Amniocinteza Da/Ne

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    26. Siječanj 2020. 22:49

ayla

Mila7

Dlazem se sa prethodnim komentarima… Nifty test i temeljit uzv moze puno toga pokazati i zaista nema potrebe ici na amnio (sve u dogovoru sa dr).
    Samo moram napomenuti da jedna frendica u 40.godini, koja je radila i Nifty i redovite uzv rodila je dijete sa kromosomskim poremecajem. E sad, radi li se o lijecnickom propustu ili necem drugom ne znam

Jeli radila prosireni ili obicni jer ima vise vrsta niftija

A ne znam to, al mi je ginekologinja rekla da zna jos 2 slucaja gdje je bio lazni negativan nalaz. Inace je u praksi cesce da se pokaze lazno pozitivan. 

26. Siječanj 2020. 22:57

Mila7

ayla

Mila7

Dlazem se sa prethodnim komentarima… Nifty test i temeljit uzv moze puno toga pokazati i zaista nema potrebe ici na amnio (sve u dogovoru sa dr).
    Samo moram napomenuti da jedna frendica u 40.godini, koja je radila i Nifty i redovite uzv rodila je dijete sa kromosomskim poremecajem. E sad, radi li se o lijecnickom propustu ili necem drugom ne znam

Jeli radila prosireni ili obicni jer ima vise vrsta niftija

A ne znam to, al mi je ginekologinja rekla da zna jos 2 slucaja gdje je bio lazni negativan nalaz. Inace je u praksi cesce da se pokaze lazno pozitivan.

Ima 3 vrste niftija pa zato prosireni je i skuplji i u kojem se gleda za vise trisomija.. Mislim u sva 3 se gleda na 3 vrste al ovaj ima i vise toga.. Znam da se desava ali postotak je mali di se pogrijesilo i tko zna do cega dode kada tako bude mozda je prerano raden 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.