🤣 da sve decki od mtese 😄 Ic cu ja u prag po curku nema mi druge 😄
Iskreno nije mi svejedno ako se tako nastavi debljanje mame i bebe. Ja sam dobila 3 kg sad nakon blagdanskog uzivanja i on 900g u 4 tj. Pokusat cu smanjit dozivljaje prema hrani da nebi na sljedecem pregledu mi pisala DJETA! u trudnickoj 🤦♀️ Navodno bebani od 30tt krecu oko 200g tjedno dobivat pa jedva cekam sljedeci pregled da vidim koliki ce bit .
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lucy tvoj beban baš lijepo napreduje, do poroda će biti već pravi veliki dečko 🥰🥰🩵🩵
Crvenkapice tebi čestitam na urednom nalazu, to je najbitnije 🎉🥰 I dobro došao još jedan dječak u ovu našu malu azoo grupicu 🩵🩵👶🥰
.
Dobro govorite, sve dječaci s mTese, mogao bi i ovaj moj drugi biti 🙈😅 Ali ja ipak mislim da je djevojčica kad je tako sramezljiva i fina 🤣😅 Držite svi fige da se u utorak konačno pokaže jer ja sam sve više nestrpljiva 🙈🙈
.
I da vam pokažem kako mi je "drobić" buknuo u ovih par dana, više ga nikako ne mogu sakriti.
https://ibb.co/tDf2Q8d
.
Crvenkapice još jedno pitanje za tebe? Do koliko je da u redu da šećer bude 2 sata nakon jela ako možda znaš? 😊
.
Ostale curke, i PixelPro, nadam se da ste svi dobro. Ja svako toliko povirim da vidim ima li kakvih novosti. Sigurna sam da će do ljeta ovdje osim bebica koje su već na putu, biti još koja trudnica i tome se jako veselim 🥰🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Lucy, koliko si dobila kila do sada? Vidim da spominješ za dijetu, to ti ovako sama kažeš jel? Nije ti nitko još takvo što spominjao? 🤣😜
Bit će to jedan veliki pravi dečko🥰 samo nek on napreduje, šta njega briga koliko će se mama napatit da on izađe 🤣
Bopsich, moram komentirati!!! Sisice!! 🤭🤩🤩
Al sad muž uživa..... 🤣😜😜
Stomačić se lijepo počeo formirati, al nemoj mislit da je veliki, s nama na tečaju za porod je bila žena trudna s blizancima, 18tt, puno veći stomak.. Tvoj mi baš izgleda super 🤗 navijam da se prikaže drugi spol. I mi smo nestrpljivii 😃
.
Ja u ponedjeljak radim oggt, malo me strah ishoda, ali kako bude bude 🥴
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Lucy tvoj beban baš lijepo napreduje, do poroda će biti već pravi veliki dečko 🥰🥰🩵🩵
Crvenkapice tebi čestitam na urednom nalazu, to je najbitnije 🎉🥰 I dobro došao još jedan dječak u ovu našu malu azoo grupicu 🩵🩵👶🥰
.
Dobro govorite, sve dječaci s mTese, mogao bi i ovaj moj drugi biti 🙈😅 Ali ja ipak mislim da je djevojčica kad je tako sramezljiva i fina 🤣😅 Držite svi fige da se u utorak konačno pokaže jer ja sam sve više nestrpljiva 🙈🙈
.
I da vam pokažem kako mi je "drobić" buknuo u ovih par dana, više ga nikako ne mogu sakriti.
https://ibb.co/tDf2Q8d
.
Crvenkapice još jedno pitanje za tebe? Do koliko je da u redu da šećer bude 2 sata nakon jela ako možda znaš? 😊
.
