Beba Razvoj u 1. godini 29. siječnja 2019.

Kate Hudson: Rodila sam kćer, ali još ne znam kako će se rodno identificirati

Foto: Instagram/katehudson
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'To što sam rodila djevojčicu, ne mijenja moj pristup cijeloj situaciji, ali želim je odgajati tako da se ne opterećuje spolom. Još ne znam kako će se ona identificirati', rekla je Kate Hudson i dodala da se dijete za sada ponaša kao djevojčica

Glumica Kate Hudson prije skoro tri mjeseca rodila je kći Rani Rose, a sada diže medijsku buku svojim odlukama oko odgoja. Naime, priznala je kako ne želi rodno identificirati svoje dijete te tvrdi kako će njeno dijete to samo odrediti kada naraste. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We love a onesie 💕💚💕

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

'To što ovaj put imam kćer ne mijenja moj stav, no ipak je pomalo drugačije. Mislim da djecu treba odgajati kao zasebne individue bez obzira kojeg su spola. Za Rani Rose još uvijek ne znamo kako će se identificirati', kaže Kate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you’re workin but babies gotta eat 🍼💕 (Love you @ninomunoz 📷)

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Glumica ima i dvojicu starijih sina, a sama je odrastala sa starijom braćom i smatra da se djeca ne trebaju opterećivati razlikama između spolova. 'Ja sam se nekako uvijek ponašala kao dječak. Moj brat je volio nositi žensku odjeću pa smo se mijenjali. Smatram da i moji sinovi trebaju na takav način razmišljati. Kupujem im odjeću kakvu onu žele, a svojoj kćeri kupujem neutralnu', ispričala je.

Možda te zanima... Kate Hudson objavila video i preslatku fotografiju tek rođene kćeri Roditelji

Naravno, može se reći kako su mnogi roditelji zbunjeni metodom Kateinog odgoja, pogotovo zato što se nadala da će jednog dana imati kćer i organizirala je zabavu na kojoj je obitelji objavila spol djeteta dok je još bila trudna.

Pogledaj presladak video u kojem Kate otkriva spol svoje treće bebe:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SURPRISE!!! 🤱 If you’ve wondered why I’ve been so absent on my social channels it’s because I have never been more sick! It was the most sick first trimester of all my children. Boomerangs have made me nauseous, Superzoom is an easy way to have my head in the toilet, food instagrams make me queezy and thinking too much about insta stories made me even more exhausted than I already had been. If you’ve seen me out and about smiling and pretending like everything is amazing...I was lying! BUT! I have broken through on the other end of that and rediscovering the joys of insta/snap. We have been trying to keep this pregnancy under the radar for as long as possible but I’m a poppin now! And it’s too darn challenging to hide, and frankly hiding is more exhausting then just coming out with it! My kids, Danny, myself and the entire family are crazy excited! A little girl on the way 💕

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Možda te zanima... Prva beba na svijetu koja nema označen spol na dokumentima Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.