08. listopada 2014.

Djevojčice će biti očarane kućom za lutke Hello Kitty!

Hello Kitty
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U kompletima 'Kod kuće s Hello Kitty' svaki tjedan stiže nova slikovnica puna uzbudljivih aktivnosti, igara i slagalica te dio namještaja za Hello Kitty kuću. Prvi komplet već sada možete pronaći na svim kioscima i na mondo.hr po promotivnoj cijeni od samo 19,90 kuna

24sata predstavlja novu edukativnu i zabavnu Hello Kitty seriju Kod kuće s Hello Kitty, koja se sastoji od 12 kompleta, punih zanimljivosti! Svaki tjedan u kompletu stiže slikovnica puna uzbudljivih aktivnosti, igara i slagalica te dio namještaja za Hello Kitty kuću, a svaka dva tjedna u kompletu stiže novi element od kojih se slaže kuća za Hello Kitty lutkicu!

Ne propustite jedinstvenu promotivnu akciju!

Prvi komplet od 6. 10. možete pronaći na svim kioscima i na mondo.hr po promotivnoj cijeni od samo 19,90 kuna.

Svaki sljedeći komplet izlazit će ponedjeljkom po cijeni od 39,90 kuna, a u ukupno 12 kompleta naći će se sav namještaj za Hello Kitty kuću.

Hello Kitty će vašim djevojčicama iz tjedna u tjedan kroz slikovnice pomoći da što bolje upoznaju mjesto gdje žive i svijet koji ih okružuje, a slažući njezinu lijepu kuću pretvorit će Hello Kitty u svoju najbolju prijateljicu. Mnoštvo izmaštanih priča i sati igranja zagarantirani su uz ovu jedinstvenu lutkinu kuću! Kućica sadržava pokućstvo, slike, posuđe i razne uređaje, i to sve s odgovarajućim potrepštinama, pa će zaigrane djevojčice imati osjećaj da uređuju istinski dom upravo onako kako bi ga uredila i sama Hello Kitty.

Hello Kitty | Author: Promo Foto: Promo

U prvom Hello Kitty kompletu naći ćete slikovnicu koja će djacu zabaviti i poučiti o biljkama i životinjama, kao i o različitim domovima i kulturama. Uz to se dobiva i informativna brošura, vodič za slaganje kućice te dio namještaja za sobu – Hello Kitty krevetić i posteljina! 

 Ostala književna, DVD i CD izdanja pratite na facebook stranici 24sata Shop

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.