Bopsich, ima li kakvih vijesti? 🤩
Leona, tako je i nama stalno pisao, najsmješnije mi je bilo kad sam ja pitala u ponedjeljak a on odgovori da ne zna ništa, a muž u utorak ujutro dobije poziv. 🤣 Bit će brzo 🤞🤞
Srculence, trakicaaaa☺️🥰🥰🤩 znam kako ti je bilo, bitno da je prošlo sada sve i da si nam ok.❤️
Ja se malo teže krećem i oblačim, ali muž me toliko pazi i mazi i brine, stvarno je lako uz njega.. Inače sam dobro, muče me malo glavobolje i nesanica kroz tjedan ali dobro je.
.
Mi smo sad obavili pregled, imamo sličice! Nakon što ja pojela 1kg čokolade, al dobro! 🤣🤣
I muž je bio sa mnom, već je baš velika 🥺😢
https://ibb.co/sFWCm61 puse💋
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Leona šaljem hug izdržite još malo, kao što si ti imala dobar filing za mene i pogodila tako imam i ja za vas🥰💕💕
Tratinčice ja ću se rastopiti, ona je kao lutka,predivnaaa😍😍😍 Divno je to koliko ti se muž brine, stvarno olakša puno. Moj je isto divan,neda mi ništa po kući, stalno me pazi i mazi💕💕
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Leona, bas mi je krivo sto je tako odgovorio...ali evo neka te Tratincica ohrabri, poziv moze biti sutra i vi ste upali u ljeto kao i mi a mi smo cekali 5 mj, vi ste nekih mjesec iza nas na upisu bili, mozda malo vise. a to znaci da ti je kroz 30ak dana vrlo izgledno da cete dobiti termin! po meni je to za cas posla :)
...
Tratincice, tvoj muz je bas brizan, i super da ste napokon uhvatili malu facicu pretpostavljam da to sad ide u neki okvir i pravac u bebinu sobu :))
...
Srculence, jedno pitanjce - jesi radila sve pretrage koje su ti na popis stavili oni iz Pronatala? Ukljucujuci i histeroskopiju? Sorry ako je vec negdje bilo napisano ali sad je vec puno stranica i pogubim se a ti si mi najsvjezija hhh
...
Pixel, brojimo sitnoooo! Jedva cekamo tu s tobom
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Tratinčice super, stvarno se nadam da će brzo poziv. Nije mi to baš jasno kako ne zna, ali dobro. Curica je preslatka, nek si se mama najela čokse, bitno da se pokazala mala princeza 🩷🩷🩷🩷😍
Srculence hvala, bit će pozitivno, mora💪🏻
Cure muževi su vam divni, to je jako lijepo kad imaš podršku i ljubav svoje bolje polovice. Takav će i moj biti, mora🫣😍💪🏻♥️
Lotta ma što je čekati još mjesec dana, nakon ovih 5, piece of cake😜ne preostaje ništa drugo, nego čekati🫣Tnx♥️😘
Vi ćete prve znati, vojsko moja najdraža♥️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Srculence super da si se ispuhala 😂 sigurno je sad lakse. Ja evo moram ponoviti urinokulturu jer nije bio dobar uzorak, i danas sam izvadila krv za Veritas pa sad cekamo 💪🏻💪🏻 radim i dalje, ali od doma, pola radnog vremena otprilike. Dobro mi je jer primam punu placu i dalje, tako smo se dogovorili. Pa dok mi ne nadu zamjenu, tako ce ostati. Mucnine su bile na pocetku par tjedana, ali vise kroz dan i nakon jela. Sad mi tu i tamo nekad zna biti muka, ali nista strasno. Grcevi i dalje tu i probadanja, ali eto takve sam srece ocito pa ce me to pratiti jos. Bitno da je sve ostalo dobro ❤️ dosao mi je i trudnicki jastuk pa mi je malo lakse, a i kupila sam kompresivne carape (to su mi rekli da probam) pa da vidimo. Pijem i magnezij. Nesto od toga ce pomoci 😁 citala sam da zna prestati nakon 12.tjedna pa cemo vidjet.
