Beba Zdravlje i njega bebe 23. lipnja 2021.

Uhvatite svog malog superjunaka u akciji i osvojite nagradu!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U posljednje vrijeme sve je puno malenih superjunaka… prvo su se pojavili na polici s pelenama, zatim i kao obavezna oprema aktivnih beba, a sada preplavljuju društvene mreže. O čemu se točno radi i kako se možete uključiti i ujedno osvojiti zabavne i korisne nagrade – saznajte u nastavku!

Pratite li Instagram profile domaćih najcool celebrity roditelja poput Marijane Batinić, Anite Dujić i Marija Petrekovića, mogli ste primijetiti kako su započeli trend beba Pampers superheroja koji se sada vrtoglavo širi društvenim mrežama inspirirajući mnoge roditelje. Kao i svakog roditelja, i poznate su zabavile herojske poze njihovih usnulih beba koje se čine kao prizori iz superjunačkog života. Uz nekoliko detalja pretvorili su svoje bebe u prave superjunake – mekanim tekstilima stvorili su čitav novi mali svijet oko bebe, rekvizitima dodali šarm tim dražesnim mini-pričama, a ni pravi superjunački kostim nije naodmet! Kao inspiracija roditeljima poslužilo je posebno, limitirano izdanje Pampers Pants pelena-gaćica s motivom superjunaka Justice League – Wonder Woman, Batmana i Supermana, no zabavan uzorak koji obožavaju i djeca i odrasli nije jedini razlog zašto roditelji biraju Pampers Pants.

 | Author: Promo Foto: Promo

Pampers pelene-gaćice već su godinama omiljeni izbor roditelja aktivnih beba koje počinju istraživati svijet oko sebe pužući, hodajući, penjući se i padajući, a tu su i prva nesigurna poskakivanja. Bebin prošireni repertoar pokreta stavlja dodatni izazov na pelenu koja se sada puno pametnije mora boriti protiv propuštanja, ali i roditelje kojima njihovi mali superjunaci sve češće previjanje znaju učiniti pravim pothvatom. Elastična traka pelena-gaćica previjanje čini dječjom igrom jer omogućuje navlačenje u jednom potezu, tako da aktivni mališani ne moraju čekati dugo prije nego se vrate svojim omiljenim aktivnostima. Pelene-gaćice jednako se lako skidaju: dovoljno je samo poderati spojeve na bočnim stranama pelene.

Pampers Pants prilagođene su i razvojnom razdoblju beba koje se počinju kretati. Pri dizajnu pelena-gaćica posebna je pažnja posvećena tome da bebi omogući što širi raspon pokreta i ugodu pri kretanju dok istovremeno sprječava istjecanje. U tome pomaže dvostruki rub nogavica koji prati bebine pokrete, a tu je i široki elastični pojas koji se prilagođava promjenjivom obimu bebinog trbušćića i osigurava zaštitu od istjecanja tijekom noći.

Odlučite li ne propustiti ovaj poseban trenutak i priključiti se ovoj viralnoj bebi-senzaciji, dovoljno je po uzoru na Anitu Dujić, Marijanu Batinić i Marija Petrekovića uslikati svog mališana u “superjunačkoj situaciji”, a zatim fotografiju objaviti na Instagramu uz #PampersSuperheroj te napraviti prijavu na stranici portala missMAMA. Dobitnici će osvojiti pakiranje limitiranog izdanja Pampers Pants pelena-gaćica s likovima superjunaka te majicu i ručnik s kapuljačom koji će svaku bebu u trenu pretvoriti u jednog od pravih heroja Justice League. Natječaj traje od 18. do 25. lipnja 2021. Klikni na obrazac za prijavu.

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Fill out my online form.
 

Dobitnice Pampers nagradnog natječaja su:

1. Anita Prlić Ćebo

2. Tea Fučkar

3. Marica Kasalo Miškulin

4. Antonia Latinović

5. Anita Berić

6. Marija Renić Marić

7. Matea Tijanić Mamić

8. Danijela Hruška

9. Kristina Ravnić

10. Anamaria Balić 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.