06. studenoga 2014.

Kvalitetne Sparco autosjedalice na super akciji!

Kvalitetne Sparco autosjedalice na super akciji!
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svome djetetu omogućite najsigurnije i najkvalitetnije vožnje uz sniženje Sparco autosjedalica. Mondo vam do 17. studenog omogućuje odlične uštede koje ne smijete propustiti.

Djeca su uvijek na prvom mjestu, a njihova je sigurnost uvijek ispred naše vlastite. Mondo isto tako misli na sigurnost najmlađih članova obitelji pa vam do 17. studenog poklanja popust na jedne od najboljih autosjedalica. Sparco je brand talijanske kvalitete tvrtke Carpa Design koji je nakon velikog uspjeha u proizvodnji inovativnih auto dijelova, odlučio svijetu ponuditi kolekciju veoma pristupačnih i moderno dizajniranih autosjedalica.

Maksimalna zaštita prilikom vožnje

Mondo vam u svojoj ponudi nudi Sparco autosjedalice više grupa i za različitu dob djeteta. Sve se njihove sjedalice ponose sustavom za laganu montažu pomoću koje ćete autosjedalicu za tren oka postaviti u vaš automobil. Ove će vam sjedalice koristiti odmah od prvog djetetovog dana jer su dizajnirane tako da su maksimalno sigurne i za tek rođenu bebu.

Za tek rođene bebe, ali i djecu do 12 godina

Sparco autosjedalice grupe 0+/1 namijenjene su za tek rođenu djecu pa sve za djecu do 4 godine starosti. Imaju ergonomski oblikovanu sjedalicu te su osigurane zaštitinim pojesevima u 5 točaka. Jedinstveni sustav kontrole gibanja zaslužan je za maksimalnu sigurnost, a njihova je cijena 999,99 kn. Osim njih, dostupne su i sjedalice grupe 1/2/3 (od 9 do 36 kg težine djeteta) s također 5 točaka uporišta. Ove se sjedalice mogu prilagoditi djeci od 9 mjeseci do 12 godina što ih čini maksimalno praktičnima. Za zaštitu ove sjedalice pojačan je sustav bočne zaštite autosjedalice. Cijena ovog modela jest 1.249,99 kn uz uštedu od 250 kn. Autosjedalicu grupe 2/3 moći će koristiti djeca od četvrte pa sve do dvanaeste godine starosti, a veoma je lagana i jednostavna za prenošenje. Ekskluzivna cijena od samo 149,99 kn sigurno će vas oduševiti.

Ne propustite eksluzivnu ponudu koju vam Mondo donosi te do 17. studenog naručite najkvalitetnije Sparco autosjedalice za vašu djecu!

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 19,90 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

 

Mondo pratite na FacebookuTwitteru i Google Plusu.