Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Corinne

Broj poruka: 306

Prijavi adminu

Jahanara

Mmammaa bravo za dobar pregled!👏
    .
    Ajme Karla kad citam tvoje postove, mogu samo reci skidam kapu!
    .
    Corinne cestitke na prvom mjesecu.🎉
    Koliko je beba imala kad ste poceli vjezbati?

Nakon drugog tjedna smo poceli, igrali se zveckicom, pa kao da prati zvuk. Na trbuh smo ga probali staviti da spava, ali nije htio, tako da imamo a smo osudeni na internet. Ne znam jesmo li prpar minuta na trbuhu kad samo tako lezi i onda okrene glavicu prema nekom zvuku ili prozoru. Sve skupa to kratko traje, ugl ako ostane budan nakon papanja. Nije nam nitko nista rekao kad se moze poceti, ali kod nas nema ni patronazne sestre, pa smo osudeni na internet. 

Corinne

Broj poruka: 306

Prijavi adminu

Eto tipkanja i drzanja bebe u isto vrijeme  Sorry na ovom cirkusu od pisanja, pomijesali su mi se redovi. ugl, nadam se da se kuzi. 
    ''Nakon drugog tjedna smo poceli, igrali se zveckicom, pa kao da prati zvuk. Na trbuh smo ga probali staviti da spava, ali nije htio, tako da imamo par minuta na trbuhu kad samo tako lezi i onda okrene glavicu prema nekom zvuku ili prozoru. Sve skupa to kratko traje, ugl ako ostane budan nakon papanja. Nije nam nitko nista rekao kad se moze poceti, ali kod nas nema ni patronazne sestre, pa smo osudeni na internet. Ne znam jesmo li prerano poceli. ''

mom3

Broj poruka: 416

Prijavi adminu

Corinne mi radimo samo one vjezbe za kukice kako nam je danas pokazao pedijatar.

brankica09

Broj poruka: 747

Prijavi adminu

mmammaa

Danas smo obavili prvi pregled kod pedijatra. Sve je super proslo 😁 Cak je uspjela stariju seku nadmasiti u duzini za 1,5cm. Sa 49cm se rastegla na 54,5cm u mjesec dana i sa 3140g dosla na 4100g. Za sad odlicno 😊

💪🥳

Maja 3

Broj poruka: 1865

Prijavi adminu

Karla89

Jagodica bobica mi smo tiba kapi uzeli i farmacija ljekarni.
    Ma cure nisu to grčevi kao kolike.. ona ne plače i ne vrišti, ali je muče kod spavanja.. danas mi je pedijatrica rekla nek joj dam prije spavanja espumisan, al mislim da ću tibu probat.. kupili smo mi sve te kapi još na početku i svaki put kad bi joj dali smo imali osjećaj da joj je samo gore..probat ćemo sad opet 🤷 ne znam više kaj da radim..
    Nego, cura se probudila nakon sat vremena, pojela i evo još uvijek spava 🙈
    Ja sam se farbala u trudnoći, a sad bome ne znam kad ću moći do frizerke..jer mala nemre duže od sat i pol bez sise..a bocu odbija..

Tibi treba neko vrijeme da pocne djelovat..tako da od 1 davanja neces vidjeti poboljsanje..kroz 2-5 dana se vidi da djeluju.

• meddleO407

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

Karla tako se i moja napinje, uglavnom ujutro, u početku su to bili grozni zvukovi, sad malo manje, ali svejedno vidi se da se pati i onda se odjednom onako bučno pokaka. Bude jako obilno. Ranije je znala i plakati i mislila sam naručiti Torminalis sirup, ali dok sam se smislila nekako je to prestalo biti tako izraženo. Možda da probaš s tim. I preporučili su nam kapi od kumina-kima. Eto pa možda vam pomogne nešto od toga, iako znam po sebi da nisam bila pametna što davati, davati išta ili ništa. Činilo mi se čak da se od BioGaie jako napinje i prestala sam joj to davat. Danas je moja cendrava i kenjkava, sat i pol je cicu natezala, mislim da nema u njoj ni kapi više. Sad dremucka. Pitam se pati li ju trbuh od zobenih ili od cjepiva za rotu-doktorica je spomenula mogući proljev, bili smo u petak.ahhh tko će ga znat🤔🙄

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Mi imamo Torminalis sirup, Kuminov sirup, Espumisan, Sab Simplex, Colique, Bio gaiu i ne znam što sve ne, ali ništa ne pomaže. Kuminov sirup nisam davala duže od 7 dana jer u sastavu piše da sadrži vodeno etanolni ekstrakt kumina. Ne kužim kako je to primjereno za bebe!? Baš sam na zimskim isto pitala što misle o tome... Ne kužim se baš u to, ali etanol?? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Ovaj nas jos ne spava, nisu grcevi, nema temp, mislim da je do vremena, dobit ce dohranu za noc samo da mi odmorimo

It’s a baby boy💙

Vaki

Prijavi adminu

Još malo i nestat ću... Moram nešto ubaciti u prehranu. 
    https://ibb.co/GRMK8cr

🤞❤️🙏

Vaki

Prijavi adminu

Seka nosi malog po kući dok spava. Čim sjedne on cendra... Ja malo odmaram... 
    Fever - izgleda da je do vremena. 

🤞❤️🙏

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.