Lotta, dakle tamo kad dođe u 14h na prijam, može piti samo vode do navečer ali ništa mu neće dati jesti. Moj muž je jeo prije prijema oko 13h kad smo stigli u Zg i onda tek večeru drugi dan, na dan operacije. Ugl, umro je od gladi 🤣🤣🤣Spermiogram mu nisu radili, samo je rekao da su mu izvadili krv. Mi smo se keksnuli dan prije nego što je išao u bolnicu.. za operaciju to ne igra ulogu 😘
.
Lola, žao mi je što je situacija i dalje neizvjesna. Imate svoj cilj i sad krenite prema njemu, navijat ćemo, zaista vjerujem da će i kod vas biti pozitivno 🥳
Još malo jupiiii!!😊.
.
Lucy, pokušavam se hraniti najbolje što mogu, vjerujem ja da će kile doći uskoro 🤣🤣
Hhaha Tratincice, obozavam ovu tvoju iskrenost ma mislila sam prvenstveno ako treba biti priprema kao i pred spermiogram, ali nije na odmet i ovo sto ti kazes
...
Lola1 tek sad vidim tvoju poruku, grozno mi je samo dok ju citam. Bas mi je zao da ti je takvo stanje, budite jaki u glavi, znate sto vam je cilj. Sve ce se to srediti, samo uvijek treba strpljenja. Kako god okrenes, moja nit vodilja je da poslije kiše dolazi sunce, tako da trenutno smo izgleda u naoblakama hehe ali provirit ce i to sunce
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Bopsich veselimo se s tobom, brzo će taj pregled, jedva čekam da nam javiš još lijepih vijesti. Držim fige za curicu, a možda i dvije 😜 kako god, bitno da je zdravo i lijepo raste u maminoj buši❤️
I ja se nadam, iščekujem poziv ko ozebli Sunce.😂 Kad bude bit će, evo proletio skoro 10.mj., vrijeme ide, brzo će to 🥰 i ja se nadam da će se čekanje isplatiti ❤️😘
Lotta sjajne vijesti, niste dugo čekali na drugi poziv. Baš mi je drago, želim vam svu sreću ovog svijeta, slati ću vam puuuuno pozitive i želim vam od ❤️ da operacija prođe glatko i da nađu plivače. 🤗🤗🤗🎉🎉🤞🏻❤️ Javljaj nam sve, sreeeetnoo 🎉🎉🎉💪🏻btw.rekla sam odmah mužu da ste dobili drugi poziv, često mu prenosim vijesti s foruma, pa je rekao da ćemo navijati za vas zajedno, kako zna za tvoj nick, odmah je počeo navijati, Lotta, Lotta, Lotta 😂😂😂ko malo dijete🤞🏻😂
Lola žao mi je da se tako osjećaš, ali ne vrijedi se živcirati oko stvari koje ne možeš promijeniti. Znam da je teško, ali imaš sad cilj koji si zacrtala i idi prema njemu, sve ostalo će se posložiti kako treba. Želim ti puno sreće dalje i hvala što navijaš za nas❤️😍😘
Tratinčice ne opterećuj se kilama, jedi koliko ti tijelo traži, kile će doći ❤️😘
Ljubim vas sve🌹😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Bopsich veselimo se s tobom, brzo će taj pregled, jedva čekam da nam javiš još lijepih vijesti. Držim fige za curicu, a možda i dvije 😜 kako god, bitno da je zdravo i lijepo raste u maminoj buši❤️
I ja se nadam, iščekujem poziv ko ozebli Sunce.😂 Kad bude bit će, evo proletio skoro 10.mj., vrijeme ide, brzo će to 🥰 i ja se nadam da će se čekanje isplatiti ❤️😘
Lotta sjajne vijesti, niste dugo čekali na drugi poziv. Baš mi je drago, želim vam svu sreću ovog svijeta, slati ću vam puuuuno pozitive i želim vam od ❤️ da operacija prođe glatko i da nađu plivače. 🤗🤗🤗🎉🎉🤞🏻❤️ Javljaj nam sve, sreeeetnoo 🎉🎉🎉💪🏻btw.rekla sam odmah mužu da ste dobili drugi poziv, često mu prenosim vijesti s foruma, pa je rekao da ćemo navijati za vas zajedno, kako zna za tvoj nick, odmah je počeo navijati, Lotta, Lotta, Lotta 😂😂😂ko malo dijete🤞🏻😂
Lola žao mi je da se tako osjećaš, ali ne vrijedi se živcirati oko stvari koje ne možeš promijeniti. Znam da je teško, ali imaš sad cilj koji si zacrtala i idi prema njemu, sve ostalo će se posložiti kako treba. Želim ti puno sreće dalje i hvala što navijaš za nas❤️😍😘
Tratinčice ne opterećuj se kilama, jedi koliko ti tijelo traži, kile će doći ❤️😘
Ljubim vas sve🌹😘
Leona draga, kad sam dosla do ovog dijela gdje ti muz navija oci su mi zasuzile, hvala vam puno puno❤️❤️❤️ javim sve naravno😘😘
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Lotta ajooj, pa nema na čemu, tu smo jedni za druge 🥹🥹🥰❤️😘
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Žene drage, nemojte mi zamjeriti što ću preskočiti sve vaše postove, sutra ću ih proći u miru. Trenutno mi treba neka riječ utjehe i možda neko pozitivno iskustvo vezano za isti problem...
Danas sam na ulošku imala smeđi iscjedak pomješan s Utrogestanima. I kad sam se obrisala malo svjetlo rozog iscjetka/krvi sa jednom točkicom malo tamije krvi - možda najsličnije nekakvoj kapilari. Sad imam samo jako svijetlo rozo kad se obrišem ali na ulošku nema ništa... Legla sam na lijevi bok i mirujem. Poslala sam poruku dr. Suleymanu ali još mi nista nije odgovorio. Ne znam što da radim, ali jako se bojim. Uzela sam jedan normabel da se smirim jer sam baš bila van sebe. Imam i grčeve u donjem dijelu trbuha, nisu jaki, ali tu su. Osjećam ih tijekom cijelog dana, još sam danas cijeli dan negdje bila, pa malo prošetala i kad sam došlo doma dočekalo me neugodno iznenađenje 😔 Također imam temperaturu 37,2. Ne znam ima li to veze s ovim..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Žene drage, nemojte mi zamjeriti što ću preskočiti sve vaše postove, sutra ću ih proći u miru. Trenutno mi treba neka riječ utjehe i možda neko pozitivno iskustvo vezano za isti problem…
Danas sam na ulošku imala smeđi iscjedak pomješan s Utrogestanima. I kad sam se obrisala malo svjetlo rozog iscjetka/krvi sa jednom točkicom malo tamije krvi - možda najsličnije nekakvoj kapilari. Sad imam samo jako svijetlo rozo kad se obrišem ali na ulošku nema ništa… Legla sam na lijevi bok i mirujem. Poslala sam poruku dr. Suleymanu ali još mi nista nije odgovorio. Ne znam što da radim, ali jako se bojim. Uzela sam jedan normabel da se smirim jer sam baš bila van sebe. Imam i grčeve u donjem dijelu trbuha, nisu jaki, ali tu su. Osjećam ih tijekom cijelog dana, još sam danas cijeli dan negdje bila, pa malo prošetala i kad sam došlo doma dočekalo me neugodno iznenađenje 😔 Također imam temperaturu 37,2. Ne znam ima li to veze s ovim..
Vecina trudnica u ranim tjednima zna smeđarit i blago krvarit, dok nema jakih bolova trebalo bi bit sve ok. Ja sam bila na hitni ginekoloski kad sam smeđarila i nije mi zao jer me to bar umirilo psihicki kad sam vidila da je sve ok. Ako si pod stresom i u strahu otiđi na hitnu. 🤗😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Hvala Lucy ❤️ Jučer nisam otišla na hitnu, ali sam se čula jutros s ginekologinjom koja će me primiri danas u 13 i 30. Tragova krvi je navečer bilo još jako jako malo, baš svjetlo rozi.. A jutros kad sam se obrisala jedva vidljivi mali trag. Ali imam stalno te bolove u donjem djelu trbuha kao pred menstruaciju i to je ono što me najviše brine..
Javiti ću se nakon pregleda.
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Hvala Lucy ❤️ Jučer nisam otišla na hitnu, ali sam se čula jutros s ginekologinjom koja će me primiri danas u 13 i 30. Tragova krvi je navečer bilo još jako jako malo, baš svjetlo rozi.. A jutros kad sam se obrisala jedva vidljivi mali trag. Ali imam stalno te bolove u donjem djelu trbuha kao pred menstruaciju i to je ono što me najviše brine..
Javiti ću se nakon pregleda.
Bolovi u ranoj trudnoci su normalni pogotovo ako ti je prva mene je tako jako boljelo 10 dana da sam trcala stalno na wc vidjet dal sam dobila... sad mi je s drugom bebom totalno drugacije
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bopsich, ne brini se, vjerujem da je sve u redu. Isti slučaj sam imala i ja, pisala sam ti da sam sa 5+5 čak imala pola dana svježu krv. 🤷♀️
Kad mi se to dogodilo, dali su mi još i Duphaston ,pa ga svakako traži. Ja sam koristila čak 2×400mg vaginaleta plus još 3× dnevno Duphaston.. sada su mi još ostavili Duphaston.. nek malo pojačaju terapiju.
A bolovi... Meni se nekad plače koliko boli 😔 imala sam inače bolnije menge, ali mene trudnoća više boli hah... jaki menstrualni bolovi, donji dio leđa i onda još išijas iz svega toga.. kukovi, prepone... ponekad mislim da ću umrijeti.. mene boli od prvog dana nakon transfera, negdje sa 6 tjedana je malo popustilo da ne boli baš svaki dan, ali evo i sad svaki 3 dan ja imam bas bolove.. oni su posebni za svakog od nas, ali zaista mislim da nisu zabrinjavajući...
Drži se 💜
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Bopsich javi se nakon pregleda, nadam se da je sve u redu❤️❤️❤️❤️😘
Sortiraj odgovore
Najstariji