Misliš na soor? Nisam primijetila da ima išta takvo u ustima. Skroz sam smirena, ali zbilja ostajem bez ideja :) Ujutro još nekako joj uspijem uvaliti, ali poslije u toku dana nikako. Što dulje ovo traje, sve mi se više čini da nije faza :(
Da, na soor.
Al možda jesu zubići, moja manja uopće ne slini dok joj idu zubi, samo je cendrava i ne spava.
Dok je veća slinila ko bernardinac :D
Ma odustala sam. Ponudim s vremena na vrijeme danju neće, noću još nekako. Užas. Patim se s izdajanjem da ne moram davati AD, ali vidim da se mlijeko lagano smanjuje. Neće to sigurno ići još dugo. A tako ne bih prelazila na formulu kad je odlično napredovala dosad samo sisanjem. Jedan obrok dajem kašicu, a ostalo izdajanje. Da ne govorim koliko me to umara. Ali eto, sve za naša mala sunca :)
A joj, smanjuje se stravanje mlijeka jer dok beba sisa, potiče laktaciju, a ovako na izdajalicu nema onog refleksa. :( Baš mi je žao :(
Jooj znam kako ti je..držim fige da što duže održiš mlijeko i da se bebica predomisli u vezi sise...Te izdajalice su pomoć,a i muka...
Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.
Zasad mi se čini da mlijeka ne nestaje. Uspijem joj za svaki obrok opskrbiti dovoljno mlijeka. S tim da smo jučer pili mlijeko na žlicu a noćas imali hranjenje sa špricom. Zubi nikako da izađu a sve ju vrijeđa i nervozna je. Užasno loše spava... :(
Pozdrav mame!
Moj J ima 4tjedna i od 2tjedna mu dajem dohranu jer nemam dovoljno mlijeka,padao je na kilazi ,kombinirala sam malo cicu malo bocu,medutim zadnjih 3 dana skroz odbija cicu,a kad se izdojim da pojede na bocicu nije mu dovoljno,jedva 40ml a on vec sad jed 100ml,sta da radim? Da li ce mlijeko otic samo od sebe? Jer sad kad mi on ne pocica moram se izdajat jer se bojim mastitisa..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji