30. prosinca 2014.

Drvene sanjke hrvatske kvalitete potražite na Mondu

Drvene sanjke hrvatske kvalitete potražite na Mondu
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prve pahulje zabijelile su većinu zemlje pa vam preostaje jedino da iskoristite ovaj snijeg i dobro se zabavite. Sve za najzabavnije snježne radosti potražite na Mondu.

Mondo je ne samo za najmlađe, već i za sve željne dobre zabave na snijegu, pripremio odličnu ponudu sanjki. Pri njihovom spomenu svi se odmah prisjete djetinjstva i neumornih vožnji po susjedstvu, a sada je idealno vrijeme da obnovite sjećanja i svojim klincima omogućite zabavne vožnje na sanjkama.

Drvene sanjke hrvatske kvalitete

Mondo vam nudi nekoliko modela sanjki vrhunske kvalitete uz koje će vaša djeca provoditi najveselije trenutke ove zime. Svima je znano kako su drvene sanjke najkvalitetnije, a Mondo vam nudi upravo takve. Hrvatske su proizvodnje te spadaju u kategoriju sportskih rekvizita što jamči njihovu kvalitetu. Na vama je samo da odaberete veličinu, a radi veće udobnosti možete postaviti i naslon.

Nabavite sanjke za Mondu već od 279,99 kn, dobro se obucite i spremni ste za pravu zimsku avanturu. 

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.