Lotta mila hvala ti💕💕 Sve cu ti reci sve me pitaj😊 Mislim da sam ja rekorder, javila se sredinom 10 mj.u više poliklinikau Pragu, 2 tjedna uzeli za razmisljanje( iskreno ja sam htjela u tursku jos jednom pokusat m-tese, ali muz je bio za Prag). Javila se pocetkom 11. da želimo kod njih, poslali mi koje pretrage trebam napraviti. Taman sam tad i m dobila,odmah pretrage sve bam bam, m je kasnila 3 dana i 30.11.smo krenuli u postupak.💕🤭 Mi nismo isli preko HZZO, jer smo bili nestrpljivi i samo smo tada mogli, i jer smo si ostavili novce od sezone za to. Što god te zanima,pitaj ,tu sam💗
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Btw Lola donora nađu jako brzo. I možete sve napisati što želite kakav da bude😊
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Jao što mi je🤣 Lotta tebi pišem☺️ Lola nadam se sa sam te prizvala😁 ,kako si ti, kakva je situacija s poslom?
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Lotta mila hvala ti💕💕 Sve cu ti reci sve me pitaj😊 Mislim da sam ja rekorder, javila se sredinom 10 mj.u više poliklinikau Pragu, 2 tjedna uzeli za razmisljanje( iskreno ja sam htjela u tursku jos jednom pokusat m-tese, ali muz je bio za Prag). Javila se pocetkom 11. da želimo kod njih, poslali mi koje pretrage trebam napraviti. Taman sam tad i m dobila,odmah pretrage sve bam bam, m je kasnila 3 dana i 30.11.smo krenuli u postupak.💕🤭 Mi nismo isli preko HZZO, jer smo bili nestrpljivi i samo smo tada mogli, i jer smo si ostavili novce od sezone za to. Što god te zanima,pitaj ,tu sam💗
Joj meni se cini da smo nas dvije bas nekako slicne, vec sam i prije dobila taj dojam citajuci tvoje postove hehe. Inace, i ja sam za ponovnu mTesu u Turskoj, mada ne znam ni sama ne znam koliko ima smisla. Srce zeli, ali razum mi govori da je mozda bolje ne (strah od pucnja u prazno). Uglavnom da, vrlo brzo ti je sve to islo, super, to mi se svida :) hvala ti na info 💕💕
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Lotta cuvamo si leđa💕 Razgovarajte, posaljite upite na obe strane, sve si ispitajte,u ovoj našoj divnoj grupi jaaako puno toga možeš saznati☺️💋💋
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Lucy moja💕💕, kako si tiiii? Poslat cu upit baš sutra u Prag za mutacije i to za test. Nije strašna bol, vise mi je dalo misliti da nisu što oštetili na transferu, jer sam ja i krvarila iza transfera. Ide na bolje, stalno mi se piški pa možda i to potakne bol. E malo ću vam se i pohvaliti, naša blastica je ocjenjena AA ,po svemu vrhunska,rekli su nam prije transfera da je već pocela prelaziti u novu fazu,i svašta nešto dobro, ja san zinula od pozitivnog šoka i nisam ni pohvatala sve🤭
Ja sam ti super, uzivam u trudnoci. Ako ces da kukam onda se mogu pozalit na trnjenje prstiju, bol u krizima koja krene popodne jer se do tada vec umorim od svih obaveza i borbu za obuc gace, bicve i cipele 🤣 Stomak je sve veci, vec cutim do rebara pritisak pogotovo kad se saginjem, uspusem se samo za noge oprat a kamo li sto drugo. Guram, ne stajem i ne posustajem. 😊
U Cita bez obzira na nalaz svima nakon transfera ordiniraju Andol 100 da bude bolje prokrvljena maternica, a ja sam odmah dobila da uzimam zbog mutacija. Dosta klinika ima tu praksu. Sta se tice testa ti im javi kad su rekli, a ti se testiraj i radi bete kad hoces i koliko hoces, briga te 😉 Vecinom zene ranije se testiraju nego klinika kaze, ne trebas se s tim detaljom zamarat. Naravno da ces vadit betu zbog sebe i svog dusevnog mira.
