Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Kolovoz 2020. 03:16

Jahanara, nekad i ja kad mi je vec dosta pobiegnem od bebe al vrate se zacas, al nekad i tih 5min zurenja u plafon pomogne.
    .
    Moj pisonja zaspao u 20h, i koliko je to lijepo toliko mi to ni ne pase. Eto vec 3 podoja, totalno sam razmrdana. Plus osjecam da je sav mokar od bljuckanja, jastuk mu necu ni pipat. Zivcira me to. Dizala sam ga dvaput da mu se slije to malo u zeludac i da je gundja, hvala bogu, zaspao je dalje.
    .
    Corinne, uzivaj na moru 😍 hoces kupat malca?

06. Kolovoz 2020. 07:34

Kod nas opet buđenje svakih sat vremena od 1, ona koda se naspava od pola 9 i bolje mi nekako kad je kasnije stavim spavati. Misliim i dalje ok uvatim i ja sna jer ona cim pojede spustam je u krevetic i ona nastavlja dalje. Ali zato sinoc evo i starije, kupili joj novi krevet i eto nje usred noci k nama, ali samo se malo vrtila i onda trazila da je vodimo pisati i otisla opet u svoj krevet. Stvarno sam mislila da ce i cesce dolaziti, krevet smo u utorak citav dan sastavljali, ali ona ga je super prihvatila srecom 😊 a bebolina ce morati opet na pokusaj rutine jer ponestaje mi izgovora za nju 😂 jednu noc je na 2/3 sata sna pa jednu na 1 sat nemoze to tako vise. 
    I ja neznam sto ce ona ako ponestane mlijeka jer eto i jucer sam joj nudila ad i nema sanse da gut popije, a na istu bocu je moje izdojeno smrznuto bez problema pila.

MickeyMouse
    06. Kolovoz 2020. 09:14

Corinne bome da kad trebaš nešto obaviti - koma, biljezi, ovaj papir onaj papir. Super da ste uspjeli obaviti sve, sad guštanje na moru ☺️
    Super je prošla noc u vreći, ništa drugačije se nije budila nego inače. 
    Mellorine tvoja je možda sada već i u onoj regresiji sna 🤔 pa zato zeza sa spavanjem. 
    Ja se za noc, za sada, nemam šta žaliti, jedino se nekad u 6 probudi al dobro 😄 strah me sto nosi ta regresija. 
    A sto se tiče cicanja po noći, sa starijom sam bila u puno goroj situaciji - doslovno sam bila mama duda, pa smo se bez problema odviknuli od cicanja u tri noći (prva koma, druga bolja, a treću je prespavala), tako da se ne opterećujem. 
    Jedino ne znam kak bi da je vraćam svaki put u krevetić - svaka vam čast žene ja to ne mogu 🙈

Jahanara
    06. Kolovoz 2020. 10:11

Jutro cure!
    Nasa noc katastrofa, budjenje svaka 2 sata. Ne znam sta se dogadja. Mi sigurno nismo u regresiji sna jer je rano za nas, al Mellorine vi bi mogli biti.
    .
    Moj isto nije htio adaptirano kad sam mu nudila, pojma nemam jel stvar u bocici ili ad. Neki dan sam se raspitivala sta cure daju svojima al sam odustala. Necu mu nista uvoditi dok imam mlijeka. 
    .
    Corinne uzivaj na moru i na kavi sa pogledom😎
    .
    Sto se tice vracanja u krevetic, ja ga ne mogu prebaciti nakon prvog budjenja jer se probudi. Hranim ga u dnevnoj i tu onda prespavam pola noci i nekad skoro cijelu kao sinoc i sva se pokocim. 
    Cure koje imate starije dajte recept kako da ovu svoju damicu prebacim u njenu sobu. Kako ste vi to odradili?

06. Kolovoz 2020. 10:27

Iskreno cure ni neznam sto je ta regresija sna i idem o tome sad citati, stariju evo bez problema, kupili krevet na kat sto sam znala da ce joj biti zanimljivo, a i nebi nam stali odvojeni kreveti. Stavila tamo sve njene zivotinje plisance, stavila rozu posteljinu sa konjima koje bas voli(jos moja bila posteljina 😊) . Uglavnom stavili tako sve sto voli i rekli joj da je to sad njen brlog jer i kad pricamo price kako medo ide u brlog njoj to super i eto zacas prihvatila. E da taj dan dok smo sastavljali krevet bila je kod babe i rekli joj kad se vrati da ce je cekati iznenađenje i bila je toliko odusevljena 😁

06. Kolovoz 2020. 10:38

Danas sam pronasla u tom bljuckanju zarkozutu sluz. Iskustva? 

skoljka
    06. Kolovoz 2020. 11:16

Mi smo ok spavali, u 4 sam ga nasla uz zaglavlje poprijeko i noge uvis uz ogradicu 😱
    Opet bezuspjesan pokusaj dohrane. Danas sam tikvicu pomjesala sa jabukom. Cim mu zlicicu prinesem ispred usta on napravi facu za povracanje 🤢, neznam sta da radim. Uspjeo je jednu zlicicu progutati. Neznam jel mu se gadi miris ili konzistencija, ne uspjevam izmiksati da bude kremasto, neznam jel mi do stapnog ili...mozda nije ni spreman, neznam sta da mislim. 

Melorine a da pomjesas pola pola svoje i ad da je polako privikavas. 

Corine samo uzivajte kad je babac tak dobar 👍🏻

Miki mi koristimo vrecu, ljetnu, obucem mu pidjamu pa u vrecu, bas je takna. Nekako mi bolje u njoj spava, u njoj mu se tesko okrenuti na trbuh pa se ne okrece, kad je samo u pidjami okrene se i probudi. 

My baby
    06. Kolovoz 2020. 11:17

Jutro cure.Mi noc ko i svaki put evo mala spava dojila prije tri sata.
    Evo i ja se jos izlezavam😀,troje vece djece ni ne osjetim,najstarija jos spava a sin od moje sestre i moja mladja citaju na donjem katu,on je mladji od nje god dana pa su tu negdje,i tako svaki dan 😂.
    Jahanara bez problema sam kcerke prebacila u svoju sobu jer su toliko zeljele sobu pa nije bio problem.

skoljka
    06. Kolovoz 2020. 11:18

Karla jeste krenuli na put? Kako ide? 

MickeyMouse
    06. Kolovoz 2020. 11:29

Jahanara moja starija spava u svojoj sobi, ali ima veliki krevet i tata s njom spava, ali i kad njega nema ona prespava normalno sama u toj sobi. Ponekad po noći nas zove i onda je pomazimo i nastavi dalje spavat. Njezina posteljina, njezina dekica, oko nje igračke i tako. 
    Mellorine preslatko je ovo da ima tvoju posteljinu 😍 meni je bas nedavno mama dala par jastučnica sto sam ja imala dok sam bila mala, oduševljena je s njima. 
    Karla sretno na putu ako ste krenuli ☺️
    Jahanara da vama je još rano za regresiju 🤔 možda je pun mjesec u pitanju 🤷🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.