AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona89
    19. Prosinac 2023. 07:28

Tratinčice nadam se da su leđa popustila i da si mi dobro❤️
    Srculence bitno da ste sretno stigli kući. Baš je lijepo čuti da imaš tako divno iskustvo iz Praga, ako si ti sretna i ja sam❤️ u iščekivanju sam testića, svakako javi kad ćeš ga raditi da navijamo🎉💪🏻🥰da sam na tvom mjestu sigurno bi napravila i betu, pa pratila duplanje, ipak je beta najsigurniji pokazatelj🥰❤️nadam se da će te bol popustiti i da će sve biti ok🤞🏻super vijest za izvrsnu blasticu, vjerujem da se već čvrsto primila za mamicu❤️❤️❤️😘
    Lotta draga, kako ste mi vi? Razmišljate o donaciji? U svakom slučaju tu smo da navijamo🥰Ljubim❤️❤️😘
    Lucy draga, baš je lijepo čuti da uživaš u trudnoći. Za bol u leđima zaposli mužića neka masira❤️🥰😘
    Crvenkapice lijepe vijesti, super da je sve ok i da srčeko kuca, neka i dalje bude sve super❤️❤️😘
    ...
    Kod nas ništa novo, za vikend sam bila na Christmas party-u, super mi je došlo da se malo izdivljam, ali zaboravljam da nisam više mlada, pa mi treba 3 dana za oporavak 🤣🤣 klasično predbožićno ludilo kod mene, po poklone danas idem tek, kolače još nisam ispekla i tako, pomalo🤣 muž je baš jučer spomenuo dr.H. i opsovao jer ga još nije zvao. Lijepo sam mu rekla da se opusti i da je 2024. naša😍🎉🎊🥰❤️😘
    Ljubim vas sve😘❤️🥰🎄🎉🎊🎁✨🥂

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lotta33
    19. Prosinac 2023. 08:41

Leona89

Tratinčice nadam se da su leđa popustila i da si mi dobro❤️
    Srculence bitno da ste sretno stigli kući. Baš je lijepo čuti da imaš tako divno iskustvo iz Praga, ako si ti sretna i ja sam❤️ u iščekivanju sam testića, svakako javi kad ćeš ga raditi da navijamo🎉💪🏻🥰da sam na tvom mjestu sigurno bi napravila i betu, pa pratila duplanje, ipak je beta najsigurniji pokazatelj🥰❤️nadam se da će te bol popustiti i da će sve biti ok🤞🏻super vijest za izvrsnu blasticu, vjerujem da se već čvrsto primila za mamicu❤️❤️❤️😘
    Lotta draga, kako ste mi vi? Razmišljate o donaciji? U svakom slučaju tu smo da navijamo🥰Ljubim❤️❤️😘
    Lucy draga, baš je lijepo čuti da uživaš u trudnoći. Za bol u leđima zaposli mužića neka masira❤️🥰😘
    Crvenkapice lijepe vijesti, super da je sve ok i da srčeko kuca, neka i dalje bude sve super❤️❤️😘

Kod nas ništa novo, za vikend sam bila na Christmas party-u, super mi je došlo da se malo izdivljam, ali zaboravljam da nisam više mlada, pa mi treba 3 dana za oporavak 🤣🤣 klasično predbožićno ludilo kod mene, po poklone danas idem tek, kolače još nisam ispekla i tako, pomalo🤣 muž je baš jučer spomenuo dr.H. i opsovao jer ga još nije zvao. Lijepo sam mu rekla da se opusti i da je 2024. naša😍🎉🎊🥰❤️😘
    Ljubim vas sve😘❤️🥰🎄🎉🎊🎁✨🥂

Hej hejjj:) 
    Pa znas sto, ja sam losije sad nego nakon operacije. Valjda pocinjem bas shvacati surovu realnost  tako da mi se krece po mislima donacija, pa drugi dan nemam volje ni motivacije, pa onda opet bi i tako u krug. ali kako si ti rekla da je 2024. nasa, tako sam i ja rekla. neku odluku cemo donijeti vec, koja god bila, jer kako vrijeme ide samo je teze.
    A sto se tice drugih tema - ne da mi treba 3 dana za oporavak nego ni ne mogu iza 1h ni ostati budna  jos sam ja mlada tri godine do tebe, ma koma haha! A Bozicu se jako veselim, iako eto, opet sami nas dvoje 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Srculence3
    19. Prosinac 2023. 10:51

