Moj najstariji je možda još premali da se bavi nekim određenim sportom (za 2 tjedna će navršiti tek pet godina), ali ga vodimo na sportske igraonice u kojima uživa. Ove godine ide na sport gdje trenerice rade s djecom na razvoju motoričkih sposobnosti i pokazuju im osnove raznih sportova, a prije toga smo 3,5 godine išli na bazen na vježbe za dojenčad i djecu. Voli penjanje, bicikl, loptu… Sa srednjim idemo na bazen, a nadamo se da ćemo i trećeg voditi na jesen. Želja nam je da djeca odrastaju u pokretu umjesto ispred tv-a i da im sport, odnosno kretanje u bilo kojem obliku, bude sastavni dio života.U kojem gradu živite i u koju to sportsku školu ste upisali dijete. Mi smo isto u potrazi za dobrom sportskom školom.
tanja
Je prošla godina i pol od pitanja, ali možda još nije kasno :-)
Živimo u Zagrebu (zapadni dio) i vodili smo dečke na Miniće u Podsused jer nam je to najbliže. Znam da postoje još Olimpići, Sportići...(mozda je to sad reklama, al obrišite post ak je problematičan)...
trenerica je bila super i moji dečki su je obožavali. Ove godine najstariji kreće u školu i sad za njega tražimo novu aktivnost. Srednji će vjerojatno i dalje na Miniće, a najmlađi na bazen na vježbe za djecu (Natator).
Sortiraj odgovore
Najstariji