Sta se tice bolova i probadanja to ti je normalno nakon punkcije, al ako se naglo poveca stomak, jaka je bol, ne mokris... to je za dignit paniku
Super za tvoju blasticu 🥰 Jel cutis sta po pitanju implatacije?
Ja sam imala sve zive simptome kad nije uspjelo, a sad kad je uspjelo nisam toliko ni analizirala. Kad mi se poceo otpustat beta hcg u tijelu sam negdje 8dpt imala gadenje prema mesu, bila placljiva... cudna sam bila, taj dan sam primjetila da je nesto cudno i oplakala, dramila da nije uspilo... a ono ja trudna 😄
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Srculence ja imam istu mutaciju kao i ti, pijem andol pro 100, rekao mi je danas dr da nastavim piti do 30.og tjedna pa kasnije cemo vidjeti.
Mi smo danas bili na ultrazvuku, sve okej, srce kuca, dr zadovoljan ❤️
Za dva tjedna idem u Petrovu pa se javim 😁
Recite mi koji ste prenatalni test radile i kakva su iskustva? Meni je dr rekao bilo koji jer su svi slicni, basic plus, da je to sasvim dovoljno. Par prijateljica je radilo Veritas, neke Panoramu, pa vise ne znam sto od toga svega 🙈
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Lucy uopće ne analiziram simptome i bolove, tako da nemogu nista reci za osjecaj implatacije. Pogotovo jer je svježi et,i punkcija je bila bolna stvarno nema smisla pratiti koji bol je od čega. Piskim dosta,tako da mislim nije ohss.
Crvenkapice hvala na info, bas cu poslati upit sutra u Prag. Divnoooo, mogu misliti koja su emocija ti pregledi💕💕
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Crvenkapice, Ja sam radila Panoramu i zadovoljni smo, sve je to manje-više slično.. što god odabereš, mislim da će biti ok 😁
Srculence, meni su rekli da mogu test a mogu i betu, nisu definirali točno. Ja sam im poslala i sliku testa i betu i to je to. 😊
Lotta, mi smo stupili u kontakt s klinikom u 9/22, a krenuli smo sa svime u 6/23, zato što mi tako htjeli jer nam je odgovaralo. Donora imaju jako puno, pa se to ništa ne čeka, nego ga birate tamo kad dođete..
.
Pusa svima 💋❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Pozdrav, cure!
Ovih dana slabo čitam, još slabije pišem. Brzinski sam prošla propušteno i valjda sam sve pohvatala.
Srculence, baš mi je drago da si na kraju zadovoljna. Jedna AA blastica je super vijest. Nadam se da se već čvrsto uhvatila za mamicu 🫶🏼 Mene su tražili betu, ne test. Njega nisu ni spominjali. Mislim da je betu dobro napravili bez obzira traže li ili ne jer njeno duplanje znači više od bilo kojeg testa. Provjeri s njima, pa vidi kako ćeš i kada. Veselim se najavi tvog testiranja.
Nakon transfera nisam imala apsolutno nijedan simptom, pa ti o tome nemam što reći, a nisam imala ni mutacije koje bi bile indikacija za neku terapiju.
Crvenkapice, mi smo radii Nifty, onaj najveći paket. Kad već radimo onda smo htjeli sve. Razlika u cijeni kod tog testa između osnovnog i ovog najvećeg nije toliko značajna, a dobivaš puno više. Kad sam birala zapamtila sam da samo Nifty i još jedan (ne znam koji) osim svih navedenih mutacija i malformacija koje ti testovi inače otkrivaju, otkriva i slučajne ‘greške’ nakon kojih možeš obaviti dodatne pretrage ako je potrebno. Meni je dr. objašnjavala razike i sličnosti i rekla da ako želim sve, a htjela sam, onda odaberem to. Najbolje si daj koji dan za istraživanje, stavi sve na papir, pa odluči.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji