Evo i nas na ovoj temi… Ispada da ću morati proći sve teme sa našim malim tvrdoglavcem.
Uglavnom, do prije 10ak dana je bilo sve ok, htio je u kolica, po cijeli dan je u njima po kući ako ja nešt radim, AS isto bez problema… Sad su to takvi protesti da nije za opisati, prvo kenjkanje, pa plač, pa vrištanje da nas cijela ulica čuje… Ne znam više da li mu smeta kapa, kolica, to što ga ne držim… Ma luda sam danas, jer smo već 3x kretali u šetnju, i isprobam po dvorištu i nema šanse. Zamijenit ću mu uskoro košaru sa sportskim dijelom, pa će mu možda u njemu biti bolje, ali sam skroz skeptik.
Ha,ha pa zar i Krešo!! A čuj pa dosadno mu je! Sad je već veći i sigurno otkriva svijet, normalno da mu je dosadno gledati lijevo, desno ili gore, samo ti njega prebaci van oz košare i neka djetešce razgledava!
Ja ću mu definitivno staviti sportski dio… I to ovih dana. Također se spusta u ležeći položaj, tako da moze vec sad… A i stvarno je vec velik za košaru…
Danas išli u šetnju bez ikakve drame, ali sto je sigurno, sigurno je.
Vjerujem da ce biti odusevljen u sportskom dijelu mis mali. Moj docim vidi kolica sreca do neba. Zna da ide vani. A lipsi pogled je iz sportskog dijela. :)))
14.06.2014. L ♥
ne znam gdje bih postavila ovo pitanje pa cu ovdje s obzirom da se radi upravo o šetnji u kolicima... kako utopliti nožice za izlazak u ovo hladno doba? i što uopće obući bebi od 2 mjeseca? nekako mi je jos glupo oblaciti mu skafander, sto cu onda kad bude snijeg i prava zima...
naime, primjetila sam da su mu nozice bile jako ledene kad smo se vratili iz setnje, iako je imao 2 carapica i platnene tenisice i bio je umotan debljom dekicom, u kosari s onom prekrivkom...
ne znam gdje bih postavila ovo pitanje pa cu ovdje s obzirom da se radi upravo o šetnji u kolicima… kako utopliti nožice za izlazak u ovo hladno doba? i što uopće obući bebi od 2 mjeseca? nekako mi je jos glupo oblaciti mu skafander, sto cu onda kad bude snijeg i prava zima…
naime, primjetila sam da su mu nozice bile jako ledene kad smo se vratili iz setnje, iako je imao 2 carapica i platnene tenisice i bio je umotan debljom dekicom, u kosari s onom prekrivkom…
termo carapice,male buce i dekica.......
Laura 21.08.2014 :-*
ne znam gdje bih postavila ovo pitanje pa cu ovdje s obzirom da se radi upravo o šetnji u kolicima… kako utopliti nožice za izlazak u ovo hladno doba? i što uopće obući bebi od 2 mjeseca? nekako mi je jos glupo oblaciti mu skafander, sto cu onda kad bude snijeg i prava zima…
naime, primjetila sam da su mu nozice bile jako ledene kad smo se vratili iz setnje, iako je imao 2 carapica i platnene tenisice i bio je umotan debljom dekicom, u kosari s onom prekrivkom…
Ja svome obujem termo čarapice, debele šlapice, i dobro ih umotam u dekicu i bude sve ok.
Možda ti je u košari izvukao nogice ispod deke pa su mu zato bile hladne? Ja sam svoga prebacila u sportski dio, pa manje protestira. Sad gleda okolo dok šetamo, pa je lakše.
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji