Tratinčice hvala. Super da se može i naknadno riješiti ako će trebati 😁 a što se tiče pratnje, dr.me nije ništa pitala, sama je sve ispunila, naravno čekirala je da ide pratnja, član obitelji. Nemoj mi reći da ću opet morati po novu tiskanicu🤣kaj to može biti neki problem?
Lotta nemam pojma što to znači🫣 nadam se da nije ništa strašno🤞🏻meni su napisali samo faktor V i faktor II da izvadim, a vidim da si ti sve vadila, to su te oni iz Praga tako uputili ili ti je tvoja gin. dala tako? Pretpostavljam da su ova dva najčešća?
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Tratinčice hvala. Super da se može i naknadno riješiti ako će trebati 😁 a što se tiče pratnje, dr.me nije ništa pitala, sama je sve ispunila, naravno čekirala je da ide pratnja, član obitelji. Nemoj mi reći da ću opet morati po novu tiskanicu🤣kaj to može biti neki problem?
Lotta nemam pojma što to znači🫣 nadam se da nije ništa strašno🤞🏻meni su napisali samo faktor V i faktor II da izvadim, a vidim da si ti sve vadila, to su te oni iz Praga tako uputili ili ti je tvoja gin. dala tako? Pretpostavljam da su ova dva najčešća?
I meni su to rekli iz praga, ta dva, i tako sam ja poslala svom ginekologu da mi da uputnicu, a na uputnici i na nalazu mi je doslo sve ovo. Pretpostavljam da je to praksa takva, mozda se varam😅
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Meni je gospođa iz hzzo rekla da se kod pratnje piše da nije potrebna, inače neće biti vazeca. 🫣
Jer što se tiče našeg zakona, muž je u ovom postupku kao nepotreban jer je donacija. Ja sam još rekla da imam papir iz Pronatala gdje piše da je muž obavezan, ona je rekla u našem zakonu ne, pa se tako i piše. Mogao bi biti problem.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Meni je gospođa iz hzzo rekla da se kod pratnje piše da nije potrebna, inače neće biti vazeca. 🫣
Jer što se tiče našeg zakona, muž je u ovom postupku kao nepotreban jer je donacija. Ja sam još rekla da imam papir iz Pronatala gdje piše da je muž obavezan, ona je rekla u našem zakonu ne, pa se tako i piše. Mogao bi biti problem.
https://ibb.co/qNVghzK
Nazovi, traži gospođu Irenu, pitaj.. Meni je rekla obavezno bez pratnje i obavezno žig bolnice, nadam se da su ti to stavili?
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Tratinčice tnx. Zvati ću sutra pa ću sve ispitati. Žig imam, to su stavili.
Isabela ako su svejedno odobrili liječenje onda je to stvarno manje bitno, nadam se da me neće slati natrag. Vidjet ćemo. Hvala ti
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Ja nisam Prag pa je možda kod mene drukčije, ali ta pratnja se kod mene odnosila na putni trošak..jednostavno nisu mužu priznali i to je to...smještaj nije nikako bio pokriven pa opet ispalo nebitno za pratnju..a poslije punkcije, kad su me spremali za otpuštanje, koja god sestra je ušla, pitala je za pratnju :D
Drage moje ženice,merhaba iz Istanbula.
Evo čekam mm da dođe u sobu,jer je trenutno na micro tese.
Meni je rečeno da imam neku cistu na jajniku,dobila terapiju.
Da ne gubimo vrijeme odlučilo se da se mm operira da vidimo ima li što ili nema,dr.Emre je optimističan,i rezultate ćemo znati danas. ❤️❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Leona sretnooo, javi čim nešto saznaš🤞🤞🤞🍀🍀💗
Lotta ja imam mutaciju pai, iz Praga su mi preporucili hematologa. Tada nisam otisla nego kad je test pokazao pozitivno ,odmah sam uzela termin privatno, hematologica mi je rekla da to nije nista da to vjerovatno pola ljudi ima. Mislim da te obe mutacije nisu strašne, ali će ti sigurno iz Praga preporučiti hematologa prije postupka. I ja bi ti preporucila da odeš da si mirna, jer npr ja pijem aspirin 100 preventivno.
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Htjela sam napisati Ivona sretno💗 ne zamjerite
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji