Lola, ostavit ću e- mail dolje u potpisu, javi mi se ako želiš, pa ti sve napišem i objasnim.
Ima dosta toga, ali kad točno znaš što trebaš, ide to bez problema. Pa evo, ostavljam ti e- mail pa mi se javi i sve ti kažem. 🤗
.
Ekipica, mene su danas zvali iz Praga, moja M dolazi 22.7 i krećemo s transferom, dobila sam protokol.
🙈🙈🥳🥳 mojoj sreći nema kraja.
Lucy, vjerujem u dobar ishod. 🤞🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Lola, ostavit ću e- mail dolje u potpisu, javi mi se ako želiš, pa ti sve napišem i objasnim.
Ima dosta toga, ali kad točno znaš što trebaš, ide to bez problema. Pa evo, ostavljam ti e- mail pa mi se javi i sve ti kažem. 🤗
.
Ekipica, mene su danas zvali iz Praga, moja M dolazi 22.7 i krećemo s transferom, dobila sam protokol.
🙈🙈🥳🥳 mojoj sreći nema kraja.
Lucy, vjerujem u dobar ishod. 🤞🤞🤞
🔝🔝🔝 bas super! 🥳 Bome stalno smo u nekoj akciji ovdje i to je odlicno 💖 Bit ce feste u to ne sumnjam! 🤗🥳🥳🥳🥳
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lola, Sad sam uhvatila malo vremena, pa ću ti pokušati objasniti.
Napisat ću ti po nekim koracima, kako bi trebali sve obaviti, da nigdje ne zapinjete.😘
1. Dogovoriti skoro sve sa Pronatalom, cijeli postupak, plan liječenja i obaviti cijelu pripremu tj pretage koje oni traže. To ih pitaj, poslat će ti mailom popis pretraga. Sve je jednostavno i brzo.
Kada budeš imala sve nalaze i kompletan plan, onda tražiš od Pronatala- Predračun troškova koje snosi hzzo i onih troškova koje snosite vi.
2. Taj papir koji dobiješ šalješ u hzzo u Zagreb sa svim ostalim dokumentima.
Tiskanicu S2 dobiješ preko e- maila od gospođe iz hzzo. Nazoveš ju i zamolis da ti pošalje Tiskanicu S2 preko maila. Poslat cu ti broj. Ona će ti preko telefona(zamoli ju da ti kaze) reći sve što trebate poslati poštom. Piši si na papir jer ima toga.
3. Pošaljete sve te dokumente tamo i čekate odobrenje. Dođe vam kući poštom.
Tiskanicu S2 ti mora ispuniti specijalist humane reprodukcije- KOJI RADI U BOLNICI. Moraš imati pečat bolnice i tog doktora na toj Tiskanici koju on ispunjava. Inače se zbog toga ide u Petrovu, i oni to ispunjavaju i pregledavaju vaše nalaze, ali može ispuniti i doktor u vašem gradu, ali mora raditi u bolnici i biti dr humane.
S Pronatalom ćete sve već imati dogovoreno, ali bez točnog datuma. Mi smo krenuli sa slijedećim ciklusom nakon što je riješenje stiglo. Ne moraš imati točan datum kada to sve predajes.
Riješenje ti traje 90 dana i u tih 90 dana morate započeti postupak tamo. Ako se slučajno nešto dogodi, lako se to produži na još 90. Nama su neki dan produžili na još 90 jer moramo ponovno na transfer.
.
Nisam 100% sigurna, ali mislim da besplatne lijekove možeš dobiti samo u Petrovoj kada se radi o ovakvom postupku.
.
Ugl, sad ću ti poslati broj od te gospođe, nazovi ju, objasni situaciju i zapiši si samo što ti govori, jer jako brzo priča 😂😂😂 ona će ti objasniti stvarno sve o tome što joj trebate dostaviti.
Ako još sta treba, pitaj 😋😁
Trudimo se od 9/21.
Direkcija Hzzo Margaretska 3- 01/6397-426 ili 427
Trudimo se od 9/21.
Direkcija Hzzo Margaretska 3- 01/6397-426 ili 427
Draga Tratincice, puno punoooo hvala na iscrpnom odgovoru, puno mi znaci.
