16. prosinca 2014.

Tako je lako biti kreativan! Odaberi svoju Boyu - inovativne bojice

Tako je lako biti kreativan! Odaberi svoju Boyu - inovativne bojice
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dopustite da vaša kreativa izađe na vidjelo uz inteligentno dizajnirane bojice koje će vas oduševiti! Odaberite nijanse i pomoću boja iskažite svoju umjetničku stranu.

Boye su kreativno rješenje koje će polako, ali sigurno, istisnuti klasične drvene bojice iz upotrebe. To je nova generacija bojica uz koje ćete još lakše izraziti svoj slikarski talent jer vam je uz njih pokret ruke slobodan i siguran, sami odabirete način korištenja, ne sputava vas nikakav oblik štapića, a krajnji je rezultat prirodan i ekspresivan pristup crtanju.

 Uz Boye izrazite svoj talent

Boye su nastale kao rezultat inovativnosti mlade hrvatske dizajnerice Maje Mesić koja je poželjela dizajnirati bojice koje neće određivati način držanja u ruci, već će dopustiti slobodan pristup crtanju. Boya je vrlo pažljivo oblikovan alat koji se potpuno prilagođava potrebi korisnika.

Idealne su za crtanje brzopoteznih crteža, aktova, portreta te za sjenčanje i crtanje linija. Ergonomski oblik ovih bojica zadovoljava profesionalne crtače, amatere i djecu. Upravo je zbog toga Boya odličan odabir za najmlađe jer na taj način mogu crtati bez sputanosti, a svoju kreativnost mogu izraziti na najlakši način sami odabirući način na koji će koristiti svoju Boyu. 

 Na Mondu odaberite nijanse baš za sebe

Mondo i Boye će probuditi umjetnika u vama prekrasnim nijansama bojica uz koje ćete crtati najljepše slike te nesputano izraziti svoju kreativnu stranu. Uz Boye ćete shvatiti kako je crtanje lako, a nakon toga više nećete poželjeti koristiti klasične bojice. Odaberite svoju nijansu već od 25 kn.

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.