Bok curke! Moja je jucer citav dan prespavala 😂vec sam se bojala noci no okupala sam ju oko pol devet i opet je zaspala samo sam joj sisu davala u snu.moja nema ruke u sakama kad je na trbuhu lijepo ih ispruzi glavu vec drzi uveliko i kad sam s njom radila te vjezbe isto je normalno sirila rukice.mi isto ne idemo vani meni je ovo koma,jucer sam ujutro ju otisla samo slikat za osobnu obavili trgovinu i doma,nigdje ne mrdam
Bravo cure 💪
Ne spominji spavanje 😋🤯😂
Mi od kad smo dosli iz vana samo na rukama spavamo...
.
Mickey kako je malenoj nosic?
Pozdrav svima!
Jahanara noćas je opet bilo koma, oko 4 ujutro sam joj izvlačila jer nije mogla disati, ali preko dana je okej, čujem u pozadini ali joj ne smeta 🤷🏼♀️ Ja nju čim obučem u kratke rukave ona počne kihati.
Bok curke! Moja je jucer citav dan prespavala 😂vec sam se bojala noci no okupala sam ju oko pol devet i opet je zaspala samo sam joj sisu davala u snu.moja nema ruke u sakama kad je na trbuhu lijepo ih ispruzi glavu vec drzi uveliko i kad sam s njom radila te vjezbe isto je normalno sirila rukice.mi isto ne idemo vani meni je ovo koma,jucer sam ujutro ju otisla samo slikat za osobnu obavili trgovinu i doma,nigdje ne mrdam
Jel ju dizes za podrigivanje onda? Ma meni je od svega ovog najgore to podrigivanje jer ima osjecaj da ga to muci onda kasnije u snu.
.
I moj djeluje cvrsto, jedva cekam pedijatricu za tjedan dana. Kukove vec par dana ne da razgibavati. Ali ja mislim da je to sve normalno. Negdje sam cjtala da valjda u Danskoj do godine dana ne pridodaju tome neku paznju (izvijanju, sakama, palcevim)
Moj mali je u skoku cini mi se. Spavanje samo na rukama (inace uvijek u kinderbetu) nasisavanje svakih sat vremena, ne znam ni što ima za sisat, ne stignu se ni napuniti, izludit cu. Danas je drugi dan, nadam se da ce biti gotovo ubrzo jer sam sama doma cijeli tjedan, i vec me boli glava, a raspolozenje ide nizbrdo. Ovaj vikend planiramo ici na vikendicu kod prijatelja. Prvi put da idemo nekud dalje, bas me zanima kako ce biti, to nam je test za more!
Ja svom cistim nosic svaki dan drugu nosnicu, s onom malom pumpicom, i uvijek izade jedan veci bijeli smrkljic.
Brankice - da, baš vrijeme brzo prolazi. Vidim po garderobi da više nije mala mrvica. Sve smo prerasli i proslijedili dalje… Vi ste obavili onaj privatni pregled?Vaki jesmo i narucila sam ju fizijatru 10.7 zbog blagog hipotonusa pa da on da svoje misljenje , hocemo ic na vjezbice ili ne . I mi sve prerasli, bas narucujem iz sinsaya bodice 🙈
Zaboravila sam što smo rekli, jel Sinsay kao manji kalup pa treba uzet broj veći?
🤞 Mickey da sto prije prodje!
.
Corinne mi smo isto u skoku vec danima valjda... malo bude bolje pa se ponadam da je proslo al traje i dalje. Isto nacicavanje i spavanje na rukama. Evo mi ruke otpadaju. Starija trazi svoje, a ja ne mogu njega skinuti sa sise i tako...veselo nam je samo tako.
.
Sagi pisalo se da cu brojevi manji. Cak sam citala na drugoj temi da su i uzi modeli. Ja sam maloj narucivala haljinice, inace nosi 116 a narucila sam joj 122 i taman su joj.
Mi inace nosimo 62/68, a Sinsay 74 joj je taman. Cudni neki kalupi. To je njihova Fox and Bunny serija.
Brankice - da, baš vrijeme brzo prolazi. Vidim po garderobi da više nije mala mrvica. Sve smo prerasli i proslijedili dalje… Vi ste obavili onaj privatni pregled?Vaki jesmo i narucila sam ju fizijatru 10.7 zbog blagog hipotonusa pa da on da svoje misljenje , hocemo ic na vjezbice ili ne . I mi sve prerasli, bas narucujem iz sinsaya bodice 🙈
Zaboravila sam što smo rekli, jel Sinsay kao manji kalup pa treba uzet broj veći?
Sagi broj vece da 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji