beba ne voli kolica

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nstubur

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Drage moje mame!! Postoje li kakvi trikovi da bebač zavoli kolica??? Moj dečko (1 mj) UOPĆE ne voli ležati na leđima ili boku pa automatski ne želi u kolica što znači da nema šetnji i uživancije vani. Pomagajte!!

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Nstubur, reci dal i na krevetu ne želi ležati na leđima i boku. Mi smo imali sličnu situaciju, ne želim ti to uopće pričati jer smo mi imali specifični problem, probaj vidjeti da li je sve u redu s motorikom djeteta, ako sve štima ne vidim razloga zašto ga ne bi stavila potrbuške i u kolica, vidjela sam dosta mama da tako stave bebe jer ima tako odgovara.

  • Avatar new.mommy

    new.mommy

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Čudno. Kako spava, potrbuške? Ma mislim da je sve stvar navike, ako je sit samo ti njega u kolica i van. Tako mali većinom brzo zaspu na zraku pa će se naviknuti :)

  • nstubur

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Da cure!! Spava potrbuške,a s motorikom je sve 5. Drži glavicu već dosta dobro,hvata rukicama ,noge su aktivne,samo ne voli biti na leđima. Pokušala sam nekoliko puta napravit manju šetnju oko kuće ali ništa od toga.. Plač,plač,plač…pa se bojim… :(

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Moja manja se isto nije dala u kolicima vozit dok ju nisam ostavila u autosjedalici, a kasnije s 2 mj sam stavila onaj nastavak u kojem se sjedi, al je bila polegnuta. Više joj je pasalo kad je tak malo stisnuta :D Spava isto potrbuške jer inače nije 2 sekunde spavala na boku il na leđima ;)

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Pokusaj bebu staviti potrbuske u kolica. Moja susjeda je svoju malu jedino tako mogla voziti u kolicima, dok nije bila dovoljno velika za sportski dio.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar Zarita2

    Zarita2

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    A joj mojoj je deset mjeseci i prešli smo u kušobran kolica i nema šanse da ja stanem na deset minuta popit kavu,a i kad se vozi to ne traje dugo,ne voli nikako bit u kolicim dok je dvoje starijih obožavalo kolica. :( neznam što da radim,svaki izlazak je ajme

  • Avatar Iskrica1347

    Iskrica1347

    Broj poruka: 991

    Prijavi adminu

    Moja isto nije bila neki ljubitelj kolica. Neka su djeca takva. Moja se puno više voljela nositi, tako da su kolica više služila kao kolica za stvari iz dućana ili za spavanje, a sling je uvijek bio prisutan u blizini.

    Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Zarita, s 10 mj su bebe već prilično velike i hoće upoznat sve oko sebe, sve ih jako zanima, a tad već hoće polako prohodavat il puzit i uopće im nije zanimljivo u kolicima. Sad će vam i bit najteže jer će htjet sve sam i svugdje sve vidit…

  • Avatar Švrćo

    Švrćo

    Broj poruka: 86

    Prijavi adminu

    Ja sam sa svojim bebačem hodala po vani u toj dobi s maramom, sad isto ne voli kolica, ali imam taktiku!!! Klokanica, šetnja dok ne zaspi ili dok se skroz ne opusti i onda ga premjestim u kolica i ako nije zaspa (naravno plače), snažno ga vozim naprijed-nazad i zaspi, a onda može u šetnju po sat vremena ;)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.