Beba Zdravlje i njega bebe 03. srpnja 2020.

VIDEO: Osnove baby handlinga - kako pravilno držati, podići, spustiti, presvući bebu?

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dr. sc. Andrea Polovina, dr.med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije iz Poliklinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Prof.dr.sc. Milena Stojčević Polovina" objašnjava što je baby handling i zašto je važan, a Jelena Erceg, bacc. physioth. pokazuje kako pravilno držati i okrenuti bebu na bok, podići i držati bebu u naručju te u naručju okrenuti bebu na bok, kako pravilno spustiti i presvući bebu, kako izgleda pravilan položaj za dojenje i držati bebu hranjenu na bočicu te položaj za podrigivanje na krilu

Prati razvoj svoje bebe po mjesecima u prvoj godini života kroz edukativan videoserijal sa stručnjacima, članke i blogove poznatih mama. 

Pampers i missMAMA stručno i s ljubavlju vode mamu i bebu kroz prvu godinu na posebnom micrositeu.

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • illuminati667

    Join the great Illuminati today and become rich and famous . Are you seeking for wisdom and knowledge ? Are you a business Man / woman , Pastor, politician , musician, doctor , footballer , student ? Do you want to be a famous artist or an actor (e t.c ) and you want to be rich, powerful and famous in the world ? Join the Illuminati New World Order and let you dreams come through , become a member today and receive the sum of 3 million euros ever week with a car whatsapp +919619915236

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.