Beba Zdravlje i njega bebe 13. travnja 2020.

Uz mamin trik s dudama beba već 8 mjeseci spava cijelu noć!

Foto: Facebook/The Motherload
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama Laura Gerson kaže da nije morala po noći ući u kćerinu sobu već osam mjeseci od kada koristi ovaj trik s dudama

Za većinu novopečenih roditelja neprospavane noći su jedna od najtežih stvari kojoj se moraju prilagoditi kada u kuću stigne malena beba. Nakon nekoliko mjeseci roditelji obično probaju sve trikove i tehnike za koju su čuli samo kako bi odspavali nekoliko sati u komadu. Mama Laura Gerson iz Essexa koristi svoj trik s dudama oko devet mjeseci i njezina kći Amelia sada spava po 12 sati noću.

beba spavanje san kolijevka Možda te zanima... Koji je najsigurniji položaj za spavanje bebe? Beba

Roditelju su bebu prvo gledali na video monitoru kako bi utvrdili u čemu je problem i zašto se budi tijekom noći. Malena Amelia budila se kada bi izgubila svoju dudu i onda bi ju tražila. Roditelji su joj iduće noći stavili nekoliko duda u krevetić kako bi je malena lakše pronašla jer su shvatili da 99 posto vremena ona samo želi imati svoju dudu kako bi dalje spavala.

Možda te zanima... Duda varalica - razlozi za i protiv Beba

"Ona nije potpuno ovisna o dudama i preko dana ih ne koristi, ali ju stvarno smiruje tijekom spavanja. Kada ima više duda u krevetiću lakše joj je pronaći dudu, a jednu ili dvije drži u ruci. Bila je pod stresom kad ih nije mogla naći", izjavila je mama za Mirror Online. Mama je svoj trik podijelila na web stranici The Motherload, a malena Amelia koja će uskoro imati godinu dana sada spava s deset duda svaku noć.

Možda te zanima... 10 najvećih pogrešaka kod uspavljivanja djeteta Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.