Beba Zdravlje i njega bebe 31. svibnja 2016.

Napravljena igračka koja pomaže djeci da bolje spavaju

lulla
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Lulla imitira bliskost svojim prirodnim, mekanim dodirom i puštanjem prave snimke disanja i otkucaja srca koje rade do čak osam sati

Spavanje beba, ali i djece, jedan je od najvećih problema većine roditelja. Sad je lutka došla kao pomoć. Lulla lutka ima otkucaje srce i oponaša disanje kako bi djeca imala osjećaj da roditelj spava pored njih. 

Zašto bebe ne bi smjele spavati same?

Razvila ju je majka i psihologinja Eyrún Eggertsdóttir koja je proučavala spavanje djece s roditeljima i potom došla na ideju rađenja ove lutke kako bi olakšala spavanje roditeljima, ali i djeci. Psihologinja iz Islanda surađivala je s bolnicama i istraživačima kako bi usavršila lutku prije nego je započela crowdfunding kampanju za financiranje 2014. godine. Skupila je više novaca nego je bilo potrebno, a lutke su postale popularne diljem svijeta.  

Dijete bi trebalo spavati s mamom do četvrte godine

Lulla imitira bliskost svojim prirodnim, mekanim dodirom i puštanjem prave snimke disanja i otkucaja srca koje rade čak osam sati. Cilj je pomoći bebama stabilizirati svoje vlastito disanje i otkucaje srce kako bi dulje i bolje spavale. Eyrún je napisala na crowdfunding stanici Indiegogo kako je Lulla rezultat istraživanja klokan njege, kao i kakav utjecaj na bebe i malu djecu imaju miris, vid i dodir.

Vibrirajući 'kauč' za bebe podijelio mišljenja roditelja

Lulla doll is helping babies sleep longer, feel better and safer. Contribute to their Indiegogo campaign here: http://bit.ly/1xIJmpK

Posted by Indiegogo on Saturday, 15 November 2014

Like most sleep deprived parents, money is not really an issue when it comes to items that promise the allure of a...

Posted by Mama Money Maker on Wednesday, 30 March 2016

Pre-orders for Lulla Doll coming soon!!

Posted by Lulla Doll New Zealand on Sunday, 31 January 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.