I moj je cijeli izboden...ja ga ne mazem s nicim,nisam primjetila da je nervozniji nego inace tako da mislim da mu ne smeta bas.
Karla eto i nje onda brzo sa kasicama, super 😊
Skoljka da ja bih napravila kako je Karla rekla i ja svojima nikada nebrisem lice sa vlaznim maramicama, voda i krpica. A imas kakvu placu u blizini pa da kakve domace jabuke nabavis. Jer kao jabuke i breskve se najvise spricaju. A uostalom sad ti je jabuka uvedena pa mozes preci na krusku koju imas domacu, ona isto sa tikvicom dobro ide. I da lakse ti je zblendati vecu kolicinu ili tako vode dodati.
Ima inace neko istrazivanje koje je dokazalo da koristenje nekih vlaznih maramica i tako u doticaju sa hranom i licem utjece na vecu vjerojatnost alergija. Tako da istinito ili ne ali nama su vlazne maramice samo za guzu, a ja isto nekad kad sam negdi pa obrisem sebi ruke sa njima svejedno imam potrebu poslje njih jos vodom ruke oprat. Neznam freak sam neki 😂😂
E da zaboravila staviti danasnju kombinaciju: kruska, jabuka, tikvica i koraba tako da nam je i korabica uvedena i sutra smisljati nesto novo 😊
Mogla bi joj tikvica ici na usi, ali kad joj ona lipo razvodni kasicu.
Nikako proso kupiti, juce poslije kave uletila u dm i veli da im je puno tog doslo pa dok sloze sve.
E da zaboravila staviti danasnju kombinaciju: kruska, jabuka, tikvica i koraba tako da nam je i korabica uvedena i sutra smisljati nesto novo 😊
Mogla bi joj tikvica ici na usi, ali kad joj ona lipo razvodni kasicu.
Nikako proso kupiti, juce poslije kave uletila u dm i veli da im je puno tog doslo pa dok sloze sve.
Kako vama kasice lijepo idu 🙈 bravo 💪 bas me zanima kako ce mi s tim 🙈 kad krenemo 😊
Curke mi imamo 4 mjeseca 🙈 jao sta sam ja postala emotivna, ne prepoznajem se 🤦♀️
https://ibb.co/JmdV3fc
Brankica preeeslakta je 😍 čestitam na 4 mjeseca! Vidim uzela si tatami puzle, odlične su.
Mellorine vama super ide papanje ☺️ Bas mi je drago.
Jedna od omiljenih kombinacija moje starije je bila proso i kruška, pogotovo Skoljka kak si rekla da imas one slatke vilijamovke, pa probaj to.
Brankica preeeslakta je 😍 čestitam na 4 mjeseca! Vidim uzela si tatami puzle, odlične su.
Mellorine vama super ide papanje ☺️ Bas mi je drago.
Jedna od omiljenih kombinacija moje starije je bila proso i kruška, pogotovo Skoljka kak si rekla da imas one slatke vilijamovke, pa probaj to.
Mickey isla sam ja odmah u potragu za njima 🙈 😂taman su mi stale gdje sam planirala 💪
Brankice super :) moja se bome po njima valja okreće, drmne glavom al ništa, fino su debele. A da ne pričam kak se lako usisaju i održavaju. 👌🏼
Brankice super :) moja se bome po njima valja okreće, drmne glavom al ništa, fino su debele. A da ne pričam kak se lako usisaju i održavaju. 👌🏼
Da 🙊 super su za odrzavanje 💪 🤭
Cure mozda koja zna 🙈 ocajna kucanica treba pomoc 🙊🤭 s cim bi mogla oprat stolice, a da ih pritom ne unistim 🙈
https://ibb.co/hZ9Gpqx
Sortiraj odgovore
Najstariji