Ajme Srculence rasplakala sam se ❤️❤️ Znala sam da ćete imati malo Božićno čudo, tako sam sretna zbog vas 🥰🥰🥰🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Lucy hvala ti mila, ee ic cu to kupit sigurno, stvarno sam vec ko prava trudnica🤣 Sto mislis da do pregleda pijem andol 100 preventivno ili je i aspirin po njihovoj preporuci ok?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Lucy hvala ti mila, ee ic cu to kupit sigurno, stvarno sam vec ko prava trudnica🤣 Sto mislis da do pregleda pijem andol 100 preventivno ili je i aspirin po njihovoj preporuci ok?
To je sve isto . Imas Cardiopirin, Aska , Andol.... bitno da je acetilsalicilna kiselina 100mg i uzimaj je 1x dnevno bez straha. Bude li ti krvarija nos sad cesce nemoj se zabrinit jer je to normalno u trudnoci i pogotovo zbog tog lijeka.
Aktivnu folnu vec uzimas u Novalacu?
Kad budes vadit betu provjeri i progesteron da si mirna. Ja sam i odma TSH jer mi je porasta cim sam zatrudnila .
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lola, sve ti je tako lijepo napisala Lucy da nemam što dodati. Znam da je teško, ne mogu ni zamisliti koliko, jer naš je put ipak bio drugačiji. Ali znaš da smo sve tu za tebe i ne smijete odustati. Doći će i vaše vrijeme, sigurna sam u to ❤️
Tratinčice žao mi je što se mala tvrdoglavica ne da pokazati. Već pokazuje karakter 🥰😅 Nadam se da ćete imati više sreće drugi put 🤞
.
Ja nisam saznala spol druge bebe, ipak su blizanci pa se jedna pogotovo teže vidi. Kaže da mu je daleko i da ne može vidjeti nikako, a ova koja je bliže se toliko micala, i mahala rukama i nogama da nije mogao ni sliku uhvatiti kako treba 🤣 I ova iza je aktivna, ali se slabije vidi. Kad mi je prešao na uzv preko trbuha i malo jače pritisnuo, bilo mi je baš smiješno jer je ispalo kao da se jedna beba pokušava "obraniti" rukicama 🤣 Znam da su još premaleni da bi to osjetili, ali baš mi je to bilo fora 🥰❤️
Inače sve je super, razvijaju se kako treba, otprilike su jednake veličine i to je to 🥰 Sljedeći pregled je tek 16.1., ali ja se sve mislim naručiti kod nekog drugog tamo početkom nove godine jer sam jako nestrpljiva 🙈🙈
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Tratincicw hvala tiii💕💕e nemogu vjerovat kakav karakter već vaša malena ima🤣
Lola mila hvala ti💕....bas sam mislila o tebi ovih dana..mislim da ti se puno stresa i negative akumuliralo prije postupka. Ja sam sto posto sigurna da je sljedeci dobitan, jer oni u Pragu stvarno znaju što rade. Samo se smiri do tad i maksimalno akumuliraj pozitivu. Mi smo prakticki samo 1 embrij imali i teško je bilo 5 dana iz dana u dan zvati jeli se razvija, sabrala sam se nakon 2 dana plakanja i rekla nema negative,vjerovala sam baš, ali sam odmah imala plan B ako ne uspije.
Bopsich aaaa milaaaa hvala tiii, emocije su čudo💗💗💗💗💗ova grupa je čudo💗💗💗💗💗
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Lucy eee super, odmah sam mirnija, stvarno imaš puno znanja divna si ženo💗💗 Progesteron sam svakako mislila provjeriti, dobra ideja da i TSH provjerim🥰
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Lucy eee super, odmah sam mirnija, stvarno imaš puno znanja divna si ženo💗💗 Progesteron sam svakako mislila provjeriti, dobra ideja da i TSH provjerim🥰
Nesto znam jer mi je to struka , a o potpomognutoj sam ovdje naucila. Ja sam napravila sve na sto sam mogla utjecati da sacuvam trudnocu iz iskustva s foruma i hvala svim zenama koje su djelile svoje znanje i iskustvo ovdje ❤️
Kad betu vadis?
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Hvala cure.. u pravu ste sve ali nama se toliko toga ruznog izdogadjalo da mi je ovo daleko najgora godina ikad i tesko se uzdic iz toga. Da ne mislite da sam nesto lose mislila , dapace ja sam tako sretna da vidim sve Vase pozitivne testice i price , i da ne morate prolaziti to sto i ja 🫶🏻💕 @srculence tebi svaka cast kako si sacuvala hladnu glavu na 17 folikula 2 js j mislim da bi ja sizu odmah dobila, bravo bravo bravo tako mi je drago da se mrvica izborila ☺️☺️☺️🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Ma mene je iskreno strah da se nemam kome obratiti, moj ginekolog nema pojma o potpomognutoj i opcenito, privatno isto tu u Zd nisu neki strucnjaci.. mogu jedino krenut opet piti glucophage (za inzulinsku rezistenciju na koju se sumnjalo al nisu potvrdili) jer secer mi je prije transfera na tadte bio 7,2 , isto sam Dr Mardesica pitala na konzultacijama on je rekao ma ne nemojte to piti. Isto kao sto nije odreagirao na mutaciju, a to moze isto utjecat na implantaciju. Glupo mi je sama sebi biti doktor i uvoditi nezz ni ja kakve lijekove eto to mi je bed jer me nema nitko adekvatan voditi ni pratiti. Tamo sam isto dojam dobila ono dodji odradi pa sto bude (nit su rekli tipa da progesteron kontroliram ni nista) za mutaciju su rekli da isto nista ne uzimam i eto zbunjola mi je sve. Ali nek prodju praznici pa cu traziti konzultacije online i pitati sve, a i povadit vitamin d i sve ostalo
@bopsich , zao mi je da se nije vidjela druga bebica , ona se kriva iza svog brace ☺️ bitno da je sve u redu i nek samo rastu i igraju se 🫶🏻
@tratincica pokazat ce se iduci put sigurna sam 💕😍
Ostale curke nadam se da ste sve ok , nisam neka utjeha nijednoj i zao mi je radi toga ali evo pokusat cu se sabrati
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Srculenceeee!!! Toooo!!! Znala saaaam! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Živo ti muž koji te nagovorio i spasio nas sve čekanja, živjela ti, živjeli svi! Popila sam 3 gina dok sam peglala, pa li je još sve extra zabavno.
Čestitam vam! To je to kad si te sve posloži i jedna blatica (AA da se još jednom napomene 🥰) je sasvim dovoljna da budete mama i tata. Nek vam je Božić najljepši.
Baš sam sretna zbog vas kako vam se to sve brzinski posložilo i da je još jedna luda mater uspjela. Čekamo slike testa dalje, sve pratimo i veselimo se beti 🌸
Jedino što za tebe više nema gina, vina i druga pića fina. Ne brini, nazdravit ću ja za obje. 🥂
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Ako te itko razumi u potpunosti onda smo to mi ovde. Sta cemo mislit, svi smo ovdje propatili na ovaj ili onaj nacin i znamo kako vas boli. Teska vam je godina, teska je i ta azospermija i cila potpomognuta, pa tek taj poraz, ti vjecno negativni testovi... sranje tesko i necemo se lagat. Sritna si ti zbog nas, al ljudski je da te boli sta ti nisi ta sretnica. I meni je tesko bilo neuspit a tako si se cili da u to, skupija sav optimizam ciloga svita i opet nista, nula. Drago ti je kad netko se veseli, a opet ti je ka šaka u oko i onda places nad svojom sudbinom.
Sta se tice tih drugih stvari sta ti niko nije reka, nije ni meni reka nego sam ovde ucila i tako zicala uputnice u obiteljske lijecnice ili sama provjeravala po privatnim laboratorijima. Ne znas oce li te i to svo odanje spasit al opet ti je lakse kad znas da si sve napravija sta si moga. Nadi nekog dobrog endokrinologa. Sta se tice trombofilije isplati se ako mozes potegnit do Splita u Priska Med kod dr. Vedrane Burilovic. Ta lijecnica je najdivnije bice koje sam upoznala, gleda pacijenta kao cjelovitu osobu a ne samo kao broj, sve je zanimalo od pocetka do kraja, gleda širu sliku a ne samo svoju uzu specijalnost, uputila me sta sve moram napravit od pretraga, kome se dalje obratit...
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji