Beba 04. prosinca 2023.

Lana se javila prvi put nakon poroda i prepričala svoje putovanje: „Prognoze su nam bile nikakve…“

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je prošli tjedan rodila svoje prvo dijete, pjevačica Lana Jurčević na svom je blogu prepričala što se događalo njoj i partneru posljednjih mjeseci…

Lana Jurčević prošli je tjedan rodila, i to nakon problematične trudnoće za koju nitko zapravo nije znao kako će završiti. Srećom, završilo je sretnim porodom, a je li beba djevojčica ili dječak još se ne zna, pa je pjevačica u svojoj prvoj objavi nakon poroda pozvala pratitelje da kažu što misle – kojeg je spola beba.

Možda te zanima... Lana Jurčević: „Ja više nisam ista, moj život više nije isti. Neke nove ceste se stvaraju…“ Trudnoća

Put do poroda bio je za Lanu i njenog partnera Filipa Kratofila jedno dugo i ne baš lako putovanje. Upravo je tako pjevačica nazvala svoju priču koju je objavila na svom blogu: Moje putovanje. Njih dvoje, kaže Lana u svom postu na Instagramu, napokon stavljaju „točku na i“ na jedno razdoblje, jer – „počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život.“

Lana je sada na svom blogu otkrila kako je to izgledalo na početku. Naime, ona i partner nisu otkrivali nikom na početku da je ona trudna, i to puna četiri mjeseca. Ona je tako odrađivala svoje gaže i putovala, snimila spot i pjesmu. No, onda je završila u bolnici…

„…Tako su naše obitelji nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe. Nitko nije znao ishod, iako nam prognoze bile nikakve,“ rekla je Lana, te istaknula da duboko u sebi nije vjerovala u te prognoze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Kroz mjesece ležanja u bolnici, kad je povremeno dijelila s javnosti ono što prolazi, važne su joj postale žene koje prije nije niti poznavala, priznala je.

„Podvukle su mi se pod kožu, vjerovali ili ne, preko društvenih mreža neke žene koje nikad nisam upoznala, a postale su mi doslovno prijateljice kroz ovaj period. Isto tako i neke moje cimerice s kojima sam ležala u sobi…“ priznala je Lana, a tom je dodala i divne doktore i sestre. Iako, istaknula je, nisu baš svi bili naklonjeni njoj. „Ali to je ok,“ napisala je Lana.

Imala je, priznaje, i teških dana, ali je svjesna da oni donesu svoju vrijednost svemu. Lana je krvarila, imala je hematom, sumnjalo se na curenje plodove vode, što bi okončalo trudnoću… Bila je spremna na sve, ali vjerovala u pozitivan ishod. I tako je i bilo!

U svemu je, kaže Lana, veliku ulogu odigrala psiha, o čem je već ranije pisala, pa nije dopustila da „upadne u rupu“ iz koje se ne bi mogla izvući. „Za svaki napredak je potreban neki naš napor. Moraš nekad se zainatiti i pokazati zube životu. Dovoljan je i onaj mali, zadnji atom snage za to,“ napisala je Lana.

Možda te zanima... Rodila pjevačica Lana Jurčević! Iza nje je problematična trudnoća... Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.