Dakle mozda najbolje da prvo krenem radit nalaze (jer su mi stari istekli), pa se javim u zg za tiskanicu i dr humane. Jedino sto me u svemu tome brine je da cu propustat cikluse dok npr odem po lijekove i slicno ali sto se moze.. i brine me da nas odbiju jer m tese nije uopce radjenda 🤷🏻♀️
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Da, definitvno prvo obavi nalaze, ali prije toga neka ti pošalju iz Pronatala popis pretraga za tebe, pa onda obavis sve odjednom. Traže papu, briseve, krvnu sliku, sve hormone, spolne bolesti, ultrazvuk pregled, tromfofilije.. e sad, oni će ti najbolje reći što ti moraš, jer je i to za svakog individualno.🤷♀️
Lijekove možeš pokupiti od pon do pet svaki dan od 8 do 12 sati. Imam ja broj od glavne sestre, pa i kad to bude trebalo, javi, pa se s njom sve dogovoriš.😁
.
A ovo za mTese, ne znam, zaista. Nitko nebi trebao biti prisiljen ići na nešto što ne želi. Ali ne znam kako je po pitanju toga. Nama su u hzzo rekli da oni to ne gledaju, nego da je bitno ono što piše u toj Tiskanici, odnosno što taj određeni doktor predlaže.😊
Trudimo se od 9/21.
Hej, Lola!
Svaka od nas ovdje ima svoj put, svoje odluke i mogućnosti. Ako ste odlučili da muž ne ide na mT onda je to to. Sigurna sam da ćemo te sve ovdje podržati i pomoći svojim iskustvima koliko možemo.
O našim sam troškovima detaljno pisala negdje na prvih 20-30 stranica ove teme na forumu, pa najbolje da tamo škicneš iako mislim da ti je bolje slušati Tratinčicu. Mi smo 90% toga radili privatno i put Tratinčice i nas se malo razlikovao zbog korone. Mi npr. nismo imali zajedničke konzultacije ni preglede kao ni paihološko savjetovanje.
Za mTesu ne znam je li presudna kod odluke ili ne. Znam samo da smo morali poslati apsolutno sve nalaze koje imamo jer odluku donosi komisija u kojoj su liječnici i pravnici na temelju toga što pošaljete. Osobno ne vidim razlog zbog kojeg bi vas odbili. Da se osigurate, pala mi je na pamet ideja da odete negdje privatno kod urologa da vam napiše nalaz da znog toga i toga ne preporučuje da ti muž ide na zahvat kako ne bi imao neke veće posljedice. Vjerujem da tako nešto kod privatnika možete dobiti bez problema. Recite otvoreno o čemu se radi…
Sretno! 🍀
Lucyo8, mislim na tebe i šaljem dobre vibracije 💓
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Zbog testa od Lucy zaboravila sam odgovoriti nekima pa evo 🫣🫣🫣❤️❤️❤️
No give up nadam se da će druga MT biti uspješna. Moj muž ima sve nalaze uredne osim FSH, pa se iskreno nadam da će i naša operacija proći uspješno. Super je što su vam nekad našli spermije, nisam vidjela jesi li pisala jeste li ponavljali spermio u međuvremenu?
Crvenkapice sretno na konzultacijama. Vidim da ste dobili u Citu 8 ampula, koliko ste ih do sad potrošili? Dvije? Na postupke si isto u Cito išla?
Lucy bravo za stav, divim ti se. Držim najveće fige da sutra beta bude dupla i da sve ide dalje kako treba. Javi nam i sretno❤️❤️❤️❤️
Lola pozdrav, ako sam dobro pohvatala vi idete na donaciju? Želim vam puno sreće ❤️❤️❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Btw. obavili smo sve nalaze, uključujući anesteziologa i muž je dobio zeleno svjetlo za operaciju.
Poslali smo dr. H nalaz anesteziologa i stavio nas je na listu čekanja. 🎉🎉🎉🎉🎉
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Leona potrošili smo dosad dvije ampule, dakle po 1 za svaki postupak, imamo još 6. I da, postupci su isto bili u Cita iako kažem sad se planiramo prebaciti u Repromed pa ćemo vidjeti što oni kažu.
Lucy jel sutra beta opet? Sretnooo ❤️❤️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore