06. listopada 2015.

Crtaj za životinje u skloništu i osvoji vrijedne nagrade

crtaj za životinje
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pozivaju se svi ljubitelji knjiga i životinja da dođu u bilo koju APM knjižaru i nacrtaju svoju najdražu životinju, a najboljih 15 radova nagradit će se punim Milan pernicama kao i vrijednim dječjim knjigama

U Algoritam Profil Mozaik knjižarama kroz listopad se provodi kampanja "Crtaj za životinje u skloništu!". Pozivaju se svi ljubitelji knjiga i životinja da dođu u bilo koju APM knjižaru, i nacrtaju svoju najdražu životinju

Radove će ocijeniti dvostruka dobitnica Nagrade Grigor Vitez, Marsela Hajdinak. Proglašenje pobjednika je 14.11.2015., najboljih 15 radova nagradit će se punim Milan pernicama kao i vrijednim dječjim knjigama. Radove će potpisati Marsela Hajdinjak i izložit će se u APM knjižari Megastore, Bogovićeva 7. 

  • Svaki vaš crtež nagradit će se i dječjom revijom; Moj planet ili Prvi izbor koji će se moći dobiti u knjižari. U akciji su i sve dječje knjige!
  • Za svaki crtež APM knjižare udrugama doniraju 2 kn.
  • Za svaku kupljenu dječju knjigu na temelju crteža, APM knjižare udrugama doniraju 4 kn.
  • Za svaku kupljenu dječju knjigu iz kluba na temelju crteža, Svijet knjige udrugama donira 4 kn.
  • Za svaku online kupovinu iz kategorije "Knjige za djecu i mlade" APM internet knjižara donira 4 kn.
  • Sav prikupljeni novac koji će biti javno objavljen 16.11.2015. donirat će se udrugama; Noina Arka Zagreb, Udruga 9 života Osijek, Udruga Miju Rijeka, Udruga SEHALIAH Split.

crtaj za životinje | Author: Promo Foto: Promo

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.