Tratincice super je slikicaa 😍😍
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Lotta meni nije bila histereoskopija među pretragama, napravila sam sve što su mi rekli jedino su preporucili hematologa radi te blage mutacije, ne uvjet. Tada nisam ali sam se narucila cim su beta pokazala trudnocu. Tko ti se javio, koje su ti pretrage sve naveli?
Crvenkapice i moj posao je uredski i kad sam bila u Pragu sve sam daljinu odrađivala. Ja idem sad na posao svaki dan i mislila sam ako budem ok radit do 01.06.jer nemoram sjedit 8 sati striktno, i stvarno mi je super šefica. Zamjene ni na vidiku pa pogotovo🤣 Kako bude, polako ćemo.
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Lotta meni nije bila histereoskopija među pretragama, napravila sam sve što su mi rekli jedino su preporucili hematologa radi te blage mutacije, ne uvjet. Tada nisam ali sam se narucila cim su beta pokazala trudnocu. Tko ti se javio, koje su ti pretrage sve naveli?
Crvenkapice i moj posao je uredski i kad sam bila u Pragu sve sam daljinu odrađivala. Ja idem sad na posao svaki dan i mislila sam ako budem ok radit do 01.06.jer nemoram sjedit 8 sati striktno, i stvarno mi je super šefica. Zamjene ni na vidiku pa pogotovo🤣 Kako bude, polako ćemo.
Javila mi se Jelena i navela je sve one rekla bih klasicne pretrage, plus UZV grudi ili mamografiju, mutacije trombofilije i ''Sve ostale nalaze i rezultate koje imate, uključujući nalaz histereskopije''. pa me cudi da me sad to odmah traze, znam da se dio ovoga radi kad iza sebe imas vec neuspjesne postupke...
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Jelena je bila moja koordinatorica i divna je🥰🥰 Tako je i meni pisalo, nalazi koje imas. Dakle ako si radila histereoskopiju, a ne da napraviš histereoskopiju☺️ Hocete li ici preko Hzzo ili? Hoces hormone vaditi odmah sljedecim ciklusom?
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Jelena je bila moja koordinatorica i divna je🥰🥰 Tako je i meni pisalo, nalazi koje imas. Dakle ako si radila histereoskopiju, a ne da napraviš histereoskopiju☺️ Hocete li ici preko Hzzo ili? Hoces hormone vaditi odmah sljedecim ciklusom?
Pa da, tako sam i ja shvatila...jer oke mi je napravit trombofiliju ako do sad nisam pa da budem sigurna, ali histeroskopiju to mi nema bas smisla sad radit a da (nadam se) nema potrebe :) necemo preko hzzo...
prikupljam tek informacije i lagano nalaze, ali tesko da cu stici u ovom ciklusu jer mi je uskoro...ali i pase mi da mi nije sad sve odmah, jos mi traje proces prihvacanja. mada, osjecam i uzbudenje pa sam sretna
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Lotaaa baš sam uzbuđena zbog vas, vidim nekako nas u vama🥰 Baš sam i ja sad uzbuđena🥰 Mislim i ja da ti histereoskopija ne treba. Lijepo kreni sad sa suplementima jer da ti budu jajne stanice tip top💕 Sretno mila ,navijam od srca za vas💜
P.S. cujem se sa ženom isto iz Hrv koja je bila samnom isti dan na transferu u Pragu, cak u starijim godinama(cca oko 40ak godina) njoj su vratili 2 blastice. Po njenoj beti 17dpt koja je bila 12500 da se naslutiti da su se oba primila🥰🥰🥰 Tako da 🍀🍀🍀😊
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Sortiraj odgovore
Najstariji