Crvenkapice nadam se da će te prehlada brzo proći, brzo ozdravi. Drago mi je da je sa bebicom sve ok❤️❤️❤️🎉
Amy žao mi je zbog nalaza. Cure su ti već sve napisale, pa se neću ponavljati. Držite se❤️ hvala ti, da oduvijek je AZOO, htjeli smo operirati, ali ga dr. nisu htjeli operirati pa smo odustali.
Srculence drago mi je da je sve ok s bebicom i da si vidjela kako joj je lijepo i maminoj bušici❤️
Žao mi je zbog povraćanja i bolova, nadam se da brzo slijedi onaj ljepši dio trudnoće💪🏻❤️🎉
hvala na suosjećanju❤️ sigurno ću imati pitanja🎉
Isabela super rezultati, bravo. Neka se tako i nastavi dalje, želim vam svu sreću ❤️
Tratinčice ženo zlatna si, hvala ti puno❤️
Bopsich svakako smo tužni, ali veselimo se što idemo dalje i što smo jedno poglavlje zatvorili. Žao mi je zbog prehlade, brzo ozdravi ❤️ipak dva 💙💙, neka drago mi je da se super razvijaju i da sve ide kako treba❤️❤️❤️
Lotta draga hvala ti❤️ moramo ići dalje, nema čekanja💪🏻 pratimo se svakako❤️😘
…
Po tiskanicu idem u ponedjeljak, javila sam se Pronatalu, ispunila onaj upitnik i nakon dva sata možda dobila odgovor. Javila mi se Jelena sa detaljnim uputama 😁 od nalaza koje je ona navela fale mi samo UZV dojki i mutacije trombofilije. Za mutacije sam tražila uputnicu od ginekologice, a za UZV dojki ću tražiti dr.opće prakse. Što mislite da li se dugo čeka za te pretrage i je li mi bolje obaviti ih privatno?
Ja ti mogu reci da sam trombofiliju vadila u bolnici i jos nisam nalaz dobila, rekli su cca 3 tjedna, taman je toliko i proslo ovaj tjedan, ali corak. Ako ti se zuri a privatnici budu rekli da ce odradit prije - onda bolje to...
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Leona trombofilije sam preko uputnice, rekli da se ceka par tjedan dobila za niti 5 dana. Pokusaj ih zamoliti da ti je hitno. Za uzv dojki su mi rekli da se dugo ceka al mozes probat. To san obavila privatno, 50 eura. Nalaz za antesteziologa pred polazak, sjecam se Tratincica je pisala da moze biti star mjesec dana maks.
Lotta krenuli ste skupljati nalaze🎊🎊 U kojoj ste fazi?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Pa daaa, do sad sam povadila hormone i spolne bolesti, cekam trombofiliju (kod nas su ocito jako spori) i uputnicu za uzv. Papu imam od prosle godine, oni zele ne stariji od 6 mj, al nikako dobit termin, probat cu s ovim svojim postojecim papom (8mj). Ja to lagano, do sad je stalno bio neki presing, prvo plodni dani, pa cekanje nalaza, pa cekanje operacije, stalno neko cekanje.. s ovim sam odlucila sa sto manje stresa krenuti u sve😊
Kako si ti, jesi radila mozda one prenatalne testove?
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Leona bas mi je jako zao i zelim svu srecu u Pragu, super sto ste krenuli odmah u sve to ❤️❤️ trombofiliju sam i ja cekala nekih 10ak dana, a privatno je jako skupo bar koliko se sjecam. Ultrazvuk dojke mozes privatno, to je tako oko 50ak eura.