Ostale curke, i PixelPro, nadam se da ste svi dobro. Ja svako toliko povirim da vidim ima li kakvih novosti. Sigurna sam da će do ljeta ovdje osim bebica koje su već na putu, biti još koja trudnica i tome se jako veselim 🥰🥰
Izgledas super, bas ti je slatki stomacic 😍😊 Mozda drugo bude sramezljivi i fini djecak 😊
Ja jutros skuzila da su mi izasle strije po dnu stomaka desno , a prije par dana ih nije bilo 😣 al ne smim kukat jer znam sto bi neke zene dale i ja prva onda za te moje trudnicke strije
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lucy, koliko si dobila kila do sada? Vidim da spominješ za dijetu, to ti ovako sama kažeš jel? Nije ti nitko još takvo što spominjao? 🤣😜
Bit će to jedan veliki pravi dečko🥰 samo nek on napreduje, šta njega briga koliko će se mama napatit da on izađe 🤣
Bopsich, moram komentirati!!! Sisice!! 🤭🤩🤩
Al sad muž uživa….. 🤣😜😜
Stomačić se lijepo počeo formirati, al nemoj mislit da je veliki, s nama na tečaju za porod je bila žena trudna s blizancima, 18tt, puno veći stomak.. Tvoj mi baš izgleda super 🤗 navijam da se prikaže drugi spol. I mi smo nestrpljivii 😃
.
Ja u ponedjeljak radim oggt, malo me strah ishoda, ali kako bude bude 🥴
Do sada 10 kg i nadam se da necu prec 15kg ukupno do kraja 😄 Nije mi nitko rekao da moram na djetu, u pocetku je bilo po kil, pa 2kg zadnjih mjeseci i sad ova 3 su vec prisla miru, ali znam da ako za 3 tj na pregledu budem puno dobila da ce sigurno komentirat. Ok je do 2 kg dobit u 4 tj , a sve preko je puno. Ma neka on bude ziv i zdrav , lako ce mama za kile i strije 😊
Sad preko vikenda pazi sta jedes, nemoj ic na neke feste i da jedes teske obroke. U nedilju iza 19h nemoj nista jest i ta vecera neka bude lagana, jedi jogurt, sir... Meni je bilo tesko ne jest toliko sati i bas mi se mantalo poslje tog silnog secera. Ponesi limun za iscjedit ako ce ti dat zasecerenu vodu da popijes i neka neko ide s tobom da ti bude pratnja u slucaju da ti bude zlo.
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Lucy, hvala na savjetima, sve sam tako planirala i napraviti. Izbacit ću slatko sad do ponedjeljka, tj malo pripazit. Ići će muž sa mnom, ali svakako idemo kod njegove mame to vaditi, pa će biti i ona s nama.. Nikad nisam imala povišen šećer, ali imam blago povišenu inzulinsku rez, pa ne znam jel to utječe, veli moja svekrva da ne. 🥴🤣
Ja sam dobila 3 kile od početka, ali se sad nisam vagala tjedan dana.. A stomak je opet buknuo.. U utorak idem na pregled pa ćemo vidjeti 🤭
Ja još nemam strije.. Mazem svaki dan, kao pomoći će.. 🤣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Lucy, hvala na savjetima, sve sam tako planirala i napraviti. Izbacit ću slatko sad do ponedjeljka, tj malo pripazit. Ići će muž sa mnom, ali svakako idemo kod njegove mame to vaditi, pa će biti i ona s nama.. Nikad nisam imala povišen šećer, ali imam blago povišenu inzulinsku rez, pa ne znam jel to utječe, veli moja svekrva da ne. 🥴🤣
Ja sam dobila 3 kile od početka, ali se sad nisam vagala tjedan dana.. A stomak je opet buknuo.. U utorak idem na pregled pa ćemo vidjeti 🤭
Ja još nemam strije.. Mazem svaki dan, kao pomoći će.. 🤣
Super ti onda imas cijeli tim za podrsku 😄
Ovo su tjedni kad krece debljanje , strije sam sad dobila uz mazanje neredovno . Ja se mislim pa ja sam dobila moja uobicajena 2 kg , a to je dodatno jos taj njegov skoro 1 kg a ispada da sam ja sve kriva sta su 3 🤣 😅
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Bopsich inace kazu za nas dijabeticare da bi trebali biti uvijek u rasponu od 3.5 do 7.8, ja se drzim toga i nekih 90% sam u tom rasponu. Nakon jela mi nekad secer ide do 8, 8.5, a maksimum mi je do 13, ako bas fulam dozu inzulina. Nikad preko 13. Sto su tebi rekli?
