Beba nakon uvođenja dohrane odbija sisanje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    new.mommy
    02. Srpanj 2014. 07:48

Misliš na soor? Nisam primijetila da ima išta takvo u ustima. Skroz sam smirena, ali zbilja ostajem bez ideja :) Ujutro još nekako joj uspijem uvaliti, ali poslije u toku dana nikako. Što dulje ovo traje, sve mi se više čini da nije faza :(

missha
    02. Srpanj 2014. 11:17

Da, na soor.
    Al možda jesu zubići, moja manja uopće ne slini dok joj idu zubi, samo je cendrava i ne spava.
    Dok je veća slinila ko bernardinac :D

new.mommy
    04. Srpanj 2014. 10:19

Ma odustala sam. Ponudim s vremena na vrijeme danju neće, noću još nekako. Užas. Patim se s izdajanjem da ne moram davati AD, ali vidim da se mlijeko lagano smanjuje. Neće to sigurno ići još dugo. A tako ne bih prelazila na formulu kad je odlično napredovala dosad samo sisanjem. Jedan obrok dajem kašicu, a ostalo izdajanje. Da ne govorim koliko me to umara. Ali eto, sve za naša mala sunca :)

missha
    04. Srpanj 2014. 10:57

A joj, smanjuje se stravanje mlijeka jer dok beba sisa, potiče laktaciju, a ovako na izdajalicu nema onog refleksa. :( Baš mi je žao :(

mama842
    04. Srpanj 2014. 16:39

Jooj znam kako ti je..držim fige da što duže održiš mlijeko i da se bebica predomisli u vezi sise...Te izdajalice su pomoć,a i muka...

Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

new.mommy
    07. Srpanj 2014. 08:02

Zasad mi se čini da mlijeka ne nestaje. Uspijem joj za svaki obrok opskrbiti dovoljno mlijeka. S tim da smo jučer pili mlijeko na žlicu a noćas imali hranjenje sa špricom. Zubi nikako da izađu a sve ju vrijeđa i nervozna je. Užasno loše spava... :(

Tejuska♡
    29. Srpanj 2014. 19:21

Pozdrav mame!
    Moj J ima 4tjedna i od 2tjedna mu dajem dohranu jer nemam dovoljno mlijeka,padao je na kilazi ,kombinirala sam malo cicu malo bocu,medutim zadnjih 3 dana skroz odbija cicu,a kad se izdojim da pojede na bocicu nije mu dovoljno,jedva 40ml a on vec sad jed 100ml,sta da radim? Da li ce mlijeko otic samo od sebe? Jer sad kad mi on ne pocica moram se izdajat jer se bojim mastitisa..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.