Pozzz drage moje💕
    Lucy ja se vec sad jedva obuvam koliko sam napuhana, baš me zanima kako ce to jednog dana izgledati🤣 Lucy i Crvenkapice posto ste vi bile u ET kao i ja i imamo slicne godine i AMH, jeste li bile napuhane i osjecale pritisak par dana iza transfera i koliko to traje😁
    Mom ljubim te do neba, ti si energija koja me uvijek smiri 🥰
    Leonaa generacijo to je to, uživaj ☺️💃ljubim te💋
    Lotta znam kako ti je, u pocetku je valjda šok a poslije ide spoznaja i prihvacanje. Iskreno, mene ova grupa spasila, uvijek me nekako gurala dalje☺️ 
    Tratincicee jel gotova renovacija,jesi sve sredila za princezu? ☺️
    ..Meni je danas 4 dan od transfera i iskreno skidam kapu vama koje ste se testirale tako rano💪 Ja bi voljela do Božića testirat se da znam mogu li pijuckat ili ne.. Srećom nema vise one oštre boli, sad sam samo napuhana,imam pritisak u trbuhu i lagane menga bolove. Grudni koš za naslovnicu Playboya🤣🤣 inace nemam prevelike i sad su bas fino popunjene

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Leona89
    19. Prosinac 2023. 11:53

Draga Lotta vjerujem da ti je teško, već sam rekla, ja sam suza i suza isplakala ovih 6-7 godina koliko znamo za dijagnozu, ali iskreno nekako jedva čekam saznati da li ima materijala ili ne i pomiriti se napokon s tim. Jako je teško bilo sve ove godine i dalje kao pokušavati ostati trudna, makar smo znali za dijagnozu, ali nekako smo se uvijek nadali, svaka menga nakon me dotukla😓mi smo ovdje snažne žene, prave lavice i vjerujem da ćemo sve na kraju doći do svog cilja na ovaj ili onaj način. Ja se nadam da je nama kao i vama ovo zadnji Božić u dvoje🤞🏻okruži se dragim ljudima i bit će sve lakše, plači ako ti je tako lakše, samo nikada nemoj odustati, znam da ja neću❤️uz tebe smo uvijek😘😍🥰❤️2024. će sigurna sam biti naša😍
    Srculence simptomi zvuče obećavajuće, jako se veselim tvom testiću, da nas sve obraduješ za Božić i da bude kako sam već rekla, malo Božićno čudo, od ❤️ navijam za tebe❤️🥰😍🥰😍🤞🏻🎉🎊

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lucy08
    19. Prosinac 2023. 14:58

Crvenkapice ja sam radila Nifty osnovni paket, ne znam sta bi ti rekla... 
    Leona veselim se nastavku vase price u 2024. ❤️
    🤞🤞🤞🤞🤞
    Lotta skroz je uredu tako se osjecat, svi smo prosli neke krize. Uzmi si vremena koliko trebas , doc ce snaga opet za krenit dalje i onda ces bit jaca nego ikad ❤️🙏
    Srculence ja sam kao u 6. mjesecu trudnoce od pocetka. Napuhana sam bila uzasno i nadala se kad mi u 12.tt skine utrogestane i duphaston da cu izdušit ali to se nije dogodilo, kako trudnoca napreduje  tako  samo raste jos veci stomak . Grudi su me ubijale tada da nisam mogla skinit grudnjak od bolova. Isto ti je kao svima nakon ET i nadam se da ti beta hcg cini to jos tezim 🤞😊 Kad ce test? Nestrpljivi smo 🤪😄

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Crvenkapica94
    19. Prosinac 2023. 19:45

Srculence i ja sam isto kao Lucy napuhana od pocetka i ne prestaje 😂 grcevi i dalje, sise bole, nema naznaka nekom ispuhivanju 😂😂 iako po kilazi nisam dobila nista, samo sam napuhana i vec ne mogu u hlace stati, nosim samo tajice. Tako da su to sve dobri znakovi, drzim figeee 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Srculence3
    19. Prosinac 2023. 22:02

Evo neznam kad prvi test napraviti, al nebi jos koji dan🙈  Od jucer sam baš dobro napuhana, jer muci me i konstipacija, pa sam mislila da je od toga možda, inace nemam problem s tim. Lucy i Crvenkapice💋💋 Leona ljubim te, stvarno vjerujem da će 2024.biti vaša godina💕💕💕

