Roditelji 11. ožujka 2021.

Poznate mame otkrivaju što im to olakšava roditeljske dane

Foto: Konzum
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Lumpi nudi niz proizvoda koji mamama i tatama pomažu u njezi njihovih beba

Dolazak novog člana u obitelj izuzetno je važan događaj i predstavlja neizmjernu sreću za roditelje, bliže članove obitelji i prijatelje. Međutim, kad u dom uđu ta mala nježna bića, javljaju se i velike promjene u načinu života cijele obitelji u želji da se o bebi brine na najbolji mogući način. Konzum razumije roditelje i njihovu potrebu da za svoje mališane osiguraju samo najkvalitetniju njegu, stoga neprestano proširuje i unaprjeđuje svoju liniju proizvoda Lumpi za njegu i brigu o djeci.

Proizvode Lumpi rado koristi glumica Nataša Janjić Medančić, koja je nedavno rodila djevojčicu Kaju i tako razveselila cijelu obitelj, a osobito Kajinog starijeg brata Tonija. „Ne mogu više zamisliti život bez veselog smijeha naših mališana i malih slatkih trenutaka grljenja i maženja. Lumpi mi svakodnevno pomaže da što više uživam u takvim opuštenim trenucima jer mi omogućava da svojoj djeci pružim kvalitetnu njegu, a to me odmah čini mirnijom i sretnijom pa se mogu bezbrižno prepustiti našim igrama i druženjima. Moram istaknuti pelene, koje odlično upijaju i pravi su mi spas i tijekom dana, a osobito po noći. Kako je Kaja još uvijek mala, noći su nam i dalje prilično neprospavane zbog buđenja radi hranjenja, a onda mi je zaista važno da je tijekom noći suha kako je presvlačenjem ne bih dodatno razbudila“, otkrila je Nataša.

 | Author: Konzum Foto: Konzum

Pelene Lumpi odlikuje vrhunska tehnologija SAP za maksimalno upijanje koja pruža suhoću i tijekom dana i noći. Anatomski oblik smanjuje rizik istjecanja i propuštanja te pruža djetetu osjećaj ugode i slobodu kretanja, dok je široka traka za zatvaranje mekana i elastična što jamči potpuno prianjanje i istovremeno udobnost. Osim pelena i pelena-gaćica, asortiman Lumpi obuhvaća i druge proizvode neizostavne u njezi mališana, kao što su vlažne maramice bez umjetnih boja i alkohola, papirnate maramice, blazinice, podloge za presvlačenje, vatirani štapići, tekući sapuni, gelovi za tuširanje i pjenaste kupke.

 | Author: Konzum Foto: Konzum

Osim linije za njegu nježne dječje kože, u asortimanu Lumpi nalaze se i žličice za hranjenje koje ne sadrže bisfenol A, kao i voćne kašice u tubi s BIO certifikatom, bez dodanih šećera i umjetnih bojila. Dostupne su u tri okusa – jabuka, jabuka/banana/ jagoda i jabuka/banana/zob, a zahvaljujući inovativnom i praktičnom pakiranju odlično su rješenje za brze zalogaje u pokretu. Malo veći mališani mogu uživati u krem namazu od lješnjaka s grisinima, a za veseo početak dana tu su hrskave žitarice i žitne kuglice obogaćene vitaminima, željezom i kalcijem, instant kakao za ukusne napitke te slasni namazi u dva različita okusa – lješnjak-kakao i lješnjak-mlijeko. 

Proizvodi Lumpi nalaze se na policama Konzumovih prodavaonica diljem Hrvatske, a više informacija o njima dostupno je na konzum.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.