Ili zamotaj nogice u dekicu ili kupi vreću. Mom malom su bile fest hladne nogice iako sam mu stavila štramplice, termo čarape i cipelice... Kupila sam mu i nekakve kao čizmice, ali padaju mu. Nehodač je, pa je to obuća reda radi...
Mi smo kupili vreću, fina je topla, podstavljena... To koristim i super je. On sjedi pa gore ima jaknu, a nogice su mu u vreći.
I sad njegovi protesti po vani ne nailaze na razumijevanje jer ga nemrem nositi, a zima mu je za nogice. al u principu, malo manje protestira kad smo vani... al samo malo. No i to je dovoljno da po ovoj zimi prošećemo po vani koliko mislimo i odemo nekam na toplo. Onda se naravno protest pojača, pa ga se ipak nosi.
ma i ja stavim tanke pa jos termo carapice… ali ocito nije dovoljno, morat cu i ja nabaviti neke papucice, nesto toplo, podstavljeno ili krzneno jer ove tenisice ocito vise nisu od koristi… samo gdje ima tako nesto? mozda h&m :/ hmmm bit ce red sutra otici u shopping
mi smo u dichemanu kupili buce...super su..unutra su podstavljene i toooopleeeee.....i ja bi se obula u njih da mi nisu tak jako male...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji