beba ne voli kolica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    24. Studeni 2014. 17:42

ma i ja stavim tanke pa jos termo carapice... ali ocito nije dovoljno, morat cu i ja nabaviti neke papucice, nesto toplo, podstavljeno ili krzneno jer ove tenisice ocito vise nisu od koristi... samo gdje ima tako nesto? mozda h&m :/ hmmm bit ce red sutra otici u shopping 

Nyka
    24. Studeni 2014. 20:20

Ili zamotaj nogice u dekicu ili kupi vreću. Mom malom su bile fest hladne nogice iako sam mu stavila štramplice, termo čarape i cipelice... Kupila sam mu i nekakve kao čizmice, ali padaju mu. Nehodač je, pa je to obuća reda radi...
    Mi smo kupili vreću, fina je topla, podstavljena... To koristim i super je. On sjedi pa gore ima jaknu, a nogice su mu u vreći.

Nyka
    24. Studeni 2014. 20:23

I sad njegovi protesti po vani ne nailaze na razumijevanje jer ga nemrem nositi, a zima mu je za nogice. al u principu, malo manje protestira kad smo vani... al samo malo. No i to je dovoljno da po ovoj zimi prošećemo po vani koliko mislimo i odemo nekam na toplo. Onda se naravno protest pojača, pa ga se ipak nosi.

beag
    25. Studeni 2014. 08:51

e vidis da, uz sportski dio sam dobila vrecu za noge pa cu je prebaciti u kosaru za sad! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.