E kako smo pricali o tom da li se bebe kud okrecu, moja od samo ritanja nogama i slucajnog okretanja sa trbuha na leđa, danas se pocela stalno na bok okrecat pa na trbuh pa sa trbuha na leđa. Ona je odlucila sve u jednom danu umjesto postepeno.
😳 Ma bravo 👍🏻 Ovaj moj samo pici po lijevom boku, desni ne dozivlava, i danas kad sam ga prevrtala na stomak sam se vraca na ledja ali lovi zamah glavom pa se lupi pa u plac 🙈
E a moja zasad je desni bok odabrala, a to se točno sjecam i kod starije da je tako pa onda nakon nekoliko i lijevi.
✳
Ma svaka beba svoj tempo ima premda se mi mama uvijek volimo uspoređivati jer nam je tako lakse. Ali po meni to nije ni lose.
Onda se na vrijeme moze poceti sa kakvim vjezbicama ako ima potrebe, a sve su to tako lagane vjezbice da nemislite sto je to sad a bebama stvarno puno znace.
I za to otvaranje sakice imate da vas beba draga po licu sa otvorenim dlanom pa da sebe po glavi i tijelu isto tako. Jer to nisu nikakva forsiranja nego samo malo pomoc da se beba osvjesti. Druga stvar je ono kad neko stavlja bebu na noge i posjeda je to se ne radi, a dosta ih iz sale i to radi ili iz zelje da je njihovo dijete "najbolje".
Baby handling vam za dosta toga moze pomoci.
Jutro!
Mellorine bravo za curku!
.
Pupi mislim da u bilo kojem DMu mozes mijenjati. Neka me netko ispravi ako grijesim.
.
Sagi jesi narucila sta iz sinsaya? Nekako mi je slab izbor za muske bebe.
Ja sam narucivala sinsay.
U bilokoji dm, ja sam uspjela u Bjelovaru :)
Jutro!
Mellorine bravo za curku!
.
Pupi mislim da u bilo kojem DMu mozes mijenjati. Neka me netko ispravi ako grijesim.
.
Sagi jesi narucila sta iz sinsaya? Nekako mi je slab izbor za muske bebe.
Nisam, da, baš je slabo za dečkiće 😕
.
Moj sve lošije spava, baš gledam u aplikaciji, danas je ukupno spavao 4 sata. I to je barem dva spavao nemirno budeći se i buneći svako malo.
Sagi to su ti faze...moj bi nekad prespavao cijelu noc a nekad tako 4 h sve skupa...
.
Primjetila sam da moj kad ga stavim na trbuh u baby gym kad se digne onako na rukice da mu nagi je na lijevu stranu,dakle osloninse na lijevu podlakticu i samo sto se ne prevrne lijevo (nekad i to napravi) a sa desnom rukicom se samo malo pridrzava.Jel to normalno ili bi se trebala potruditi da to ispravim.
Pozdrav svima!
Pupi ne znam sto da ti kažem, mislim da oni tak vježbaju jednu pa drugu stranu 🤷🏼♀️ Ali svakako ako primijetiš da koristi jednu stranu vise onda ga animirati na drugu stranu igračkama ili glasom. Moja se tak osloni i onda s rukicom drugom kao da pliva, kao da pokušava nešto dohvatit - a znam da to još nije na redu 😄
Nama je nos malo bolje, danas sam samo ujutro usisavala, sinoć nije trebalo.
Ja sam i dalje na li la sa oblačenjem - na katu mi je koma vruće (tu su sobe), dolje je puno hladnije (kuhinja,boravak), a vani vruće sa vjetrom 😄 tak da ima tanku potkošulju i kratki bodi i duge hlačice - i kihne tu i tamo.
Joooj sa starijom sam išla u zimu, tu nije bilo upitno sto da obučem 😂
Samo da vam pokazem svoju bebu kako se tjesimo nakon kupanca sinoc. ❤ Inace nije kakao 2 dana, a ovo su sekunde prije katastrofe
https://ibb.co/mNF1HMq
I danas opet neka kakice -.-
Pozdrav svima!
Pupi ne znam sto da ti kažem, mislim da oni tak vježbaju jednu pa drugu stranu 🤷🏼♀️ Ali svakako ako primijetiš da koristi jednu stranu vise onda ga animirati na drugu stranu igračkama ili glasom. Moja se tak osloni i onda s rukicom drugom kao da pliva, kao da pokušava nešto dohvatit - a znam da to još nije na redu 😄
Nama je nos malo bolje, danas sam samo ujutro usisavala, sinoć nije trebalo.
Ja sam i dalje na li la sa oblačenjem - na katu mi je koma vruće (tu su sobe), dolje je puno hladnije (kuhinja,boravak), a vani vruće sa vjetrom 😄 tak da ima tanku potkošulju i kratki bodi i duge hlačice - i kihne tu i tamo.
Joooj sa starijom sam išla u zimu, tu nije bilo upitno sto da obučem 😂
Moj je kratkom bodicu i carapicama i po danu i po noci...po danu mu jedino nekad carapice skinem pa ih vratim natrag ako mu budu gladna stopala.Uglavnom njemubje vruce jer vidim da mu se znoje dlanovi i celo...tako da nema smisla da ga oblacim 😶
Omg bez pelene nakon 2 dana nekakanja🙈😅 mogu si misliti sta je bilo😆😆
Moj se vec par dana ujutro pokaka puno dok cica, onda ostavi cicu, pogleda me i pitam ga sta je to radio a on kes od uha do uha😆
.
Znaci ti si Malina uspjela nesto izabrati u Sinsayu?
.
Mickey drago mi je da je bolje malena
Samo da vam pokazem svoju bebu kako se tjesimo nakon kupanca sinoc. ❤ Inace nije kakao 2 dana, a ovo su sekunde prije katastrofe
https://ibb.co/mNF1HMq
I danas opet neka kakice -.-
🙈😂😂😂😂😂 Ne zelim zamisljati taj scenarij 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji