tako da ne znam kako će ići navikavanje na normalan krevet za djecu kad seka bude spavala s njom u sobi jer nje ima po cijelom krevetu 🤷🏼‍♀️
    Skoljka probaj neku drugu namirnicu, a ako neće onda mu probaj ponuditi za tjedan dana opet. Ili probaj sa nečim sto ti je Jahanara napisala pa da se miješa sa AD ili vodom.

My baby
    06. Kolovoz 2020. 12:17

Znam da sam nesto htjela napisat al sam zaboravila.jel vase bebe pricaju sa cikom? Moja cim se spoji onda ispusta one zvukove kako uziva i onda citavo dojenje je mmm mmm mmm u raznim tonovima😂

• Pupi30
    06. Kolovoz 2020. 12:31

Pozdrav curke evo da se javim malo...bili smo u zd kod mojih par dana i sinoc smo dosli na otok kod muzevih i tu smo do 22.8. Bebac je spavao sinoc od 11 do 5 ujutro s tim da smo se mi u 5 uzvrpoljili oko njega jer smo gledali jel mu hladno pa ga pokrivali i to ga je probudilo inace bi jos spavao.Nahranila ga i spavao do 7 opet hranjenje pa do 8 :30 i onda smo se digli. :)) Necemo ga kupati ovih dana jer je bura pa je hladnije...kad ga okupamo javim prve dojmove :)) Kupila sam mu Fredov kolut i mislim da ce uzivati jer obozava mlatarati nogicama.
    .
    Jel se tikvice mogu zalediti?Meni nekako djeluju da one nisu bas za zalediti,sto mislite?Mozda ih isickati na kockice pa zalediti?

Boa35
    06. Kolovoz 2020. 13:37

malina08

Cure,jel ciji malac poceo cesto bljuckati? Onak, cesce nego inace?

Da, naša mala češće bljucka..inače prva 4mj nije uopće bljucala.. al skužila sam zašto sada.. uglavnom zato jer stalno diže noge u usta i okreće se na trbuh..i mislim da joj se pomiješa u trbuhu, pa više bljuca. 
    Evo mi stigli u zadar 🥳 
    Bilo je i smijeha i plača, al evo stigli smo 😊

• Anita91
    06. Kolovoz 2020. 13:43

Malina jel ga hranis sjedecki ili lezecki? Ja samo lezecki jer se nemogu nikak namjestit sjedecki, boli me kicma, pa si mislim da mozda zbog tog polozaja bljucka? 
    .
    Curke uzivajte na moru i posaljite koju slikicu 😊

mom3
    06. Kolovoz 2020. 13:55

skoljka ako nece povrce, promijeni taktiku i probaj s vocem. Preporucam krusku viljamovku koja je slatka i vodenasta. Nju sve bebe vole.

06. Kolovoz 2020. 14:13

Anita91

Malina jel ga hranis sjedecki ili lezecki? Ja samo lezecki jer se nemogu nikak namjestit sjedecki, boli me kicma, pa si mislim da mozda zbog tog polozaja bljucka?
    .
    Curke uzivajte na moru i posaljite koju slikicu 😊

Lezecki, ali na povisenom jastuku. Ne znam, ovih dana to nekako bas bas intenzivno. I to zuto me bas nanerviralo, ono sta sad i to jos. Inace zna stucati skoro sat vremena. 
    Ne znam, nadam se da nije nista jer ne zelim bezveze doktoru, pelene popisane ima, ne buni se da ga nesto boli, dobiva na tezini pa je valida ok 🤷

sagi
    06. Kolovoz 2020. 14:24

My baby slatko 🥰 moj nema vremena za priču kad je sisa u pitanja 😂
    Karla super, sad uživajte 🙂

Daisy30
    06. Kolovoz 2020. 14:30

My baby

Znam da sam nesto htjela napisat al sam zaboravila.jel vase bebe pricaju sa cikom? Moja cim se spoji onda ispusta one zvukove kako uziva i onda citavo dojenje je mmm mmm mmm u raznim tonovima😂

Daaa  To mi je preslatko, rastopim se kad si tak poprica s cikom i gusta u papanju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.