Beba Mama poslije poroda 27. lipnja 2013.

Što ste pomislili kad ste prvi put vidjeli svoje dijete?

novorođenče beba mama
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nekad se dogodi ljubav na prvi pogled, a nekad i ne. Stvarni roditelji otkrivaju što su oni pomislili kada su prvi put vidjeli svoje dijete

Dvije mame i tri tate za Klokanicu su ispričali kada su se prvi puta zaljubili u svoje dijete. 

"Isuse Bože, sad nas je troje!", prvo je pomislio Siniša, tata trogodišnjeg Filipa. 

"Pomislila sam – napokon jer sam ga devet mjeseci nosila i zamišljala kako će izgledati, i kako će reagirati, što će dalje biti tako da mi je jednostavno laknulo što je sve to gotovo. Iako tek tada vidiš što te dalje čeka", kaže Helena, mama trogodišnjeg Gabriela. 

"S obzirom da sam svoje prvo dijete vidio prije 12 godina, onda je teško reći što sam pomislio, ali vjerojatno je bilo : gle, kako prekrasno i divno dijete!", ispričao je Željko, tata Ele (11 godina), Ine ( devet godina) i četverogodišnje Nike. 

"Prvo što sam pomislila, kada sam vidjela svoje dijete, je da ga moram voljeti najviše na svijetu jer nas nekako na to pripreme prije da kad vidite svoje dijete da ćete ga odmah voljeti više od svega. Ali u mom slučaju to baš i nije bilo tako, trebalo mi je neko vrijeme da uopće shvatim da je to zbilja moje dijete koje leži krak mene i da kroz par dana razvijem i počnem razvijati te osjećaje velike ljubavi koji se nisu znači dogodili s tim prvim činom kad smo se vidjeli da smo se zaljubili na prvi pogled. Nije to bilo baš tako", priznaje Željka, mama sedmogodišnjeg Vite i dvogodišnje Lole.

"Prvi puta kada sam vidio svoje dijete teško je izdvojiti neki zaseban osjećaj što sam pomislio, ali jednostavno neopisivo. Još k tome sam prisustvovao porodu pa sam prerezao i pupčanu vrpcu, mislim da nikad u životu neću imati neki sličan osjećaj", rekao je Valentino, tata petomjesečne Korine. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.