Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    02. Srpanj 2020. 22:29

Jagodica ja perem s onim meri iz lidla otpocetka jos dok niaam rodila nju oprala sam joj robicu s tim,nije nikad imala problema ni dana danas

MickeyMouse
    02. Srpanj 2020. 23:10

Jagodice moja se isto tak ponaša navečer prema cici nakon sto se najede, al je razlika sto moja hoće dudu i onda je spustim u krevetić i sama se uspava s dudom. Inače joj treba 5-10 minuta, ali dana je bilo sat vremena 🤷🏼‍♀️ Nemam druge opcije jer ak sam sama s njima moram starijoj dati večeru, okupati, uspavati. 
    Znaci večeras je zaspala u 20:30 i već je iMala prvo buđenje za jelo, a inače odspava do ponoci a nekad i kasnije. Ali nije kakala opet dva dana tak da mislim da je muci jer nemirno spava 🤷🏼‍♀️
    Sto se tiče deterdženta koristim isti kao i nam, Ariel ili Persil ovisi koji je na akciji 😂 nisam ni sa starijom koristila posebno, jedino sto posebno perem samo njezinu robicu. 

Jahanara
    02. Srpanj 2020. 23:42

Jagodica i moj se tako ponasa navecer. Nacicava se dugo i onda krene show. Cupa, trga, navlaci, place, vristi... svaki put se bojim da je gladan. Radila sam AD par puta al nece ni da ga primirisi, izdajala se pa pokusala dati bocicu pa ni to nece. Dudu naravno ne zeli. Tako da se nosamo dok se malo smiri pa ga stavim na cicu i tako zaspe. Cesto nam se te radnje ponavljaju.  Sretni smo ako zaspe prije 10. 
    .
    Detetdzent-  Denkmit sensitive al mi je ponestalo i zadnjih par pranja Dash.

skoljka
    03. Srpanj 2020. 00:03

sagi

Moj se inače ne okreće u snu, kak ga stavim spavat, tak ga nađem, unazad par dana je nemirniji. l jučer popodne zaspimo oboje, on na boku, ja se probudim i vidim on spava u ovoj pozi 🙈

Ajmeee pa kako je uspio a tako mali 😳👍🏻💙
    Miki muz legenda. Moj mene samo strijela pogledom kad nesto stavljam u usta, doslovno mi broji, jos su nam dosli necaci tinejdjeri gladna djeca u 23h i ja skupa sa njima  naravno obavezno nesto pojedem 🙈😂😂😂😂

• Pupi30
    03. Srpanj 2020. 04:11

Ja koristim frosch  eko djeciji deterdzent.Njegovu robicu perem odvojeno...eventualno ako sam taman oprala svu njegovu robu a on minut iza nesto izbljuca onda taj komad,dva stavim sa nasom ali za nasu robu koristim isto eko deterdzent -Ecover tako da mi je to ok.

• Pupi30
    03. Srpanj 2020. 04:25

Do kad vi mislite peglati njihove stvari? Mene ubise to peglanje 😅😅😅😅

sagi
    03. Srpanj 2020. 06:51

Jutro, 
    Jahanara da, rodio se čupav 💙
    Jagodica mi peremo s Becutan tekućim i dosad nije imao reakcije.
    Skoljka da, i ja sam se iznenadila.
    Iako on ispočetka kad ga stavimo na trbuh, digne glavu, čvrsto  i okrene se lijevo, desno. 

sagi
    03. Srpanj 2020. 06:52

Pupi30

Do kad vi mislite peglati njihove stvari? Mene ubise to peglanje 😅😅😅😅

Joj ne znam, najrađe bi već prestala 😁

MickeyMouse
    03. Srpanj 2020. 07:39

Pupi, Sagi opeglala sam jednom i to dok sam pripremala i slagala u ladice. Od tada nijednom nisam popeglala 🙈 ne znam stvarno kad bi još peglanje uvrstila u raspored, svaka vam čast 😱 tako sam i sa starijom

MickeyMouse
    03. Srpanj 2020. 07:44

Skoljka pa noćne šetnje do frižidera su najslađe 😂 moj se pak zabrinuo da sad kad ne jedem slatko da moram još dodatno jedan obrok jest - da pazim radi mlijeka 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.