AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    momtobe2022
    06. Srpanj 2023. 22:36

Wow, Tratinčice! To su super vijesti 🥰 Stalno čujem kako ljudi nikad ne dočekaju dijete za posvajanje i da je to kod nas gotovo nemoguće, a vi već imate dva razgovora. Sretno! 🍀
    Hm :/ Drugo dijete… već dugo, i prije dijagnoze, zamišljam se s jednim djetetom. Sad kad ga imam, sve sam u to sigurnija. Jednostavno ne mogu zamisliti da imam dvlje. Ne želim potpuno zatvoriti opciju druge bebe, ali zasad sam prilično sigurna da sam ‘one and done’ mama. Budući da sam rodila CR imam najmanje 2 godine bez da na to pomislim, a onda MOŽDA opet razmotrim opciju. 😌

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Leona89
    06. Srpanj 2023. 23:01

Lucy imaš pravo, treba uživati u ljetu i opustiti se, pa što bude bit će. Biti će onako kako je zapisano u zvijezdama 🎉🥰 
    Tratinčice trudimo se prestati pušiti zajedno jer smo oboje pušači. Savjetovali smo se sa liječnikom i rekao je nikako ne odjednom, jer bude veliki šok za organizam. Pušili smo kutiju dnevno, nekad i više. U cca 7 dana došli smo do 8 dnevno, želja se smanjuje, tako da se nadam da ćemo ih uskoro skroz ostaviti. 🫣
    Jako lijepo si to napisala, slažem se, kraj je onda kada mi to odlučimo. Spremni smo na sve❤️ Jako lijepe vijesti, sretno na razgovoru🤞🏻🤞🏻🍀🍀

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Srculence3
    07. Srpanj 2023. 09:40

Lucy moja, evo ja kad vidim u kojem smjeru ide ova naša forum priča toliko sam sretna i znam da će biti dobro💖💖. Znam da nije lako, i lako je meni biti raspoložena kad nisam bila suočena s porazom u zadnje vrijeme jer nismo ništa ni pokušavali. Pratimo hormone, idemo na preglede i sretni smo da smo zdravi barem😁
    Leona, ja Tursku mjerkam od lani, oni su koliko vidim najspecijaliziraniji za azoo, ali poprilično skupi. Mom mužu su nekad pronašli nešto u s-gramu tako da uzimam taj negativan m-tese kao možebitno tada stanje, ne nužno stanje stalno. Probati ćemo još bar jednu m-tesu sigurno, pogotovo jer mislim da ova nije baš napravljena kako treba, i jer muž nema ni genetskih problema ni ništa treće, doslovno nemaju pojma zašto. I kad i tu iscrpim sve mogućnosti tek onda mirne glave idemo na donaciju. Ako donacija ne upali definitivno posvojenje. 
    Tratinčice, weee idete već na razgovore za mališane💖💖 Ovo napisano zadnje stvarno jako lijepo, potpisujem od riječi do riječi. 

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lucy08
    07. Srpanj 2023. 10:55

No-give-up

Lucy moja, evo ja kad vidim u kojem smjeru ide ova naša forum priča toliko sam sretna i znam da će biti dobro💖💖. Znam da nije lako, i lako je meni biti raspoložena kad nisam bila suočena s porazom u zadnje vrijeme jer nismo ništa ni pokušavali. Pratimo hormone, idemo na preglede i sretni smo da smo zdravi barem😁
    Leona, ja Tursku mjerkam od lani, oni su koliko vidim najspecijaliziraniji za azoo, ali poprilično skupi. Mom mužu su nekad pronašli nešto u s-gramu tako da uzimam taj negativan m-tese kao možebitno tada stanje, ne nužno stanje stalno. Probati ćemo još bar jednu m-tesu sigurno, pogotovo jer mislim da ova nije baš napravljena kako treba, i jer muž nema ni genetskih problema ni ništa treće, doslovno nemaju pojma zašto. I kad i tu iscrpim sve mogućnosti tek onda mirne glave idemo na donaciju. Ako donacija ne upali definitivno posvojenje.
    Tratinčice, weee idete već na razgovore za mališane💖💖 Ovo napisano zadnje stvarno jako lijepo, potpisujem od riječi do riječi.

