Roditelji Sretna mama 31. prosinca 2015.

Ove godine neću skrivati svoje tijelo!

Rachel Hollis
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Cijelu 2105. godinu obilježile su hrabre žene koje su pokazale svoje tijelo nakon porođaja s viškom kilograma ili opuštenom kože, strijama, ožiljkom od carskog reza... Mogli biste i vi ovog puta donijeti samo jednu novogodišnju odluku: Bit ću ponosna na svoje tijelo!

Kad je blogerica Rachel Hollis objavila svoju sliku u kupaćem kostimu na Facebooku ohrabrila je tisuće žena da učine isto i podijele svoje priče o tijelu poslije porođaja. Rachel je napisala:

"Imam strije i nosim bikini. Trbuh mi je trajno mlohav nakon tri trudnoće i nosim bikini. Pupak mi je uvučen ispod kože (za što prije nisam ni znala da je moguće!!) i nosim bikini. Nosim bikini jer sam ponosna na ovo tijelo i svaku oznaku na njemu. Te oznake dokazuju da sam bila blagoslovljena nositi svoje bebe i taj mlitavi trbuh znači da sam se potrudila smršavjeti koliko sam mogla. Nosim bikini jer jedini čovjek čije mi je mišljenje važno zna kroz što sam sve prošla da bih ovako izgledala. Taj isti čovjek kaže da nikad nije vidio nešto više seksi od mog tijela i svega na njemu. To nisu ožiljci, drage žene, to su odlikovanja i vi ste ih zaradile. Ponosno pokažite svoje tijelo!"

Još je mnogo hrabrih žena na društvenim mrežama tijekom 2015. pokazalo svoje tijelo nakon porođaja, kako bi ohrabrile druge mame na prihvaćanje svog promijenjenog izgleda. Želimo vam da u 2016. i same prepoznate koliko ste lijepe, baš takve kakve jeste, i da zavolite svoja tijela jer ona pričaju priču vašeg života

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.