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

bopsich
    20. Prosinac 2023. 09:26

Nije me bilo nekoliko dana na forumu jer nisam ništa stizala. Uvijek mi je takav ovaj dio prosinca jer se poklopi kćerin rođendan, njena 2 nastupa u kazalištu jer ide na 2 plesa 🙈😅 Pa pusta slikanja i snimanja koje ima za kraj plesne godine 🙈 Ali mogu vam reći da mi je tempo odgovarao, konačno mi se vratila snaga, mučnine su prestale i baš se dobro osjećam 🥰
    Idem redom sve pročitati 🤗
    Srculence presretna sam zbog vas i drago mi je da ti je transfer tako dobro prošao. Jedva čekam tvoj testić i zbilja vjerujem da ćete dobiti najljepši mogući poklon za Božić 🥰 
    Ali samo ti polako i napravi test kad budeš spremna, mi ćemo čekati i navijati ❤️
    Simptomi ti zvuče obećavajuće 🥰🙏
    Verujem vezano za smještaj u Istanbulu, tražite što bliže bolnici, tj. ordinaciji dr. Emrea. Jedno je od drugog udaljeno 10-ak min pješke. Gradski prijevoz je odlično organiziran, iako smo ga mi minimalno koristili i uglavnom išli taksijem, ali to nam je svakako bila greška jer je promet zbilja kaotičan. 
    Autom vam je bolje jedino iz razloga što vam je lakše organizirati put zbog tvoje menstruacije. Kad kupite avionsku kartu taj dan se ide, bez obzira kasni li ili ne, kao što se nama dogodilo 🙈 
    Vezano za sigurnost grada, ne znam kakva je sad situacija, ali ja sam se osjećala skroz sigurno u Istanbulu. To je ogroman grad i ima jako puno ljudi, to će ti vjerojatno biti šok ako dolaziš iz manje sredine, ali nakon par dana se navikneš i nekako zavoliš grad i taj kaos u njemu ❤️ Evo ja se jedva čekam jednom ponovno vratiti 🥰
    Tratinčice super za pregled 🥰 Zao mi ne zbog bolova u leđima, nadam se da su prosli 🤞 Baš mi brzo ide vrijeme kad gledam druge trakice, a moja mi se uvijek sporo pomiče 🙈
    Crvenkapice super i za tvoj pregled 🥰🥰 Sutra već 8 tjedana ❤️ 
    Ja sam radila Veritas, onaj najopširniji. Ali ja sam se za Veritas odlučila jer je jedini pokrivao sve za blizance. Da je jedno dijete u pitanju bila bi radila You51.. Meni je bilo bitno da se radi na Illumina platformi. 
    Leona i ja vjerujem da je 2024. vaša, stvarno ste se načekali, vrijeme je za vas 🥰🥰❤️ 
    Lotta baš mi je žao da se tako osjećaš, ali samo polako i donijeti ćete vas dvoje odluku koja će biti najbolja za vas ❤️ Ja vam od srca želim da sljedeći Božić dočekate u troje ili s bebom na putu 🙏❤️
    .
    Meni je danas pregled i sve se nadam da ćemo možda saznati spol druge bebe, iako znam da su male šanse za to, ali nikad se ne zna 🥰🤷‍♀️

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Srculence3
    20. Prosinac 2023. 18:12

Bopsich hvala ti mila, kod tebe je baš turbo tempo☺️ Jeste saznali danas spol bebe? Tratincice gdje si nam ti,jesam ja dobro zapamtila jucer ste trebali imali pregled opet?  
    Javili su mi se jutros iz Praga vezano za mutaciju pai da trebam otici kod hematologa da mi on može propisati ako što trebam piti, a da mogu piti aspirin preventivno. Čudno,nisam cula da je ijedna od vas isla. Ugl narucila sam se privatno za iduci cetvrtak, do tad pijem preventivno 1 aspirin dnevno. Znaci žene kako sam ja napuhana,ne boli me nista ali majke mi trbuh bar 5 mj trudna. Ic cu kupit testove pa cu napravit prvi sutra ili preksutra☺️☺️

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

momtobe2022
    20. Prosinac 2023. 20:13

Srcelence, sutra! 😂

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.