Draga, da je ovaj forum ostao samo na 0 to nebi bilo dobro za nikoga od nas ali cim se nesto nekima dogada u pozitivnom smijeru, cim napokon imamo bebe  to je ogromni vjetar u leđa, snaga za sve ❤️ 
    Ja sam uvjerena da ona mtesa nije bila dobro odradena zbog lose prethodne pripreme i to sto dalje radite i planirate kao da ste mene pitali. Bas virujem da ce te doc do svog cilja 🤗  Kakvi su mu sad hormoni, jeste ponavljali spermio?
    Svaka cast svima ovdje kako se nosite sa svim nedacama, Momtobe i Tratincici i njihovim muzevima sta su se hrabro odlucili za donaciju ... ja osobno nisam za donaciju, moj muz je spreman na sve... razmisljam ako on nema biolosko djete ne zelim ni ja, onda bi rade posvojila. 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08
    10. Srpanj 2023. 07:20

https://ibb.co/0rLxDfQ
    Ekipa evo ga! 😍🥳
    Rekla sam necu radit testove al od subote sam se pocela drugacije osjecat i oprala me negativa , jucer otisla po test , spavala skoro nista i jutros crtica blijeda  ali je crtica 💪
    Sta ce bit dalje ne znam... sad sam presretna jer za azo ovo je 🔝🔝🔝🔝🔝 💃💃💃💃💃💃

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Tratinčica123
    10. Srpanj 2023. 07:57

LUUUUUCYYYY🤩🤩🤩🤩🤩
    Ma to je crtica!!!🥰🥰🥰🥰🥰
    Woooowww,  kako predivne vijesti!!!!!!
    Navijam da sve dalje bude u redu, kada je beta???
    Taman uđem i mislim si, možda je napravila test. Kad ono stvarno i je. Draga naša, evo nama još jedne bebe ili beba na forumu ❤❤❤ juuuuupiiiiii

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lucy08
    10. Srpanj 2023. 08:06

Tratinčica123

LUUUUUCYYYY🤩🤩🤩🤩🤩
    Ma to je crtica!!!🥰🥰🥰🥰🥰
    Woooowww, kako predivne vijesti!!!!!!
    Taman uđem i mislim si, možda je napravila test. Kad ono stvarno i je. Draga naša, evo nama još jedne bebe ili beba na forumu ❤❤❤ juuuuupiiiiii

Čuda se zbilja dogadaju! 😍 Sutra cu betu pa cemo vidit ...
    Nema jos fešte ali predivan je osjecaj napokon ne vidit bijeli test 🤩 Boze daj da sve redom zatrudnimo i ovdje bude puno lijepih prica sa sretnim zavrsetkom 🙏 
    Draga sad si ti sljedeca na redu 😄😘🤞🤞🤞🤞🤞

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

Tratinčica123
    10. Srpanj 2023. 08:13

Lucy08

Tratinčica123

LUUUUUCYYYY🤩🤩🤩🤩🤩
    Ma to je crtica!!!🥰🥰🥰🥰🥰

Čuda se zbilja dogadaju! 😍 Sutra cu betu pa cemo vidit …
    Nema jos fešte ali predivan je osjecaj napokon ne vidit bijeli test 🤩 Boze daj da sve redom zatrudnimo i ovdje bude puno lijepih prica sa sretnim zavrsetkom 🙏

Predivno stvarno, meni se crtica čini baš lijepa za današnji dan 🤩🥰 bit će beta odlična!!🤞🤞
    Samo opušteno i dan po dan.. 
    .
    Ja imam uzv u četvrtak ujutro, pa ako je sve ok, krećemo s M koja stiže 22.7 🙏🙏

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    10. Srpanj 2023. 08:16

Momtobe, što se tiče posvajanja, ima tu svega, tek kad uđeš u tu priču skužiš zapravo kako to sve ide. Samo ću reći da ima glupih i čudnih ljudi, a ono što zelis- kad tad ćeš dobit, ali naravno, ako je želja dovoljno jaka, što kod većine- nije. 🤷‍♀️😉
    Ja isto mislim da ćemo mi biti sretni i zadovoljni kada dobijemo jednu bebicu na takav način. Baš ako ne uspijemo posvojiti kroz par godina, možda bi se onda odlučili otići po još jednu. Ali tu vas skroz razumijemo, i muž i ja bi bilo sretni s jednim djetetom.🤗🤗
    Plaćati ćete i dalje za embrije?

Trudimo se od 9/21.

Lucy08
    10. Srpanj 2023. 08:19

Tratinčica123

Lucy08

Tratinčica123

LUUUUUCYYYY🤩🤩🤩🤩🤩
    Ma to je crtica!!!🥰🥰🥰🥰🥰

Čuda se zbilja dogadaju! 😍 Sutra cu betu pa cemo vidit …

Predivno stvarno, meni se crtica čini baš lijepa za današnji dan 🤩🥰 bit će beta odlična!!🤞🤞
    Samo opušteno i dan po dan..
    .
    Ja imam uzv u četvrtak ujutro, pa ako je sve ok, krećemo s M koja stiže 22.7 🙏🙏

Nadam se da hoce 🤞
    Super  jos koji dan i ti startas 🥳 Za cas je proletilo vrime 😊 Drzim 🤞 da bude dobro sve na uzv. Kako se ti osjecas?

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.