Beba 07. ožujka 2024.

Kelly Osbourne službeno će promijeniti prezime sinu, nakon dvije godine svađe s partnerom

Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Hoće li žena preuzeti prezime svog budućeg supruga kad se vjenčaju, to je stvar dogovora njih dvoje. Ako nemaju isto prezime, koje će prezime nositi njihovo dijete odlučuju također dogovorom roditelji.

Često se u posljednje vrijeme vode bitke i borbe oko dječjih imena. Odnosno, roditelji se nekad jednostavno ne mogu složiti koje ime dati djetetu – moderno, neobično, tradicionalno, kratko, dvostruko… Često se tu uključuje i okolina, obitelj, prijatelji. Znamo to iz raznih postova s Reddita i sličnih društvenih platformi, iz priča koje često prenosimo.

Možda te zanima... Žena tvrdi da je suprugovo prezime toliko grozno da ga ne može dati djeci. Što misliš? Beba

No, Kelly Osbourne, kći puno poznatijeg oca Ozzyja Osbournea, odvela je ovakve rasprave na jednu sasvim novu razinu. U posljednjoj epizodi "The Osbournes Podcast", u kojem je razgovarala o najboljim roditeljskim praksama i teškoćama sa svojim roditeljima, Sharon i Ozzyjem Osbourneom, ispričala je priču o prezimenu svog sina, i to gotovo nevoljko ili iznenada.

„Ovo je osobno i nisam očekivala da ću ikada pričati o ovome, ali hoću,“ započela je razgovor o prezimenu svog sina.

Naime, nakon što su Kelly Osbourne i njezin partner Sid Wilson, član heavy metal benda Slipknot, dobili sina krajem 2022. godine, nazvali su ga Sidney – odnosno nosio je tatino ime. No, oko prezimena se nisu mogli složiti i to je bila, kako kaže Kelly, njihova „najveća svađa“. Istaknula je da je to zapravo bilo vrlo neobično, jer se njih dvoje obično ne svađaju. Jednostavno se nisu mogli dogovoriti kako će im se dijete prezivati, budući da oboje nose vlastito prezime.

Kelly je istaknula da je tada izrazila želju da njihov sin nosi i njezino i Wilsonovo prezime, pogotovo zato što „ni jedno prezime nije važnije od drugoga“, ali Wilson se protivio takvom netradicionalnom postupku. Tada se par poprilično posvađao, pa je uslijedila čak i psihoterapija za parove.

Sidney ima isto ime i srednje ime kao tata, Sid Wilson, a isprva su dijelili i prezime. Međutim, nakon brojnih razgovora i terapije za parove, njih dvoje su odlučili promijeniti sinovo prezime.

„Osjećam se kao da sam bila prisiljena učiniti nešto što nisam htjela i to mu nikad, nikad ne mogu oprostiti, ali možemo ići dalje,“ rekla je Kelly. „Tako da trenutno moj sin nema dvostruko prezime, ali nakon mnogo razgovora koji su mu otvorili oči i neke terapije za parove, Wilson je shvatio neke stvari, pa ćemo službeno promijeniti ime našeg sina da nosi oba naša prezimena,“ objasnila je, te slikovito i kratko dodala: „Oboje smo napravili naše dijete pa bi trebali nositi oba naša prezimena.“

Iako su to mogli riješiti i bez dodatnih zavrzlama, lijepo je da su se nakon dvije napokon složili oko tog.

Možda te zanima... Kelly Osbourne još nije bila ni rodila, a već su joj prigovarali zato što je rekla da neće dojiti Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.