Bopsich cestitke za djecake ❤️❤️ moramo se stvarno naci jedan dan na kavi, kad produ ove sve prehlade i virusi. Mene grlo satralo, vec pet dana kao da su mi nozevi u grlu, sve zivo sam isprobala sto su mi rekli. Evo tek danas malo popusta. Secer naravno divlja, al to mi je kod svake prehlade tako. Inzulin kao voda. Nadam se da je ovo kraj visee 😩
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Cure hvala probat ću se naručiti za UZV, pa ako se dugo čeka budem privatno. Za trombofiliju ću se isto naručiti, to ne mislim privatno, vidjela sam da je skupo. Anesteziolog onda pred polazak, to pretpostavljam ginekologicu tražim?
I ja ću u ovo polako i bez stresa, jer sam mjesecima pod stresom i želim smireno u sve ući. Lotta drago mi je da se pratimo❤️ moj dragi je već cijeli put isplanirao sa usputnim stanicama, kaže ovo nam je prvi Europe trip😁iznajmiti ćemo auto i pičimo❤️
Crvenkapice hvala i nama je neizmjerno žao, ali moramo krenuti dalje, od tugovanja nemamo ništa💪🏻
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Cure dobila sam tiskanicu danas. Koliko je vama pisalo dana očekivano trajanje liječenja. Meni je napisala 5? Hoće onda i odobriti na 5 dana ili je moguće da će i više biti odobreno? Ne znam koliko je to bitno?
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Curedobila sam tiskanicu danas. Koliko je vama pisalo dana očekivano trajanje liječenja. Meni je napisala 5? Hoće onda i odobriti na 5 dana ili je moguće da će i više biti odobreno? Ne znam koliko je to bitno?
Mislim da je meni dr stavio 7 dana.
Neće biti nikakvih problema, samo u Pronatalu reci da je na Tiskanici 5 dana upisano, pa nek oni ustimaju datum punkcije i transfera da bude u tih 5 dana.
Koliko tu piše, toliko dana će vam odobriti.
Mi smo bili tamo 10 dana, Andrijana je stavila prvi datum dan punkcije i taman 5-ti dan transfer ako ga bude odmah. Njima je važno samo da je dan punkcije prvi dan, a nije problem ni javiti u hzzo da molite produžetak. Bez brige, to će sve oni tamo riješiti ❤️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Curedobila sam tiskanicu danas. Koliko je vama pisalo dana očekivano trajanje liječenja. Meni je napisala 5? Hoće onda i odobriti na 5 dana ili je moguće da će i više biti odobreno? Ne znam koliko je to bitno?
Mislim da je meni dr stavio 7 dana.
Neće biti nikakvih problema, samo u Pronatalu reci da je na Tiskanici 5 dana upisano, pa nek oni ustimaju datum punkcije i transfera da bude u tih 5 dana.
Koliko tu piše, toliko dana će vam odobriti.
Mi smo bili tamo 10 dana, Andrijana je stavila prvi datum dan punkcije i taman 5-ti dan transfer ako ga bude odmah. Njima je važno samo da je dan punkcije prvi dan, a nije problem ni javiti u hzzo da molite produžetak. Bez brige, to će sve oni tamo riješiti ❤️
I samo da se ne zeznete, u Pronatalu kažu da je pratnja obavezna, pa sam ja mislila da i na Tiskanici treba biti potrebna pratnja, no tu ide bez pratnje.
Trudimo se od 9/21.
Bopsich, čestitam na, ipak, dva dečka 😘🥰
Lotta, sretno u sakupljanju nalaza, samo polako i bez stresa❤️
Trudimo se od 9/21.
Cure, meni stigla dugoocekivana trombofilija, ali sam tu totalni laik. Molim vas ako znate sto znaci:
FV - normalan tip
F II - normalan tip
MTHFR - heterozigot c/t
PAI-1 (4G/5G) - homozigot mutacija 4G/5G
I napomena za PAI - 4g alel je povezan s povišenom razinom plazmatskog PAI-1 i uz neke druge, smatra se čimbenikom rizika za nastanak dubokih venskih tromboza te infarkta miokarda.
Guglala sam nesto, al nisam sve shvatila... Hvala vam! 😘😘
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji