01. prosinca 2014.

Sniženje top 5 najsigurnijih autosjedalica na Mondu

Sniženje top 5 najsigurnijih autosjedalica na Mondu
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mondo je za najmlađe pripremio odličnu ponudu za kupnju autosjedalica. Vrhunski brandovi, odlična kvaliteta i neponovljiva cijena dostupna je samo za vas.

Djeci uvijek pokušavamo pružiti najveću zaštitu, pogotovo tijekom vožnje u automobilu. No, kvalitetnu autosjedalicu ponekad je teško pronaći, no Mondo je za vas odabrao i snizio cijenu top pet modela koji će vašem djetetu pružiti maksimalnu sigurnost i ugodno vožnju gdje god da se uputili.

Sparco F500K autosjedalica za 999,99 kn

Ova je autosjedalica prilagođena za tek rođenu bebu jer spada u grupu 0+/1, a možete je koristiti sve do otprilike četvrte godine starosti djeteta. Sigurnosni pojasevi u pet točaka mogu se jednostavno podesiti po visini djeteta. Ergonomski oblikovano sjedalo omogućuje optimalnu udobnost, a prošireni položaj naslona i umetak za novorođenče stvaraju prirodniji položaj za spavanje.

Recaro Young Sport Saphir za 1.599,99 kn

Recaro standard garantira najveću sigurnost i udobnost vašem djetetu. Ovaj je model također praktične naravi, dizajniran za djecu od 9 mjeseci do 12 godina (9-36 kg) pa sjedalicu možete koristiti dugi niz godina. Izrađena je od ergonomski oblikovane pjene koja osigurava optimalnu cirkulaciju. Autosjedalica je podesiva po visini te odlično apsorbira energiju što je čini odličnim izborom za vaše dijete.

 Viaggio 1 Duo-Fix K Fleur samo 1.640,49 kn

Viaggio je moderno dizajnirana autosjedalica koja je na testiranju osvojila četiri zvijezdice u svojoj kategoriji. Namijenjana je za djecu od 9 do 18 kg te spada u grupu 1. Uz ASIP sustav omogućena je dodatna zaštita prilikom bočnih udara uz sigurnossne pojaseve u pet točaka. Naslon se može postaviti u četiri položaja, a za veću udobnost, montirani su i jastučići.

Kiddy PhoenixFix pro2 za samo 1.664,99 kn

Ovo je najsigurnija autosjedalica ikad prema testiranjima ACAD 2013. Ako za svoje najmlađe dijete želite sigurnost bez premca, ne možete pogriješiti uz ovu Kiddy autosjedalicu grupe 1, namijenjenu za djecu od 9 do 18 kg (od 9 mjeseci do 4 godine).  Za izvanrednu zaštitu koristi zaštitni jastučić, a udobni nasloni za glavu sprječavaju da se djetetova glava naginje na stranu. Uz prilagodljive naslone, ova je sjedalica savršena, a Mondo vam na poklon šalje i zaštitu za sjedalo.

Kiddy GuardianFix pro2 za 2.199,99 kn

Ova maksimalno praktična autosjedalica s tri točke uporišta spada u grupu 1, 2 i 3 pa je možete koristiti za djecu od 9 mjeseci pa sve do 12 godina, odnosno, od otprilike 9 do 36 kg. Uz nju će vaše dijete biti osigurano zbog pojačane bočne zaštite, a Kiddy shock absorber apsorbirat će sve moguće udarce. Također, lako se montira pa prebacivanje u drugi automobil neće biti problem. Kupnja je višestruko isplativa jer je cijena snižena za 420 kn, a kao poklon dobivate zaštitu za sjedalo.

 Posjetite Mondo već danas i svome djetetu omogućite najsigurniju vožnju uz kvalitetne autosjedalice s kojima ne možete pogriješiti.

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama, a na rate American Express i Diners karticama do 12 rata, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.