Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    31. Srpanj 2020. 22:31

Maja 3

brankica09

Anita super da je sve ok 💪
    Nama je preporuceno i u mamarou biti sto manje,kosara i pod idealni za nju 🙈 ali mi imamo dijagnozu tako da 🤷‍♀️
    Omiljena pozahttps://ibb.co/x1jd3yz

Preslatka je! Jedva cekam da si moja nogice otkrije..i krene glodat!

Presmijesna je , cim otvori noge u zrak 🤭
    Svaka tebi cast zenska 💪 kak ti sve to hendlas s njih 3 🥰 

MickeyMouse
    31. Srpanj 2020. 22:36

Brankica preslatka je 😍☺️ I ja jedva čekam da otkrije nogice, za sada ih samo diže u zrak.

skoljka
    31. Srpanj 2020. 22:40

brankica09

Nama je preporuceno i u mamarou biti sto manje,kosara i pod idealni za nju 🙈 ali mi imamo dijagnozu tako da 🤷‍♀️

Ma kakva dijagnoza pa  pogledaj ju sta izvodi, pa ovaj moj je zaosto skroz a nema dijagnozu 🙈😂

brankica09
    31. Srpanj 2020. 22:43

skoljka

brankica09

Ma kakva dijagnoza pa pogledaj ju sta izvodi, pa ovaj moj je zaosto skroz a nema dijagnozu 🙈😂

😂😂😂 ma daj skoljka 🙈
    Noge su nam dobre , zeza nas gornji dio 😂 

skoljka
    31. Srpanj 2020. 23:06

brankica09

skoljka

brankica09

Ma kakva dijagnoza pa pogledaj ju sta izvodi, pa ovaj moj je zaosto skroz a nema dijagnozu 🙈😂

😂😂😂 ma daj skoljka 🙈

Pa ozbiljno. Savladao je okretanje na trbuh, nazad 0 bodova, glavu drzi super, oslonac na laktove super, lovi igracke ispred, guzu ne dize, migolji ko zmija u krug na stomaku u jednu stranu samo, objema rukama lovi, noge ne dozivljava, kad je bio manji stalno su bile u zraku, a sad samo kad se hoce okrenuti. Kad mu ih ja pokazem onda ih ulovi i drzi. Jucer sam mu primila u jednu ruku lijevu ruku i nogu a u drugu desnu ruku i nogu i kao vjezbala okretanje s boka na bok i tako par puta ponovila kroz dan. Danas idem uzeti ruke a on odmah i noge gura sav sretan 😂, bit ce da vec pamte

Jahanara
    31. Srpanj 2020. 23:09

Brankica bas je slatkica🥰
    .
    Majo skidam kapu do poda, ne znam sta drugo reci💪
    Super sta vam je aparman tako blizu, to mi se svidja 
     . 
    Svasta sam jos htjela iskomentirati al trenutno sam si na vi sa pamcenjem.
    .
    Laku noc cure! Bebama dobar san zelim!

• Sancy3
    31. Srpanj 2020. 23:20

Neznam sta sam procitala ali netko je spomenuo pokusaj sjedenja tj. Forsiranje istog, nama je pedijatrica pokazala vjezbe za sjedenje i poceli smo vjezbat, nije to nista dugotrajno cisto da "beba dobije povjerenje" oko sebe imam tolko losih primjera kako se mame natjecu medu sobom, pa jedna je cakk dijete od 4mj stavila u hodalicu, sa 6 vec "hoda uz pomoc" i meni stvarno nije jasno di se te mame zure, cemu forsiranje, cemu to natjecanje jedna s drugom, svaka cast svima al sta ne puste bebe da budu bebe, vrijeme ionako leti

brankica09
    31. Srpanj 2020. 23:26

skoljka

brankica09

skoljka

brankica09

😂😂😂 ma daj skoljka 🙈

Pa ozbiljno. Savladao je okretanje na trbuh, nazad 0 bodova, glavu drzi super, oslonac na laktove super, lovi igracke ispred, guzu ne dize, migolji ko zmija u krug na stomaku u jednu stranu samo, objema rukama lovi, noge ne dozivljava, kad je bio manji stalno su bile u zraku, a sad samo kad se hoce okrenuti. Kad mu ih ja pokazem onda ih ulovi i drzi. Jucer sam mu primila u jednu ruku lijevu ruku i nogu a u drugu desnu ruku i nogu i kao vjezbala okretanje s boka na bok i tako par puta ponovila kroz dan. Danas idem uzeti ruke a on odmah i noge gura sav sretan 😂, bit ce da vec pamte

Kao spuzve su,sve pamte 🤭 to i ja sa svojom miss dramom radim , samo joj nije bas drago uvijek 🤭 

Maja 3
    31. Srpanj 2020. 23:55

Ma cekaj skoljka..pohvatat ce on sve! Moja se okrece potrbuske vec nekih 3 tj..i to mi full prerano...na ledja natrag ako padne..
    Hvala za pohvale...ali muz mi puno znaci..znaci on je uzeo porodiljni sro mi je ostao od malog..tako da je doma...pa puno pomaze. Inace...ja bi ih imala jos 10...s obzirom na moje porode..a i zbilja su dobri..mislim slusaju nas-inace zlocesti..
    Samo da nemoram vise boti tridna...a i godine me malo zezaju🤣

bejb2
    01. Kolovoz 2020. 07:20

Draga Maja svaka tebi cast🤣
    Sanja89 slazem se s tobom, ni meni nije jasno to natjecanje ko ce prije sto savladati, neke bebe ce prije, a neke ce kasnije, na kraju se to sve iznivelira, isto je i sa starijom djecom..:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.