Beba Zdravlje i njega bebe 04. siječnja 2022.

Čudesna priča: Iako ih dijele minute, ovi blizanci su rođeni u različitim godinama!

Foto: FACEBOOK/NATIVIDAD MEDICAL CENTER.
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nesvakidašnje rođenje blizanaca dogodilo se u jednoj kalifornijskoj bolnici

Brat i sestra blizanci iz Kalifornije rođeni su u kratkom razmaku, ali zbog vremena u kojem su rođeni, na svijet su došli u različitim godinama. Dječak je rođen 15 minuta prije ponoći na Staru godinu 2021., dok je njegova sestra rođena točno u ponoć te je kao datum rođenja upisan prvi dan nove godine, 1. siječnja 2022.

Njihova majka Fatima Madrigal rodila je Alfreda Antonija Trujilla u 23:45 u petak navečer, objavio je Natividad Medical Center. Samo 15 minuta kasnije, u ponoć, rođena je djevojčica Aylin Yolanda Trujillo, s različitim rođendanom, prenosi NY Post. “Nevjerojatno mi je da su blizanci, a da imaju različite rođendane”, rekla je njihova majka Madrigal za People. “Bila sam iznenađena i sretna što se Aylin rodila u ponoć.”

Dr. Ana Abril Arias, obiteljska liječnica u bolnici gdje su blizanci rođeni, nazvala je jedinstveno tempirano rođenje “jednim od najupečatljivijih poroda u karijeri.”

“Bilo mi je apsolutno zadovoljstvo pomoći ovim malenima da sigurno stignu u 2021. i 2022. Kakav predivan način da se započne Nova godina!” Maleni Alfred i Aylin uskoro će s mamom i tatom Robertom Trujillom ići kući gdje će upoznati i dvije starije sestre i brata. 

Prema autorima knjige The Book of Odds, Louise Firth Campbell i Amram Shapiru, šanse da blizanci budu rođeni u različitim godinama su jedan u 60 000 slučajeva. 
 

Možda te zanima... Izuzetno rijetke identične trojke spremaju se za proslavu prvog Božića! Beba

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.