Lucy javi sto kazu za kile, bas me zanima. Meni su rekli da bi idealno bilo kilu mjesecno, ali mi se to cini malo. Prijateljica mi je malo manje nego ti, u 27.tjednu, a vec je dobila 14kg, secer joj je dobar, ali isto su je stavili na dijetu. Nadam se da tebe nece, samo nek djecak raste lako ces kasnije.
Mislim da nam nema druge nego u Prag po curicu 😂😂
Vi imate jos zaledenih u Cita? Mene bas zanima koliko treba cekati nakon poroda za novi postupak. Znam da je to sad prerano, ali bas mi je palo napamet nekidan da bi sto prije iskoristila te preostale ampule s obzirom da nemamo nista zaledeno osim spermija. Mozda promijenim misljenje nakon poroda, ali svakako bi jos jedno dijete, tj iskoristili bi te ampule pa sto bude bude.
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Lucy baš mi je žao zbog bolova😔tako je i mene sve uhvatilo nakon antibiotika, a pila sam i probiotik ali đabe. Brz oporavak želim. Super da je beban dobro, neka samo raste♥️♥️♥️♥️
Crvenkapice bravo za super nalaz i bravo za pišonju, čestitam 💙💙💙💙💙💙
Bopsich držimo fige da se pokaže♥️🩷wauuu zgodna mamasita, baš si se lijepo zaokružila♥️♥️ držimo fige za još novih trudnica ♥️♥️♥️♥️
Tratinčice sretno u ponedjeljak, nek prođe sve super🤞🏻♥️♥️♥️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Bopsich inace kazu za nas dijabeticare da bi trebali biti uvijek u rasponu od 3.5 do 7.8, ja se drzim toga i nekih 90% sam u tom rasponu. Nakon jela mi nekad secer ide do 8, 8.5, a maksimum mi je do 13, ako bas fulam dozu inzulina. Nikad preko 13. Sto su tebi rekli?
Lucy javi sto kazu za kile, bas me zanima. Meni su rekli da bi idealno bilo kilu mjesecno, ali mi se to cini malo. Prijateljica mi je malo manje nego ti, u 27.tjednu, a vec je dobila 14kg, secer joj je dobar, ali isto su je stavili na dijetu. Nadam se da tebe nece, samo nek djecak raste lako ces kasnije.
Mislim da nam nema druge nego u Prag po curicu 😂😂
Vi imate jos zaledenih u Cita? Mene bas zanima koliko treba cekati nakon poroda za novi postupak. Znam da je to sad prerano, ali bas mi je palo napamet nekidan da bi sto prije iskoristila te preostale ampule s obzirom da nemamo nista zaledeno osim spermija. Mozda promijenim misljenje nakon poroda, ali svakako bi jos jedno dijete, tj iskoristili bi te ampule pa sto bude bude.
Javim sve s pregleda, za 3 tj je. Ja mislim da je 10 kg ok, bit ce ok ako bude do 15 do kraja. Sama cu odlucit sta cu s djetom, ako ne bude nista alarmantno oni neka govore sta oce 😄 Tesko je bit trudan i gladan.
Mi imamo u Cita 2 trodnevna i 1 blasticu, spermije koje mislimo cuvat dok nam budu trebali. Ja zamisljam da cu u postupak opet za 2 godine, a mozda i prije. Ta 3 embrija ce dobit svoju sansu , a hocu li opet u stimulaciju ne znam . Muz je rekao da necu vise jer mu je bilo tesko me gledat ovaj put kako se patim.
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji