Beba Mama poslije poroda 02. studenoga 2016.

Profesorica s bebom u naručju postala viralni hit

fb
Foto: Facebook/Love What Matters
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Profesorica matematike predložila je 26-godišnjoj trudnoj studentici da, nakon poroda, nastavi dolaziti na predavanja s bebom. Iako se prvotno nećkala, mlada mama dovela je sina starog tri tjedna na nastavu, a profesorica ju je oduševila

Dr. Josie Ryan predaje matematiku na Lander University, u Južnoj Karolini. 26-godišnja studentica Sarah Thompson bila je u devetom mjesecu trudnoće kad joj profesorica rekla da, nakon što rodi, može dovesti novorođenče na nastavu i da će ga ona držati u naručju dok predaje.

“Rekla je da zna da neću biti na nastavi kad rodim, ali da ga nakon toga mogu dovesti sa sobom na predavanja", rekla je Sarah za InsideEdition.com nastavljajući da je dodala da voli bebe. 

'Muž i ja studiramo, a nemamo kome ostaviti dijete na čuvanje'

Kad je Isaiah rođen, odlučila je napraviti upravo što joj je profesorica predložila iako se nećkala jer je mislila da će njen, tri tjedna star sin, plakati na predavanju. Ispalo je odlično: profesorica ga je držala u naručju cijeli sat i on je spavao cijelo vrijeme.

Još uvijek vodi bebu Isaiaha na nastavu bar jednom tjedno i kaže da svi obožavaju sada dvomjesečnog dečka. "Gleda u ljude ili spava. Vole ga. Ljudi se tijekom cijelog sata smješkaju", rekla je sretna mama koja je i na Facebooku podijelila fotografiju profesorica koja je postala viralni hit.  

Suosjećajnom gestom profesor oduševio samohranu majku

"This is my Math professor Dr. Josie Ryan with my son; she's amazing. She knows I worked and continued school at USC...

Posted by Love What Matters on Sunday, 30 October 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.