Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    31. Srpanj 2020. 20:40

Maja 3

Pupi sretan put!
    Ae2 bome ti je supermen mali buconja🥰
    I ko je imao 4 mj? Slikica je bila..slatkis mali!

😊😊

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    31. Srpanj 2020. 20:41

Sanja89

Hany92

https://ibb.co/98fR1Lk
    Skoljka evo,moj bucmasti superman😁😊

Presladak jeee😍😍😍

Hvalaa😊

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

31. Srpanj 2020. 20:48

Sanja89

Hvala puno zenske, evo mi smo obiljezili 4mj s tikvicom😆😆proslo je ok, dala sam mu 2 zlicice mislim da nije bas odobrio😂😂😂

Oho dobrodosla u klub 😁 ma na prvu zlicicu moraju praviti grimase 😊

skoljka
    31. Srpanj 2020. 21:17

Anita91

Rekla je da bude sto vise tako, a kad je na podlozi da joj dizemo noge jer se tako stimulira rad svih misica, a isto tako da joj glavu sto vise spustamo prema prsima i da joj igracku stavimo u visini pupka, nista sa strane tak da nebude izvijanja. Mislim, ona se izvija jedino kad protestira ovak kad je mirna je normalna. Ja misla porod tezak..pff

A vjerojatno je s razlogom dala te preporuke. Kao sto cure vele ne preporuca se u jednom komadu duze od sat i pol, vjerujem da ni fizijateica nije mislila da sad bebu doma  ostavis da 5 sati spava u jajetu, nego jednostavno kad idete u setnju da je stavis u jaje a ne u kosaru, nevjerujem da izdrzite u setnji duze od 2 sata 🤷🏻‍♀️ako se vozite svakako ce biti u jajetu. Ja svog setam u jajetu jer nece u kosaru, nevidi nista, ujuteo setano i navecer🤷🏻‍♀️, znaci izmedju imamo cjeli dan razmak, kuzis, ali svaki dan je u jajetu 🤷🏻‍♀️ 
    Imas na youtube babyhandling bas za te vjezbice sto ti je rekla za podizanje nogu, ja svom to sad radim jer ne lovi nogice jos, ubiti jos ih ne dozivljava. Ali pazi cije vjezbe gledas nisu sve dobre, gledaj bas od strucnjaka, ne od youtuberica, prije par dana sam naletila da neka bebu od 4 mjeseca uci da se posjedne 😵, bas mi je izgledalo kao mucenje. 

skoljka
    31. Srpanj 2020. 21:20

Pupi30

https://ibb.co/dkSs1x4
    Pozdrav s autoceste ☺

Aaa ful oprema je tu, malac uziva, sigurno ste vec stigli, ja malo  puno kasnim sa komentarima danas 🙈

skoljka
    31. Srpanj 2020. 21:22

Sanja89

Hvala puno zenske, evo mi smo obiljezili 4mj s tikvicom😆😆proslo je ok, dala sam mu 2 zlicice mislim da nije bas odobrio😂😂😂

👍🏻 

• Pupi30
    31. Srpanj 2020. 21:24

Evo upravo smo stigli...zaspao je pred kraj tek...a.do tad sam ja glumila klauna...3 sata u komadu 🤣🤣🤣 Jednom je samo zacenio od placa a ovo ostalo je bilo ili smijeh ili njurganje ☺☺☺

skoljka
    31. Srpanj 2020. 21:26

Pupi30

Evo upravo smo stigli…zaspao je pred kraj tek…a.do tad sam ja glumila klauna…3 sata u komadu 🤣🤣🤣 Jednom je samo zacenio od placa a ovo ostalo je bilo ili smijeh ili njurganje ☺☺☺

👍🏻 Bravo mama 🙈😂

MickeyMouse
    31. Srpanj 2020. 21:47

Sanja sretna 4 mjeseca ☺️ Sretno dalje s dohranom, biti će to sve super.
    Hany preeeesladak je 😍😍
    Pupi vidim teška artiljerija se izvadila van, nema zezancije 😄 drago mi je da ste sretno stigli.
    Naše necicanje se nastavlja... uspjela sam izdojiti 60 ml iz obje i to sam joj dala, dok sam spremala ostatak dohrane ona je zaspala u krevetiću 🤷🏼‍♀️ Nadam se da će noc biti okej, ali očekujem uskoro buđenje jer nije bas nešto specijalno pojela (zaspala je u 19:30)

sagi
    31. Srpanj 2020. 21:50

Hany92

sagi

Aaaaaee2eeeeeew2

Mellorine

Sanja sretnih 4 slatkisu 🍬
    Ae2w prvo sorry uvijek ti krivo napisem nick cak i skraceno 😌 bas glupo sto su vas odbili pa nije to samo tako dobiti termin, drzim fige da sto prije dobijete, moja starija je isla sa 3 mj ( standardna kontrola pri otpustanju palcica).
    Anita ma kud vole zabadati nos, znaci meni niko nesmi u sobu dok dojim, ni mama, zelim svoj mir i to svi postuju. Naravno u stanu da pred muzem i kceri, ali i to bi bilo bolje da odem u sobu jer onda bebolina stalno zvirnja ta njima. A za kasice kod nas je preporuka sezonsko nebitno voce il povrce. A ja se nekako vodim kako sam i starijoj jer i ona mi sve sad jede premda sam joj zapocela sa vocem isto, znaci samo joj daj voca i povrca ona presretna, slatkisi su i dalje minimalno, a ima 3 god.
    A toliko sam bila uvjerena da cu cekat da napuni 6 mj kao i sa starijom, ali jednostavno nema smisla kad je sama pocela pokazivati zainteresiranost za hranu. A i lijepo je prihvaca pa znaci da je spremna nije nista na silu.

Ma nebitno za nick,da znam kako promjenila bi ga🤣
    Ugl.da tako je ispalo.Bas sam cekala taj pregled.Ali sta je tu je,naci cemo neko rijesenje.Privatno sta smo zvali ne rade tak malim bebama.Znaci nije to neki bed,i vi ste prosli, isto opca pretpostavljam?

Ideš na svoj profil, i dolje pod dijelom Forum imaš kućicu nadimak. Tu upišeš novi 🙂

Tenks😜 a ja sto puta tamo bila al opce nisam skuzila,cak sam mislila da se nemre i da moram novi profil😂

Ja sam odmah u početku mijenjala pa sam znala da se može, treba se sad naviknuti da si to ti :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.